Publicerad torsdag, 20 juni
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips Kalmar


Fredriks V75 Tips & Rank Kalmar 23 juni

Magiska midsommar V75 från Kalmar är här och efter att varken femmor eller sexor betalades ut i lördags har vi en mäktig dubbel jackpot att spela om.
Ca. 60 miljoner i potten och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig en bit på vägen mot sju rätt.🐴☀️💰

📍 Start – Söndag 16.20
📍 Jackpot – 60 miljoner i potten
📍 Plats – Kalmar travet
📍 Upploppet – 207m långt
📍 Champion 2023 – Stefan Persson

V75-1 Tippar mot den stora favoriten!

Bronsdivisionen – 2140m autostart

1 Gatling avslutade klart bra invändigt på Åby senast till andraplatsen. Har haft en hel del dåliga spår senaste tiden 12-10-10-7-11 senaste starterna. Nu äntligen bra läge med innerspår och Goops 5-åring borde kunna få ett riktigt bra lopp från innern. Given i striden och ett tidigt garderingsstreck.

5 Never Mindém galopperade lite knepigt senaste men såg dunder läcker ut vid vinsten gången innan.
Blir som det ser ut väldigt stor favorit och jag är inte helt säker på att procenten motsvarar vinstchansen. Kommer med 6 vinster på 16 starter och kan absolut vinna det här, men jag tycker mig ha ett mer spännande bud till betydligt lägre procent som utmanar favoriten.

10 Always a Pleasure blev det helt fel för senast när körande Jakobsson valde att sitta kvar när de attackerade bakifrån. Fastnade där med massor av krafter kvar och såg fin ut. Tre raka innan förvisso i enklare gäng, men duger absolut även här. Bakspåret gör att spelarna inte kastar sig över honom, jag gillar den här skarpt och han kommer med siffrorna i ordning. Tio vinster på sjutton starter imponerar och jag ger 6-åringen chanstipset trots läget.

12 Harry Knows är mäktigt kuskförstärkt när nu Kihlström får chansen. Var nog inte helt tom i mål senast och skulle kunna vara en superskräll med Örjan i vagnen trots läget.

Jackpot skrällen:
2 Urban Africa är rejält på gång och har avslutat ruggigt bra i de senaste två starterna utan att få vinna. Visst är det tuffare nu, men form och perfekt läge gör att jag inte vill räkna bort Oscarssons 5-åring.

Rank V75-1 
A. 
10 Always a Pleasure 🔥
5 Never Mindém

B. 
2 Urban Africa ⚠️
1 Gatling 
12 Harry Knows ⚠️
9 Swish The Cash
4 Spartakus
3 D.J. Spritz 

C.
11 Tuppen
8 Oh Cean
7 Västerbo Lookhigh
6 Vanity Flair


V75-2 Dags för en vinst efter tre raka andraplatser

Diamantstoet – 2140m voltstart

3 Nikki Lane har jag jagat i årets tre starter, han har slutat tvåa i alla dessa tre. Tycker han har gjort bra lopp varje gång och Malmqvists 4-åriga sto måste bara få en seger snart. Står fullständigt perfekt inne i loppet med bara några tusenlappar till gränsen för tillägg.
Nu har hon även ett vettigt läge och Goop i vagnen igen. Tipsetta och tänkbar chanss spik för mig i ett annars ganska öppet stolopp.

6 Donato Princess står även hon bra inne här och har fått ett perfekt springspår. Håller hon sig i trav kan Kolgjini leda loppet väldig länge, kanske hela vägen.

9 Organzza har ett lite knepigt innerspår på 20m tillägg men tillhör de bättre i loppet. Jepson brukar hitta sin väg runt ovalen på ett bra sätt och hon räknas tidigt.

11 LaFerrari Dimanche har härlig form och vann från ledningen senast. Många att runda, men tycker hon bör stå sig vädigt bra i det här gänget. Ser ut att bli lite bortglömd av spelarna och är ett klart tidigt bud för mig vid gardering.

Jackpot skrällen:
8 Easter Princess sträckte på sig fint senast och höll undan till vinst. Här finns det härlig form och även om utgångsläget kräver en del flyt så kan hon absolut vara långt fram även här. Super spännande med Magnus Djuse som förstärker rejält i sulkyn.

