Publicerad torsdag, 09 maj
Image

Dagens Dubbel tips Jägersro 9 maj


DD-1 Jägersro 2640m voltstart

1 Rustico var jättefin vid vinsten senast och har fått drömläge här. Kan Uhrberg hålla upp ledningen kan han mycket väl hålla undan hela vägen.

2 Global Dictator är ofta med där framme, trillade undan till vinst sist och jag är inte överdrivet imponerad. Som favorit känns han iskall för mig och inget jag streckar på dubbeln.

5 Luca Barosso har väldigt hög kapacitet men är strulig deluxe. Kan vinna det här felfri.

11 Thats It har haft form läge nu. Har även mött tuffare motstånd än det här och gillar distansen. Trots tufft läge och många att runda tidig för mig.

Skrällen:
4 Janita Silvio från min namne Fredrik Perssons formstall. Har nu fått ett par lopp i kroppen och såg fin ut sist efter sen lucka. Mötte riktigt tufft motstånd under fjolåret och är totalt bortglömd i dag.

Rank:
1 Rustico
11 Thats It
4 Janita Silvio
5 Luca Barosso
7 Fairplay
13 Emilion
8 Scorpion Madness
3 Hilding Tif


DD-2 2140m autostart 

1 Emerald Island jättefin på slutet och tog en snygg V75 seger på aktuell bana senast. 5 vinster på 8 starter och drömläge att leda länge igen.

6 Evandro Degli Dei blir helt motiverad favorit i det här medeldistans loppet. Tillbaka i träning hos Gocciadoro efter att han varit hos Andrea Guzzinatio på slutet.
Var rent grymt läcker när han vann i Turin i slutet på mars, tog en lugn start då, parkerade i dödens och kunde avgöra lätt och gå undan till vinst. Har inte startat på ett tag nu men det låter bra från gul kusk. Motståndet skrämmer inte det minsta och är han lika bra som senast gör han slarvsylta av det här motståndet.

Skrällen:
5 Foxtail Pine har två lopp i kroppen i år och såg fin ut som fastlåst i ett bra lopp på Solvalla. Tidig bud om man garderar favoriten.

Rank:
6 Evandro Degli Dei
1 Emerald Island
5 Foxtail Pine
4 General Job
12 Amoa Bengt
2 Famous Photo L.A.
3 Nalanji Boko
11 Chef Axe
7 Mister Twister


Raka dubbeln:
1/ 6 

Chans dubbeln:
4,11 / 5,6

Garderings dubbeln:
1.4.5.7.11.13 / 6

Stort lycka till och missa inte att det är 7.5 miljoner jackpot på GS75 i dag.
Mina andelar finns på www.simsalabimtrav.se ⭐⭐⭐
//Fredrik