Publicerad onsdag, 10 juli
Premium
V64
Image

V64 tips och rank Örebro 11 juli


V64 tips & rank Örebro 11 juli

📍 Örebro

📍 Start 19.30

📍 Upploppets längd 178m

Riktigt läcker V64 omgång där vi bland annat får se Nordström med en riktigt fin häst jaga sjätte raka segern. Jag här en magisk vinnare jag väntat på ska få ett bra läge ett tag. Nu ser förutsättningarna klockrena ut och han kommer inte bli favorit.

💎 Nu går det även att prenumerera på våra premium tips för 79:- / månad. Varje vecka V86 och V75 tips och rank. Men vi kommer även utöka med extra premium tips så som detta till V64 och dagens dubbel med mera 💎

V64-1  Bättre läge och kuskförstärkt = Vettig vinstchans

Örebro – 2100m Autostart

Kvällens första avdelningen har en rätt så intressant proposition. Hästar som tjänat mellan 475k och 1.375k får starta, och startordningen baseras på hur mycket startpoäng man har. Det innebär att den som har minst startpoäng får spår 1 osv.  Noterbart är att poängspannet går mellan 177 till hela 1888 poäng som 12 Albert Zonett har.

4 S.G. Mistral har endast två vinster på 39 starter och betydligt fler andra och tredjeplatser, inte direkt den statistik man föredrar. Formen är klart bättre än raden, haft tuffa utgångslägen senaste starterna med 9-5-7-9-12 bakom bilen. Hade spår tolv senast och kunde bara backa sig sist. Blev fast med till synes gott om krafter kvar i ryggar över linjen. Bättre läge nu och han hade mycket väl kunna ha mer startpoäng, står därför bra till här och räknas tidigt vid gardering.

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.