Publicerad torsdag, 21 juli
Gratis V75-tips

Simsalabims V75 tips Axevalla 23/7


Jackpot – 51 miljoner i potten

Tipsen till lördagens V75 från Axevalla går nu att läsa här nedanför. Riktigt svår omgång på förhand där jag tror trots att en eller två favoriter vinner vi kan få en riktigt rejäl utdelning med jackpottens hjälp.
Veckan drag är lite av ett raket drag som är väldigt lite streckad, vilket det är kan du läsa här nedanför.
Stort lycka till i jakten på 7-rätt och vill du vara med på mitt jättesystem Jackpot Magiska 1000:-/ andel så finns det här: https://www.atg.se/simsalabim/spel/74769_V75_2022-07-23_8_5
Alla våra andelar som vanligt på:  www.simsalabimtrav.se


Spiklöst system 3x3x3x3x3x3x3 de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen. Andelen kostar 118: och
går att köpa här

V75-1 Silver med voltstart inleder jackpot omgången

Veckans Silverdivsion över medeldistans startas ovanligt nog med voltstart den här veckan.

6 Amornero Roc från Gocciadoros stall har 20 vinster på 46 starter. Klarade voltstart utan problem näst sist med samma kusk som nu Mika Forss.
och har fått eett intressant springspår här. Galopperade sist men jag undrar om det inte var en lite väl överenergisk fransk kusk som bidrog till det.
Forss som sagt var igen och jag ser det inte för omöjligt att han kan köra sig till ledningen tidigt här. Skulle det gå blir han svårslagen.

1 Champ Lane såg inte som bäst ut sist och det blev galopp i andra starten i regi Jernemyr. Läcker gången innan och den här travaran har härlig fart.
12 vinster på 21 starter. Skulle han hålla upp ledningen känns det som ett klart plus men räknas från alla positioner.

5 Arvid S.H. höll riktigt bra sist som tvåa. Möter lite tuffare nu och även om det känns lite långsökt att Perssons 7-åring skall räcka till vinst
kan det vara en jätteskräll att strecka på form om man garderar loppet.

11 Unico Broline får massor av streck trots utgångsläget. Visst åker han med på kupongen på sin kapacitet om man tar några men jag har faktiskt svårt se
Unico runda hela gänget om det inte blir överljudsfart på som nu snabb sommarbana. Gynnas av det långa upploppet 227m Axevalla bjuder på.

2 Deep Pockets gillar jag, kom inte till spets sist och fick nöja sig med tredje inner. Såg väl inte ut att vara mängder sparade men lite krafter fanns det nog
kvar i mål. En jätteskräll att se upp med.

Rank: 6 – 1 – 11 – 7 – 2 – 5 – 10 – 3

V75-2 Tänkbar chansspik från bra läge

2 Laredo Boko ser ut att bli en av de mer betrodda i det här Klass II loppet över medeldistans. Drömläge men formen kanske inte är den bästa? Brände som storfavorit sist
och även om han avslutade hyggligt imponerade han inte på mig. Kan bli barfota runt om denna gången och även om jag inte tror jättemycket på Berghs 4-åring känns han svår att
lämna utanför kupongen vid gardering då förutsättningarna är optimala.

3 Swish The Cash var ruggigt bra som trea från dödens sist på Solvalla i ett lopp som var riktigt bra. 13.0 då och en liknande prestation nu gör nog att The Kolgjinis kan boka
en plats i vinnarcirkeln vid 16.45. Bra läge och finfint inne i klassen, en chansspik!

9 Real Scotch har sannerligen imponerat och står även han bra inne i klassen 6 vinster på 8 starter och att han blev oplacerad sist är inte mycket att säga om, loppet
blev fel från första början och det fanns nog en del krafter kvar i mål. Mycket farllig trots bakspåret och given vid gardering.

7 Roll Control kunde ta över spets tidigt sist och hade sedan inga problem att vinna ganska enkelt. Såg riktigt fin ut och kanske kan komma till spets även här, såfall kan Westholms springar
mycket väl halvskrälla i det här loppet. Gynnas av en struken häst invändigt.

