Publicerad torsdag, 04 juli
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips Halmstad torsdag 4 juli


Magiska Sprintermästartorsdagen är här – V75 tips och rank torsdag 4 juli

Det är dags för en av årets riktiga höjdare, lite extra speciellt för mig och hela Team Simsalabim som håller till här i Halmstad. Vi ser fram mot en vecka fullpackad av trevliga tillställningar, golf, bad och naturligtvis de dubbla V75 omgångarna. Jag finns på plats på Halmstadtravet både torsdag och lördag.

Redén med fyra av de tjugofyra startande i försöken till Sprintermästaren
Möjligheten att någon av dessa står som slutsegrare känns ganska sannolik.

📍 V75 torsdag Halmstad

📍Första start 19.20

📍 Upploppets längd 203m

🚨 I veckans tips bland annat två riktigt tuffa tipsettor och en jätteskräll som är absolut fullständigt bortglömd av spelarna.

🚨 För dig som ofta läser våra Premium tips har vi en nyhet från och med denna vecka. Nu går det att prenumerera för 79:- / månad. Då får du tillgång till ALLA våra premium tips, bara denna veckan V86 tipsen, V75 tipsen torsdag och lördag.

V75-1 Wäjestens formstarka King utmanar favoriten

SprinterMästaren – Uttagningslopp – 1609m autostart

Tre försök till årets sprintermästare skall avgöras och de tre bästa i varje försök och den bäst seedade fyran kvalificerar sig till finalen. 8 hästar i försöken och detta är det första av tre.

1 D´Apper vann premiären i Sverige näst senast på ett bra sätt mot enklare motstånd. Kastade sig i galopp som jättefavorit på Gävle för någon vecka sedan. Visade fina farter i USA och har fått ett bra läge med vassa Magnus Djuse i sulkyn här. Svårbedömd men felfri given i striden om en finalbiljett.

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.