Publicerad måndag, 11 mars
V64
Image

V64 och dagens dubbel tips Halmstad 11 mars


 

Rejäl jackpot på V64 i kväll måndag. 5.5 miljoner i potten och tävlingarna körs här på min hemmabana i Halmstad. Just nu på förmiddagen blå himmel och sol, det ser ut att bli fina förutsättningar för kvällens jackpot omgång.
Jag bjuder på lite kortare V64 tips och Dagens Dubbel tips till kvällens omgång:

V64-1 
Medeldistans och endast 8 startande. Stor favorit blir 6 Kind of Magic F.R. som inte startat sedan oktober. Även om hon imponerat med 4 vinster på 6 starter känns hon svårbedömd efter vila. Motståndet skräller inte nämnvärd dock och Kolgjinis travare kan mycket väl vinna sin femte seger. Lite för stor favorit för mig, given förstahäst men lutar åt gardering.

2 Vicky Montoya blev det helt fel för på V75 sist, har nog form och läge för att duga långt här.


V64-2
Sprinterlopp – Amatörer – Spårtrappa.

Skrällvänlig proposition men trots det känns det som om det finns flera chanslösa ekipage. 
2 Coktail Cake var bra sist och streckas tidigt vid gardering från bra läge.

Bases Loaded har 7 vinster på 20 starter och perfekta förutsättningar. Kan mycket väl leda runt om. Jag spikar på kvällens 97:- andel. Kolla in systemet här

8 Bicc´s Avalon har jag jagat lite, vinner sällan men har visat bra form. Borde kanske vunnit sist när han slutade tvåa efter bra lopp. Men möter inte de tuffaste i kväll. Läget ställer dock till det.

 


V64-3 
2140m – Autostart 
5 Mr Weasley har aldrig förlorat, kommer med 4 segrar på fyra starter. Nu är det årsdebut och man planerar att rycka dojjorna. Möter rätt bra motstånd, ska bli intressant att se men inget jag kastar mig över och går all in på.
Loppets mest intressanta streck är 4 Wanderlust Pellini, galopperar ofta och gör årsdebut nu. När 4-åringen fungerar finns det härlig fart. Lite streckad och inte borta felfri.


V64-4 
2640m – autostart
1 I am Timmie kommer med två raka segrar och har fin form. Givet streck, men att han ska vara som i skrivande stund runt 70% ställer jag mig frågande till. Jag jagar skräll och siktar på att höja jackpotvärdet rejält efter den här avdelningen.

4 Global Comission vann på 13.5 i Berlin sist och visade form. 7 vinster på 29 starter och ett rätt så vettigt läge här.

6 Calling Out visade att han klarar distansen. Vann sist på Axevalla och kan tänkas här.

 V64-5 Dagens Dubbel 1

1 Conrads Tyra inte alls så tokig, står lite hårt inne i loppet, men har i gengäld fått ett perfekt läge. Med tempo på loppet och klaff ett tänkbart skrällbud. Kan bli skoryck vilket känns klart spännande på den här.

2 Sunflower Tiler har inte startat sedan 3 januari, var då inte direkt märkvärdig som oplacerad på Åby från rygg ledaren. Kan nog klart bättre och har ett intressant läge här.

7 Flaming Lips är jämn och säker, avslutade bra invändigt till andraplatsen sist. Hittar körande Lövgren en vettig position från spår långt ut på vingen, så kan hon blanda sig i striden.

9 Nepenthe Boko möter hästar med klart mer pengar på kontot. Hon kommer dock från seger, och även om det loppet var billigare är hon inte helt borta här heller.

10 Harriet Zet har mött bra hästar och även vunnit 2 av 8 lopp i karriären. Inget extra alls i årsdebuten som fyra, men nu ryker skorna och fart finns att duga här.

11 Caddie Skott var läcker i två raka segrar, brände som favorit sist, men fick stryk av en bra häst och såg klart spänstig ut som tvåa. Läget inget vidare, men trots det tvekar jag inte när jag lägger henne etta i ranken.  Jag tror hon har bra chans att runda det här gänget!

Rank: 
A. 11
B.  1 – 2 – 7 – 10 – 9 – 5 – 6
C.  3
 – 4 – 8 – 12

 V64-6  Dagens Dubbel 2 

4 Kron Vici Star vann årsdebuten på målfoto före Nugge Zon. Loppet känns nästan helt utskrivet för honom. Har 790.000:- på kontot och det är 20m tillägg vid 790.001kr
Lopp i kroppen och alltså perfekt inne. Möter några bra, men streckas klart tidigt.

6 Digital summit lät det bra på från Lövgren innan förra starten. Gick då ett vasst upplopp till seger och så fin ut. Samma prestation igen borde räcka långt även här. Knepigt läge men med bara nio hästar i loppet lär han sitta hyggligt till inför spurten.

9 Amorcer Levallo gick bra igen som trea sist. Invänd spurt då och såg fin ut.

Rank:
A. 6 – 4
B. 9 – 5
C. 7 – 2 – 3 – 1 – 8Bästa jackpot spiken:
V64-5 nr 11 Caddie Scott

Näst bästa spiken:
V64-2 nr 4 Bases Loaded 

Sköna skrällarna:
V64-3 nr 4 Wanderlust Pellini
V64-4 nr 6 Calling Out 
V64-5 nr 1 Conrads Tyra

DD-förslaget:
11 / 4.6
Två kombinationer x insats

Önskar er alla stort lycka till!
Missa inte våra jackpot andelar på www.simsalabimtrav.se
Jag är tillbaka med tips till jackpot omgångarna den här veckan på V86 och V75!
// Fredrik
Simsalabim