Rank: 3 – 9 – 7 – 2 – 4 – 8 – 10 – 11 – 12 – 6


7 MILJONER JACKPOT STRYKTIPSET LÖRDAG.
Vi har andelar från 10:- till 795:- st. Välkommen in och kika www.tipsandelar.se

V75-3 Ny regi och en jätteskräll att se upp med

3 Black Fire var riktigt bra vid seger sist i Halmstad och jag får erkänna att han var lite bättre där än jag trodde. Tuffarae motstånd nu och sprinterdistans, men ett tänkbart bud i ett mycket öppet lopp.

2 Cobra är kusligt svår att räkna på i den här typen av lopp. Har kapacitet att springa kringlor kring de här som det känns men får inte alls till det i bland och agerar lite knepigt.
Forss är en offensiv rackare och kanske chansar man på att ladda lite från start den här gången när man fått ett perfekt läge. Från ledningen i form och fräsch vinner han mycket sannolikt men att
våga lita på det känns inte helt hundra.

1 Global Beliver blev det fullständigt perfekt för sist när han kunde avgöra i sista stegen efter en perfekt lucka mitt på upploppet. Jag tror han behöver en liknade löpning för att duga även denna gången.

8 High Line Pellini är en läcker travare som kanske inte var som bäst sist. Nästan omöljigt utgångsläge här med spår 8 bakom bilen över sprint men han ska inte glömmas helt.

12 Immigrant AM skall bli riktigkt kul att se, kommer nu göra första starten i regi Stenströmmer och den här tidigare Bergh tränade 4-åringen har visat sig ha fin fart i benen.
0% i skrivande stund och ja, det kanske han skall vara från bricka 12. Ett streck för dig som har råd och vill ha hela jackpotten själv..

4 Imspiration flög fram till vinst näst sist över aktuell distans, inte lika bra sist men det blev inget passande lopp den gången. Får min tipsetta i ett öppet lopp.

Rank: 4 – 2 – 12 – 3 – 8 – 1 – 9 -5 – 6 – 11 – 10

V75-4 Ett av omgångens tuffast drag

14 Hera Sisu hade en liknande uppgift i sin förra start, fick då finfina ryggar och tackade för det genom att spurta till knapp men säker vinst. Får hon lopp i rygger även denna gången fäller hon många, kanske alla.
Givet streck i ett mycket öppet stolopp med 15 startande.

13 It´s A Girl har jag försökt jobbat in några starter nu men det har slutat med galopp i tre raka. Struligt sto från Kolgjinis stall som tävlar med hög kapacitet de gånger hon fungerar.

8 Readlys Dream har varit struken och inte startat på ett tag. Det var dock ett läckert intryck på Untersteiners Readly Express märr sist hon startade, trots att hon ”bara” blev trea avslutade hon vasst.
Finns formen där kan hon mycket väl vinna detta.

5 The Rocket mitt stora drag den här omgången. Hade det inte varit för spår fem i volten hade jag nog kunnna tänkt mig spika henne. Har bara gjort bra lopp på slutet och är en härlig typ som verkar kriga hela vägen in i mål
varje gång. Ryggarna kom ingenstans sist i kurvan man trots att hon satt sist kunde hon spurta in till fjärdeplatsen. Gången innan en mycket stark vinst efter fått en rätt tung resa.
Grejar Kylin Blom spåret och raketen bara sitter i något så när slagläge in på upploppet blir hon giftig. En klart intressant tipsetta till låg procent.

Rank: 5 – 14 – 8 -13 – 9 – 2 – 6 – 15 – 12 – 1

 

v75-5 Chansspik trots läget

1. L.L. Royal från Berghs stall har hittat en härligt form på slutet. Tre raka innan han var riktigt bra som trea i sin sista start. Bra läge här men är väl lite tveksamt om han kan svara upp ledningen. Lyckas det är mycket vunnit
annars känns han lite sårbar.

2. Omega Superstar även hon från Berghs stall. Möter lite tuffare nu när hon är ensamt sto i loppet. Gjorde ett grymt vasst lopp som tva sist efter massa tredjespår på vägen.
Har startat från spår 8-14-11-12 på slutet och har lottats till ett perfekt utgångsläge. Totalt bortglömd av lirarna och en jätteskräll man inte ska glömma.

8 Aragon As står lite hrt inne i det här loppet och har inget vidare läge. Trots det tvekar jag inte och ger tipsettan till Nurmos krigare. 33% segrar med 11 / 33 och vilken insats det var sist. Fram i dödens i ett rätt bra gäng på Solvalla
och klev bara undan och vann på 10.7. Goop upp igen och för mig t o m en tänkbar chansspik trots läget.