Rank V75-2
A.
3 Nikki Lane 📍
11 LaFerrari Dimanche 
6 Donato Princess
9 Organzza
8 Easter Princess ⚠️

B.
2 True Blue
14 Power Vacation
7 Attention Please
12 Carroty
13 Hi D.
5 Peak Princess
1 Backseatdriver

C.
10 Cheri Cheri Lady
4 Adorable Face
15 Winda Knight


V75-3 Har jagat länge, nu kan det vara dags för seger!

Klass I försök – 1640m Autostart

1 Eolo Wise L. var rent ruggigt bra när han vann i Finland näst senast för Gocciadoro, i den senaste starten blev det lite väl tuff resa och hästen var inte som bäst för dagen. Nu låter det bra från tränaren och man möter lite enklare motstånd trots en klass upp sen senast. Borde ha vettig chans hålla upp innern, är han som näst senast vinner han nog detta via en spets och slut.

5 Roger More vet ni som brukar läsa mina tips att jag har varnat för i stort sett varje gång på slutet. Senast såg han återigen riktigt fin ut och blev kvar med rubbet sparat i rygg på ledaren. Bra läge och och han öppnar bra bakom bilen, ser det inte som helt omöjligt han kan sig förbi favoriten och i så fall är mycket vunnet.
Givet bud i ett lopp där jag tror man har vinnaren med två streck på kupongen.

6 See You McAllan har inte bara namn efter en mina favoritwhiskeys utan även en riktigt bra form. Två raka segrar och även han öppnar bra bakom bilen. Känns lite tuffare nu men ska inte räknas bort helt vid gardering.

Jackpot skrällen:
12 Gustav Simoni har en mäktig form och kommer med raden 2-1-1-2-1 de senaste fem starterna. Läget ställer till det över kort distans, men lite läge är det helt klart att det kan bli tempo på loppet. Inte helt borta och en kul skräll vid gardering som blir väldigt lite streckad.

Rank V75-3 
A. 
1 Eolo Wise L.
5 Roger More  🚨

B.
12 Gusav Simoni ⚠️
6 See You McAllan
4 Hardcore D.K.
2 Apollo Prophet Cal
10 Dogleg
9 Bases Loaded
7 Hellacopters

C.
8 Amazing Hazel
3 Spring Waltz
11 Launchém


V75-4 Bästa hästen körs av bästa kusken, gillar distansen och kommer från tre vinster.

Kalmarsundsstayern – 3140m voltstart

2 Västerbo Voodoo får en del anhängare, har bra läge med få på startvolten och Jepson i vagnen. Imponerar inte överdrivet på mig och vinner sällan, inget jag kastar mig över.

11 Bowler Day har verkligen hittat formen och trivs över distansen. Ett hemmaekipage som är absolut given att strecka om man garderar loppet.

12 Drill tror jag är bästa hästen här, har även toppform och Magnus Djuse i vagnen! Står lite klurigt till med 40m tillägg, men kommer med tre raka segrar och vann ganska överlägset över aktuell stayerdistans senast. Tror han bara smäller runt de här och tar sin 10onde seger på 29 starter.

13 Global Difference har aldrig startat över aktuell distans men känns som ett ganska tidigt bud vid gardering.

Jackpot skrällen:
6 Victory Eagle blir kanske ingen jätteskräll men lär rensa bort en del kuponger vid vinst. Satt fast och såg klart fin ut mot bra motstånd senast, har efter det bytt regi och känns klart intressant här. Står bra inne på mellanvolten och får Kihlström i vagnen igen.

