Publicerad fredag, 28 juni
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips Färjestad 29 juni


V75 Tips Färjestad 29 juni

STL finaler och härligt kvalitet på veckans V75 från Karlstad.
Gocciadoro en av huvudrollsinnehavarna då han lastar bilen full med vindsnabba travare och beger sig till värmland. Spelmässigt en väldigt trevlig omgång då mixen mellan några väldigt sannolika vinnare blandas upp med lopp där väldigt lågt streckade hästar ska ha en vettig chans att vara med och göra upp om det.
Nästa vecka Sprintermästaren här på hemmaplan för mig i Halmstad, mycket mer info om de dubbla V75 omgångarna kommer, men nu ska vi ta hand om 7-rätt på lördag. ⭐⭐⭐

🚨NYHET: Nu finns från och med denna veckan möjlighet att prenumerera på våra premium tips och artiklar. Tillsammans med Unseald har vi nu ett väldigt enkelt system på plats för att kunna prenumerera en månad i taget. 79:- / mån och då har du tillgång till alla V86 och V75 tips varje vecka. Vi kommer även utöka med fler premium artiklar och tips som även de ingår. 🚨


📍Färjestad travbana
📍 Start 16.20 lördag
📍177m långt upplopp

V75-1 Skrällen satt fast med rubbet senast och är ostreckad nu.

Bronsdivisionen Final – 2140m autostart

1 Make it Schermer gick starka sista 500m i tredjespår senast i Åmål till andraplatsen. Kanske möter några lite för tuffa här men får en bra resa och ska inte räknas bort helt.

4 Imperator F.I. vann på ett riktigt snyggt sätt från spets i Boden senast. Kommer hit med snygga 8 segrar på 19 starter. Öppnar bra och det är väl inte helt omöjligt att Redéns 6-åring att hitta till ledningen. Skulle han göra det ökar vinstchansen även om den något längre distansen den här gången inte känns som en fördel. Inget jag kastar mig över men streckas om handfull på kupongen.

5 Dea Sprint Bar bara lämnade motståndet på Mantorp senast i försöket och tog en överlägsen seger. Står återigen som sto perfekt inne i Brons med sina dryga 1.7 miljoner på kontot. Låter på Gocciadoro som han siktar in sig på spets och ekipaget har nog satt sig i
tillräcklig respekt för att de andra skall låta honom ta sig dit. Toppchans från ledningen trots bra motstånd.

7 Pingis gjorde en väldigt bra prestation senast som tvåa. Spår långt ut och möter några tuffingar. Jätteskräll vid gardering trots läget.

8 Pole Position gillar jag skarpt. Han har nu vunnit 10 segrar på sina 20 starter och imponerat rejält på slutet. Ingen vidare tur med lotten här och behöver flyt från spår 8 bakom bilen. Tidigt garderingsbud trots det.

Skrällen V75-1:

12 Grand Ready Cash en riktigt läcker travare från Petterssons stall. Står bra inne i loppet
och visade härlig spänst även senast. Satt då helt fast med till synes mäktigt med krafter kvar i
ryggen på då vinnande Pole Position. Att Mats Djuse kör den här gången känns extra
intressant, rankas högt trots väldigt tuff uppgift från spår 12.

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.