Publicerad torsdag, 12 maj
Gratis V75-tips

Simsalabims V75 Tips & rank Umåker 14 maj


V75 JACKPOT – UMÅKER

Umåker lördag och en maffig jackpot!
Många jagar en plats i finalerna under Elitloppshelgen och jag hoppas och tror vi kommer få lite körning i loppen den här lördagen. Har jobbat fram några sköna drag och även om ett par favoriter känns synnerligen starka och startar med toppchans kan vi nog få upp utdelning rätt rejält med ett par skrällar den här jackpot omgången.

Mäktig form på mina andelar och jag kör ett stort jackpotsystem 800:- den här veckan som går att köpa här

Wäjerstens häst kan vara en chansspik direkt
V75-1   Klass I 1640m Autostart

4 Castor The Star blir nog favorit från bricka fyra bakom bilen. Westholms 4-åring har verkligen levererat jämna och bra prestationer på slutet och kommer från två raka segrar.  Skulle han sitta i spets tidigt  har han hygglig vinstchans men han har dock en snabb häst invändigt och det är inte säkert han tar sig förbi 3 Twigs Got U, nu när det är 1640m kan det bli rejäl körning vilket gynnar min tipsetta.

6 Fabulous Pellini får mitt tips. Trots att han riskerar få lite tuffare lopp den här gången känns han klart rejäl och blir svår att stå emot till slut. Håller sig strecken till runt 25-30% som det är i skrivande stund kan han t o m vara en tuff chansspik direkt.

12 Anna Montana utan tvekan ett kul skrälldrag. Var rejält inne på henne i Halmstad och där var hon nära att ta sig först till linjen. Behöver flyt med tempo och rätta ryggarna sista 700m men till bara några enstaka procent intressant om man garderar loppet.

Rank: 6 – 4 – 12 – 3 – 11 – 9 – 2 – 1

Toppchans trots spår 9
V75-2  Klass II försök 2140m Voltstart

9 Bara Mahara var ruggigt bra vid vinsten sist på Örebro. 50% segrar i karriären (5 av 10) och det kan mycket väl bli en sjätte seger nu.  Bakspår i voltstart kan ställa till det men trampar Berghs bjässe väg så lär det bli offensivt och han blir mycket svår att stå emot.  Tänkbar spik!

10 Dream Sensation även han från Berghs stall. Tycker han ser ut att bli väldigt bortglömd här, galopp i starten sist men går han felfri duger han absolut här. Lennartsson upp i sulkyn denna gången.

8 Firefoot kommer med 7 segrar på 15 starter och vann även i sin senaste start. Magnus djuse har lite att göra för att lotsa 5-åringen till vinst från spår 8 men han är ett garderingsbud.

6 Frozen A.F en finsk gäst som är lite svår att sätta in mot det här motståndet. Såg finfin ut sist och efter en lite märklig styrning blev han fast med gott om krafter kvar. Bra läge och att Mika Forss hoppar upp här en rejäl kuskförstärkning. Klart spännande skrällstreck om man garderar favoriten.

12 Ferox Brick var bra sist och ska inte glömmas med vassa Ohlsson trots spåret.

Rank: 9 – 10 – 6 – 1 – 2 – 8 – 12

Jättevinst i lördags på THE BIG ONE när vi satte 13-rätt och fick 315.688:- att dela. Nästan 40.000:-/ andel. Nya tag lördag och andelarna hittar du här: www.tipsandelar.se

 

Visst är det bra chans, men över 80% får mig att tveka..
V75-3 Gulddivisionen 2140m Auto

1 Don Fanucci Zet gör sig redo för att försvara vinsten i Elitloppet här i Guldbjörken med 200.00kr till vinnaren. Vid vinst närmar han sig 10 mkr intjänat med stormsteg. Spetsade från samma läge sist och kunde åka undan till lätt vinst. Tuffare motstånd nu och även om det inte skrämmer favoriten kan det mycket väl finnas några som vill utmana favoriten och jaga en rosa biljett. I skrivande stund över 80% tycker jag faktiskt är för mycket. Bra vinstchans men för den som jagar en rejäl del av jackpotkakan känns garderingen vettig.

6 Esprit Sisu klart bra som tvåa i storlopp i Finland sist. Öppnar ruggigt snabbt och visst vore det intressant om Wäjersten verkligen testar att ladda allt. Givet förstastreck bakom favoriten och den första man plitar ned om man garderar.

9 Makethemark fick inte riktigt till det i fjol, årsdebut nu och att begära han ska slå dessa från bakspår känns långsökt. Men han ska bli klart intressant att se igen på ovalen.

Rank:  1 – 6 – 5 – 9 – 2 – 3 – 10

Spets och slut på Readly ?!
V75-4 Bronsdivisionen 2140m Auto

3 Readly Lavec var dunderbra som tvåa sist på Örebro och har både bra läge här och ett par lopp i kroppen.  Tycker det skall vara hygglig chans Oskar kan köra sig till ledningen tidigt här och väl där tror jag han blir svårslagen.

2 Bugatti Miles
 blir nog favorit till slut, kommer hit med 9 segrar på 31 starter och vann årsdebuten på ett bra sätt. Upp en klass nu men duger absolut här även om jag inte riktigt köper att hon sticker väg på strecken upp över 40%.