Rank V75-4 
A. 
12 Drill

B. 
6 Victory Eagle 
11 Bowler Day
13 Global Difference 
7 Vancouver High 
2 Västerbo Woodoo
10 Neo Turbo
3 Super Frasse

C.
1 Ilex P.R.
14 Edforever
15 Notorious Zon
9 Marinho Boko
4 last Joke 
5 Springdayfree
8 Camelot As


Tipsandelar till EM fotbollen varje dag! EM tipset kryddat med 4 miljoner jackpot. Välkommen in www.tipsandelar.se
V75-5 Köper inte favoriten helt

Klass II försök – 2140m autostart

1 Cameron Hills har tre segrar på sju starter och möter kanske lite tuffare motstånd nu. Gillar den här Goop hästen skarpt och han får tipsettan av mig. Lite knepigt med innern då han kanske inte är tillräckligt snabb att hålla upp spets. Skulle han göra det tror jag han vinner. Kom inte riktigt ut i banan senast och slutade femma då men visade härlig spänst sista biten och formen sitter där. När favoriten blir hårt betrodd av spelarna tycker jag Cameron känns klart mer intressant.

2 De Chambeau visade form senast precis som hans namne som vann US Open förra veckan. Bra läge och är inte borta här.

5 Parameter har bra fart och vinner ofta, känns dock lite ojämn men ska inte glömmas helt.

7 Maroon Day visade ruggiga fartresurser och kommer med två raka segrar. Spår långt ut och blir ganska rejäl favorit här. Har inte startat sedan April då han varit förkyld.
Visst är han bra, men att han bara ska gå ut att vinna V75 från svårt spår efter att inte startat på ett tag, och med en kusk som inte vinner V75 speciellt ofta köper inte jag riktigt. Given på en garderad kupong då han självklar kan vinna men här hoppas jag harryboy spelarna trycker upp favoriten än mer när jag jagar skräll!

Jackpot skrällen:
9 Poker Lane ser oerhört läcker ut och har nu suttit fast två gånger i rad. Senast känns det som han absolut vunnit om man testat svara upp ledningen, men man hade säkert det här loppet i tanken. Bakspår och några bra mot, trots det absolut given för mig och ett av dagens mest intressanta spel.
Spikas på 51kr andelen Top7 som vinnare – Rollerpot 1.5 miljoner
Kika på systemet här

Rank:
A.
1 Cameron Hills
9 Poker Lane ⚠️
7 Maroon Day

B.
2 De Chambeau 
12 Maldini Pellini
5 Parameter 
8 Amazing Haze 
6 Francoise S.H.

C.
11 Mary Wadd
10 Maxihill Trot
4 Ekolod
3 Gladys R.

To7 – Rollerpott 1.5 miljoner  💰
Mäktigt spelvärde på Top7 den här söndagen och ett klockrent race för spelformen.
1 Cameron Hills känns given i topp tre striden och streckas tidigt bland de första.  Det gäller att hitta alla sju, och både 11 Mary Wadd samt 12 Maldini Pellini är typiska hästar man kan chansa på som sjua. Tuffa lägen att komma in matchen om de ädlare placeringarna, men form och lär hänga med långt fram.
Vi har laddat med andelar till Rollerpot 1.5 omgången. Kolla in Top7 systemen här


 

V75-6 Två hästar räcker sannolikt för att vända bland med ännu ett rätt.

Kalmarsundspokalen – Gulddivisionen – 1640m autostart

1 Denver Gio var ruggigt bra i Elitloppet som trea i finalen mot världens bästa hästar. Lite enklare uppgift den här gången och givet bud här. Öppnar bra men jag känner mig ändå inte helt 100% på att han kan hålla upp ledningen. I spets jättechans och kan vinna även från andra positioner. En av två streck så känns det helgarderat.

4 Betting Pacer en vindsnabb travare som var läcker vid segern senast. Öppnar bra och skulle man ladda allt kanske man kan ta sig förbi Denver Gio. Hur som helst tredjestrecket om man inte litar fullt ut på favorit duon.

5 Don Fanucci Zet fick ett tufft lopp i Elitloppsförsöket och tröttnade sista biten. Landade trots det på mäktiga 09.4 som sjua i mål. Möter här ett helt annat motstånd och är en av två tänkbara vinnare.

10 A Far Day är en mäktig travare som gjort rejäla avtryck under våren. Var synd vi inte fick se honom felfri i Elitloppsförsöket. Vid gardering ett streck men har svårt se honom vinna det här från bakspår mot den vassa favorit duon.

