Publicerad tisdag, 30 mars
V86
Image

Fredriks V86 tips 31 mars


V86-1  Tre hästar räcker långt

Sprinterlopp över 1640m från Åby inleder veckans V86 och det är några riktigt starka favoriter som gör upp om segern.

3 Dream Kåsgård är härlig kapacitet i även om han är lite ojämn. Vann plättlätt sist i danmark och det var ett bra intryck även om motståndet inte var mycket att knäcka den gången. Tuffare mot nu men kan öppna och är abosolut given på lappen och en av tre streck för mig. Barfota den här gången.

1 Express A.P har ett kanonläge, går fina tider hela tiden och kommer med 9 segrar på 28 starter och 18 av dessa topp tre. Har openstretch att tillgå och måste med

5 Romero visade form då han vann sist. Förvisso i ett lopp med endast fyra hästar men det var ca 09 sista 700m i bra stil.

Rank: 3-1-5


V86-2  Riktigt läcker sist – vinner igen

2 Moses var rent ruggig sist efte lite tredjespår på vägen kunde han ändå vinna enkelt på 10.7. Känns som helt fel klass på den här och nu när han lottats till ett kanonläge är det inte mycket att tveka på, Spik!
Spikas bla. på Hundringen som kan köpas här

5 Go West Young Man första utmanare om något skulle hända med favoriten. Vann årsdebuten på ett bra sätt och är säkert ännu bättre nu. Erik upp, barfota runt om och vettigt läge. Hade vart given mot ”alla” i den här klassen men har svårt se Go West rå på Moses..

9 Danilo Brick kapabel och på gång. Anmäld barfota runt om och given tredjehäst i loppet. Kanske årets mest lätt-rankade lopp 🙂 Rak trio 2-5-9 kan vara ett spel!

Rank: 4-5-9


V86-3  Läge för skräll när favoriterna inte känns omöjliga.

1 Indi Di Quattro vann på ett bra sätt sist från utvändigt ledaren. Möter  bättre hästar nu och innerspår känns inte som någon höjdare för den här inte så blixtsnabba 6-åringen från start. Känns rejält överstreckad i mina ögon och bara en i mängden.

3 Cadiz är enormt vinst benägen, 11 vinster på 21 starter. Tyckte det var en märklig prestation sist i danmark, fick ledningen billigt som jättefavorit 1.65 och släppde den sen med 800m kvar till en jätteskräll och blev lite halv fast med krafter kvar men såg inte ut att slå några gnistor. Svårbedömd men kan bli barfota runt om för första gången i livet.

7 Digital Lucky har finfin fom men lite orutinerad kusk och spår långt ut på vingen.

2 Nille Sånna vann sist via stretchen och det kan mycket väl bli repris här.

Ett allmänt ganska skrällvänligt lopp där en 6-8 streck hade suttit skönt.

Rank: 3-2-6-1-11-7-8-4


V86-4  Sedin anmäld barfota mot lite enklare motstånd..

3 Trick Treat har två raka andraplatser men gjort det rätt bra och det har varit ganska tufft motstånd. Bra läge, kusk som kört hästen innan och andra segern i karriären kan mycket väl komma här.

7 Sedin U.S. körs av Andreas Lövdal som är en av de bättre kuskarna i loppet. Anmäld barfota runt om och blir det så är det klart intressant. Mött bra hästar innan och det känns som Sedin går ner lite i motstånd.

4 Alesso gör årsdebut men har hittat en synnerligen passande uppgift. Skulle han vara i hygglig form direkt har han en vettig chans här.

Med dessa tre känns det hyggligt tryggt men tänk på att loppet innehåller lite orutinerade kuskar och för att känna sig helt säker kan ett par streck till vara på sin plats.

Rank: 7-3-4-2-1-5-6-10

 

V86-5 Dansk segermaskin vinner igen?

6 Hunter Dragon var riktigt bra senaste vid vinste på Jägersro. Kommer med 10 segrar på 21 starter och även om flera av dessa är i lite enklare gäng är den här riktigt rejäl och startar med toppchans i det här stayer loppet över 2640 meter.

2 Typhoon Face har ett bra läge och gick bra efter galopp sist.

8 Mellby Ironman gör en intressant årsdebut. Berhgs häst gjorde det bra förra året mot bra motstånd och har segrat i 3 av karriärens 10 starter. Given om man garderar favoriten.

Rank: 6-8-2-3-1-11-12-9


V86-6 Slog bra hästar sist, vinner igen?

1 Divine skrällde sist och vann till 46 gånger smöret. Innerspår och Erik Adielsson och inte helt otänkbart det här 9-åriga stoet kan skrälla igen.

2 Viking Brodde kan mycket oc hhar ett bra spår. Var ojämn förra året och gör årsdebut nu. Vinst känns långsökt men skall inte glömmas helt.

3 Summit In Sight från Redéns stall har inte startat sedan i höstas, var struken till en tilltänkt start i slutet på oktober och gör nu årsdebut. Kan vara fisk eller fågel här men absolut en av de hästar med högst kapacitet och framtiden för sig i loppet. Given att betala för på en garderad lapp.

5 Spickelback Face var jättebra när han plockade ner Remarkable Feet i sista starten. Skoglund upp igen och en av få med bevisad from i loppet. Kan vara ett tänkbart singelstreck i en småknepig omgång.

Rank: 5-3-7-9-2-1-11-8-4-10


V86-7  15 ston gör upp över medeldistans med autostart

2 Woodbury Wine med Johan Untersteiner i sulkyn vann årsdebuten efter en vass spurt invändigt senast. Säkert ännu bättre med loppet i kroppen och har ett bra utgångsläge här. Hygglig chans till andra raka.

4 M.T.One Wish har ett lopp i kroppen och tillhör de tänkbara som skulle kunna vinna.

13 Lovely O.O. har inte startat sedan nyårsafton då hon var trea, hade tre raka innan den starten och har kanske högst kapacitet av alla i loppet. Spår 13 känns klurigt att lösa för Bergh men måste även hon betalas för vid gardering. Öppet lopp där måla på rejält inte behöver vara fel.

15 Aroseforyou har inget drömläge, har dock tjänat mest pengar i loppet och visat form i två raka andraplatser, kul skräll!

Rank: 2-13-15-14-4-1-10-11


V86-8   2640m och inte helt lätt avslutning

7 Gitte Silvåkra var ruggigt bra vid vinsten sist, fick stenhårt tryck första biten men kunde ändå gå undan till slut mot ganska bra hästar. Spår lite långt ut på vingen men tidig här.

6 Lyckans Cash har 9 segrar på 38 starter, var inte alls som bäst sist men är hon tillbaka i form kan hon absolut segerstrida, ser dock ut att bli lite väl betrodd av spelarna och känns inte dunder het.

1 Moon Zappa har ett kanon läge och står finfint inne i loppet

12 Archidamia har toppfart och vunnit 10 av 30 starter. Kan skrälla trots bedrövligt utgångsläge.

Rank:  7-1-6-12-4-11


Spikbud:
V86-2 nr 2 Moses

Chansspiken: 
V86-1 nr 3 Dream Kåsgård
V86-6 nr 5 Spickelback Face

Sköna skrällarna: 
V86-3 nr 2 Nille Sånna
V86-4 nr 7 Sedin U.S.
V86-7 nr 15 Aroseforyou

Överstreckad:
V86-3 nr 1 Indi Di Quattro
V86-4 nr 2 Dont Be So Shy

Stort lycka till och ni hittar alla mina system på www.atg.se/simsalabim
//Fredrik Simsalabim