11 Just a Flirt avslutade tungt i Seinäjoki sist till seger och har 25 topp 3 placeringar på 44 starter. Skoglund upp nu känns klart intressant och jag blir inte förvånad om han blåser ner många, kanske alla över upploppet.

7 Ellis Pride och 8 Perpetuate ska inte glömmas om man jagar skräll.

Rank: 3 – 11 – 2 – 4 – 7 – 8 – 1

Läcker sist och vinner sannolikt igen

V75-5 Femåringslopp 2140m Autostart

10 Mister Hercules med 4.5 miljoner på kontot och 12 segrar på 24 starter var läcker att skåda sist när han bara joggade undan trots att han fick en körare på vägen. Även om det är bra motståndare, bakspår och han blir stor favorit så är det en bra spik och toppchans att han löser den här uppgiften.

1 Hector Sisu jagade Swagger hela vägen in på linjen sist och visade form. Kan vara en jätteskräll från bra läge.

9 Kurri Jari Boko var rent ruggigt bra trots att han ”bara” blev trea sist i Finland, fick ett mycket tufft lopp där men höll bra. Tidig om man kommer på tanken att gardera favoriten.

4 Rome Pays Off har tjänat mest pengar i loppet med sina 5.4 miljoner. Två lopp i kroppen nu och även om det inte direkt blixtrat form i dessa så går han inte att räkna bort.

Rank: 10 – 9 – 4 – 1 6 – 2 – 7 – 8

Massor med tipsandelar ALLA dagar i veckan ⚽⚽
välkommen in och kika 
www.tipsandelar.se  

Krävs en hel del streck för att känna sig säker..

V75-6 Stolopp 2140m Voltstart

Ett av omgångens på förhand mest öppna lopp. 15 hästar utspridda på två volter och vill man känna sig helt säker på att överleva V75-6 får man strecka på rejält.

9 Impala AM 
var ute mot tufft motstånd i kvalet till Drottning pokalen sist. Klaffade inte fullt ut då med löpningsförloppet men såg fortsatt formstark ut på stretchen efter sen lucka. Lite billigare mot nu och även om läget är klurigt får hon nådiga nicken som tipsetta av mig.

6 Conrads Anette
 har varit riktigt bra på slutet och står helt perfekt nästan på kronan inne i det här loppet på startvolten. Given i striden och skulle han hitta till spets ökar vinstchansen.

8 Black Magic Eyes 
har bara en vinst i karriären men har varit ute i riktiga getingbon och gjort det bra, låter positivt från Reijo nu och med väl körande Lennartsson ett tidigt bud trots innern på tillägg.

14 Krakas hade jag som drag sist, då blåste han ner hela gänget och vann till 6 ggr pengarna. Behöver lite flyt med ryggarna sista varvet men lär knäppa många över upploppet.

5 Succession 
satt Kihlström och halvsov med sist och åkte dit mot en jätteskräll. Fin häst som duger bra här.

Rank: 9 – 8 – 6 – 5 – 14 – 11 – 2 – 3 – 13 – 7

Bra klass på avslutande silver loppet

V75-7 Silverdivisionen 2640m Autostart

1 Amalencius B.B imponerade något enormt vid några av segrarna i fjol. Har redan hunnit vunnit 3 av 4 starter i år och Nurmos 5-åring har sannerligen fart att ta sig till högsta klassen.  Blev ”bara” 6a i bronsfinalen sist men det tar jag inte så hårt på då han hamnade långt bak och Kihlström såg inte ut att pressa ut allt ur Amalencius. Innerspår kan bli lurigt då det finns fler snabba och han möter nu tuffare motstånd i silver. Given på alla garderade kuponger men jag rankar honom tvåa..

4 Gardner Shaw en av många läckra hästar i Westholms lador. Gardner vann årsdebuten efter att tidigt suttit i spets och gått undan tillsynes enkelt sista biten. Bra läge för att ta sig förbi Amalencius direkt och han får mitt tips trots att motstånd som sagt verkligen inte saknas.

9 Swagger galopperade i årsdebuten men var snabbt tillbaka i segertagen när han höll undan för Hector Sisu sist. Tuffare mot nu och bakspår gör att jag inte kastar mig över Swagger även om han skall med om man tar några streck.

10 Digital Dominance är urstark och har bra form. Trivs över distansen och blir det rejält tempo kan han absolut komma in i matchen.

På skrällfronten känns 7 One Kind Of Art och 8 Kalashnikov samt 3 Xanthis Coktail aktuella.

Rank: 4 – 1 – 10 – 9 – 7 – 2 – 8 – 5 -12

Sammanfattningen Umåker lördag:

Spikarna:
V75-2 nr 9 Bara Mahara
V75-5 nr 10 Mister Hercules

Chansspiken:
V75-1 nr 6 Fabulous Pellini

Streckvärda skrällar:
V75-1 nr 12 Anna Montana
V75-2 nr 6 Frozen A.F.
V75-6 nr 8 Black Magic Eyes

Överstreckad: 
V75-1 nr 4 Castor The Star

Magiska draget:
V75 6 nr 9 Impala AM

Vi önskar er nu stort lycka till i jakten på jackpot miljonerna
/Fredrik Simsalabim