Jackpot skrällen:
8 Click Bait vann på ett snyggt sätt senast och landade på 10.0 då Lennartsson tog sin 3000e seger. Tufft läge nu och får svårt komma till. Tänkbar jätteskräll med klaff.

Rank V75-6 
A. 
5 Don Fanucci Zet  🔥
1 Denver Gio 🔥

B.
4 Betting Pacer ⚠️
10 A Fair Day
8 Click Bait ⚠️

C.
2 Rackham
6 Heart Of Steel
9 Pour Mea Double 
7 Husse Boko
3 Nugget Zon


V75-7 Läcker i Italien senast, får tipsettan i öppet lopp nu

Silverdivisionen . 2140m autostart

Det här känns som ett av omgångens mer öppna lopp och har man möjlighet och sparat lite krut sedan tidigare avdelningar behöver inte en helgardering vara fel.  Jag helgardera på andelen Stora Magiska Jackpot 500kr
Kolla in systemet här

1 Corazon De B. tävlar lite ojämnt och har varit struken efter senaste starten. Känns inte som någon superblixt från start men har hållit upp ledningen från innern bakom bilen tidigare och då visat sig svårpasserad. Ett bud i öppet lopp och chansen ökas helt klart från ledningen.

3 Joe Dalton har bra förutsättningar och härlig fart. Kanske hade sprint känts mer intressant för mig, inte borta.
Obs. Struken

4 Rossie Garline gick bra i skymundan från omöjligt läge senast. Håller han sig på benen kan han avsluta fort. Jag tycker kuskändringen när nu Kihlström kör känns klart spännande. Skrällbud till låg procent från bra läge.

7 Dakovo Mail tog ledningen från spår fem bakom bilen i Turin senast, kunde sedan vinna på ett läckert och spänstigt sätt med flera längder på 11.0.  Har vunnit i Sverige tidigare och borde stå sig väldigt bra även i Silver.
Jag ger honom tipsettan i ett som sagt var öppet lopp. Tänkvärt även att Gocciadoros hästar går som tåget i Sverige nu, tre snygga vinster på V86 i onsdags bland annat.

10 Friend of Elves var ruggig vid vinsten näst senast och blev sedan fast med rubbet i ryggar senast. Givet streck trots bakspår och ett av de första strecken för mig.

Jackpot skrällen:
11 Laredo Boko var väldigt fin i enklare lopp senast. Persson i vagnen känns bra, och trots svårt spår tidigt streck till låg procent.

Rank V75-7
A.
7 Dakovo Mail 🔥
10 Friend of Elves ⚠️
11 Laredo Boko ⚠️
1 Corazon de B.

B. 
4 Rossi Garline
3 Joe Dalton
12 Mulberry
9 Without a Doubt
5 Larry Wood

C. 
2  Tearsinheaven
6 Lucifer Boko
8 Draupner


Ranken systemet med de tre första rankade hästarna i alla avdelningarna finns här
118:-/ andel 🚨


Sammanfattning V75 Kalmar Söndag – 60 miljoner jackpot 

Bästa jackpot spiken:
V75-4 nr 12 Drill / Magnus Djuse 

Chansspikarna:
V75-1 nr 10 Always a Pleasure / Magnus Jakobsson
V75-2 nr 3 Nikki Lane / Björn Goop

Magiska dragen:
V75-3 nr 5 Roger More / Kevin Oscarsson
V75-4 nr 6 Victory Eagle / Örjan Kihlstöm

Bästa jackpot skrällarna:
V75-1 nr 2 Urban Africa / Kevin Oscarsson
V75-3 nr 12 Gustav Simoni / Joakim Lövgren
V75-5 nr 9 Poker Lane / Stefan Persson
V75-7 nr 10 Friend of Elves / Björn Goop

Lite väl hårt streckade:
V75-1 nr 5 Never Mindém / Magnus Djuse
V75-5 nr 7 Maroon Day / Oscar Ginman

DD-tipset:
1,4.5 / 7.10.11 
Nio kombinationer x insats

Önskar er alla en riktigt härlig midsommarhelg och stort lycka till i jakten på 7-rätt och en del av den stora jackpotten.
Mina V75 andelar finns här www.simsalabimtrav.se 
//Fredrik ⭐⭐⭐
Simsalabim