Publicerad fredag, 05 juli
Premium
V75
Image

Fredriks V75 Tips & Rank Halmstad 6 juli


V75 på hemmaplan här i Halmstad!

Givetvis är jag lite extra taggad när vi har sprintermästarvecka och en riktigt spelvärd V75 omgång den här lördagen. Jag bjuder bland annat på ett skönt drag i gulddivisionen och några hästar spelarna fullständigt har glömt bort.

📍 Halmstadtravet
📍 Lördag 16.20
📍 Upploppets längd 203m

V75-1 Tipset till formstark och rejäl Poker trots läget

Klass II försök – 2140m voltstart

Väldigt jämnt voltstartslopp för lägsta STL klassen inleder lördagens omgång.

3 Nazli Boko har två raka segrar och ett bra läge här. Kihlström kör första gången och läget i volten är inte så tokigt. En av många tänkbara i slutstriden.

5 Eminient Kronos från Untersteiners hemmastall blir nog sannolikt ganska klar favorit när röken har lagt sig. Var helt överlägen senast och bra även i ett par starter innan. Man ska ha med sig att motståndet sist var allt annat än bra, och att det är betydligt tuffare nu. Aviseras skoryck för första gången vilket känns spännande. Spår fem i volten aningen svårbedömt hur han tar sig väg från. Fyra galopper senaste nio starter, Inget jag kastar mig över men felfri kan han givetvis vara med långt fram.

7 Celerity Broline har snygga 6 segrar på 13 starter, fick ett tufft lopp senast på Åby men höll klart bra som tvåa. Prickar Persson rätt från springspåret kanske han kan hitta till ledningen, skulle det gå är mycket vunnet. Ett av mina första streck i loppet.

9 Poker Lane har inte vunnit på ett tag men gjort några ruggigt bra prestationer. Klart bra som tvåa senast bakom en riktigt vass vinnare och via tredjespår sista 400m. Bakspår behöver inte bli helt fel då det ser ut att kunna bli lite fart på grejerna här. Spelmässigt ser det här väldigt intressant ut då spelarna inte riktigt verkar kasta sig över Malmqvists häst. Given på kupongen och min chans-etta i loppet.

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.