Publicerad onsdag, 21 juli
V86
Image

Fredriks V86 tips Eskilstuna


V86 ESKILSTUNA ONSDAG
JACKPOT – Härligt spelvärde på onsdag när vi har 13 Jackpot miljoner att lira om.

Fantastisk kvalitet på loppen den här jackpot onsdagen då man lyckats fått hop rena rama guldlopp och finfina fyråringslopp. Spelmässigt och sportsligt en omgång att bänka sig framför 19.20 på onsdag.

Jag kör den här veckan premiär på stora Waterfall of Gold även på V86. 750:- / andel. Exklusivt system med endast 12st delar (drygt 25.000:- vinst i lördags på detta system)
Det och många fler system finns att köpa här

/Fredrik Simsalabim

V86-1  Vilket race som inleder!

Ingen aning om hur man lyckades få hop ett sånt härr startfält i ett ”helt vanligt” lopp med 60k i förstapris. Men det här är rena rama guldloppet och vi ser fram mot en härlig fartfest direkt i den inledande V86 avdelningen.

3 Hachiko De Veluwe har man gått och väntat på att det skall lossna rejält för. Mött de bästa på slutet och i sista starten på Rättvik var det en väldigt bra avslutning som trea från tufft utgångsläge. Varit struken efter det men har här ett kanonläge jämfört med värsta konkurrenterna. 11 vinster på 20 starter kan mycket väl bli 12 på 21 vid 19.25 onsdag.

6 Heavy Sound har inte varit ute sen elitloppsförsöket då han såg fin ut som fastlåst på upploppet innan det blev en galopp med 100 kvar. Oj va jag hade viljat sett en annan kusk på den här superläckra 9-åringen. Tror det skulle kunna gå att vinna här om Heavy kommer till spets direkt, men litar inte på att ekipaget löser detta även om hästen är ruggigt kapabel.

8 Diamanten undrar jag om han verkligen kommer vinna något mer lopp mot vasst motstånd. Här är det onekligen lämpligt men tror faktiskt trots det han kommer ge sig sista biten. Ett givet streck om man tar tre eller fler dock…

Rank: 3-6-4-8-9-5-7