12 King Of Greenwood har inget flyt med startspåren. Härlig form och en tung avslutning kom han med sist och han fram till tredjeplatsen. Gynnas av Axevallas långa upplopp och med tempo kommer hans avslutning bita rejält. Måste med om man garderar loppet.

Rank: 8 – 12 – 1 – 4 – 2 – 5 – 11

 

V75-6 Hur många kommer i mål felfria ?

Stayerlopp över dryga tre varv som jag tycker är omgångens svåraste race, den som har råd med en helgardering kan mycket väl ha det i åtanke.
Flera mycket bra favoriter som trivs över aktuell distans men som har en tendes att galoppera alldeles för ofta.

13 Hefner AM en av dessa, mycket bra kapaciet och trivs över långa distansen. Klart bra vid vinsten näst sist men har felat bort sig i tre av fyra starter nu.
Skor denna gången kanske kan hjälpa lite men inget jag litar på alls.

12 Parker är det samma visa med, härlig fart och sannolikt toppchans i det här loppet felfri. Men galopp i fyra sista fem starterna känns inte stabilt alls.

9 Even Steven har 13 vinster på 33 starter. Flemmings hästar är svåra att räkna på då de har presterat antingen oerhört bra eller ”sådär” när de kommit till V75 på slutet.
Trivs över distansen men även han har mycket galopper i raden.

6 Under Armour får mitt tips till slut, stark och rejäl häst som visade härlig form i våras, nu två prestationer i rad som inte riktigt varit supercassa men det har varit
mot stenhårt motstånd och lång resa.

2 Smajlis var väldigt rejäl vid vinsten sist. Stark häst som inte alls har rutinen som favoriterna har. Står 40m före och får vi några galopper på de mest betrodda kan Kim Eriksson mycket väl få
segerdefiliera med jätteskrällen Smajlis.

11 Cab Frontline har visat lite smygform i skymundan, kan även han vara en jätteskräll att ta med.

Rank: 6 – 12 – 2 – 13 – 9 – 11 – 1 – 14 – 4 – 3

 

V75-7 Bra förutsättningar för favoriten

6 Admiral As kommer nog bli en av omgångens största favoriter i det här avslutande guldloppet. Gick ett rejält upplopp på Halmstad sist även om han inte fick tag i vinnande Rackham.
Klart lämpligt motstånd den här gången och har inget mot den långa distansen 2640m. Visst är det en riktigt bra chans, men lite fresstad att gardera är man och jaga de riktigt stora jackpot pengarna.

9 Global Welcome kan vara jätteskrällen, hängde på Click Bait bra sist och landade på 09.6 som trea. Barfota runt om igen och ny kusk i Svedberg den här gången.

5 Antonio Trot har visat härlig form och fick äntligen vinna igen sist. Bra kusk och läge och garderar man favoriten given på lappen.

11 Ble Du Gers har inte vunnit på ett tag. Intressant över distansen och med Uhrberg den här gången. Barfota runt om och han lär komma med en tung avslutning.

Rank: 6 – 5 – 11 – 9 – 8 – 3 – 7

 

Sammanfattningen V75 Axevalla lördag

Härligt spelvärde med jackpot och fin sport –  Vi har över 30 olika andelar att välja mellan www.simsalabimtrav.se

Bästa jackpot spiken:
V75-7 nr 6 Admirala As / Örjan Kihlström

Chansspikar:
V75-6 nr 8 Aragon As / Björn Goop
V75-2 nr 3 Swish The Cash / Adrian Kolgjini

Streckvärda skrällar:
V75-3  nr 12 Immigrant AM / Kevin Oscarsson
V75-5 nr 12 King Of Greenwood / Stefan Persson
V75-6 nr 2 Smajlis / Kim Eriksson

Överstreckade:
V75-5 nr 1 L.L. Royal / Robert Bergh
V75-2 nr 2 Laredo Boko / Robert Bergh

Dagens Dubbel tipset:
2.6.9.11.12.13 / 6 Admiral As    Sex kombinationer x insats 

Magiska  jackpot draget:
V75-4 nr 5 The Rocket / Oskar Kylin Blom

Stort lycka till i jakten på jackpot miljonerna och 7-rätt / Fredrik Simsalabim