Jackpot 53 miljoner


Härligt spelvärde den här veckan med en saftig jackpot, ca 53 miljoner skall delas ut till de som får 7-rätt. Veckans tips finns nu att läsa i PDF filen här nedanför eller scrolla vidare längre ner. 

Magiskt med vinster sista tiden och vi har laddat med extra system från nya och beprövade tippare på www.simsalabimtrav.se 

Välkommen och lycka till i jakten på 7-rätt / Fredrik

Vill du vara med på ett större jackpot system så öppnar jag THE BIG ONE 1500:- 20.00 i kväll fredag. Exklusivt system endast 9 delar så först till kvarn...

Simsalabim travandelar: www.simsalabimtrav.se
Simsalabim tipsandelar: www.tipsandelar.se 

 
Simsalabims V75 tips Eskilstuna 3 juni.pdf

Vill du ha Lördagskollen i din mailkorg?
Lördag förmiddag bjuder jag på lite sena drag och kikar lite på hur strecken sitter.
 Nyheter om spel, andelar, 
jackpots och i bland lite exklusiva tips.

Bortglömd av lirarna - kan leda hela vägen

Bronsdivisionen 2640m voltstart

1 Enge Eros har visat fin form på slutet, kördes invändigt sist men avslutade klart bra bakom vassa Chestnut och Maybach W.F. Möter enklare motstånd nu, står bra inne i klassen och har Sjöström i vagnen som vann med honom sist han körde. Lite svårbedömt om han kan hålla upp spets, gör han det tror jag det är toppchans han leder runt om och tar sin 13onde seger på 53 starter.  Mycket intressant drag då spelarna inte verkar kasta sig över 7-åringen.

4 Rossie Garline
gör sin andra start för sin nya tränare Eriksson, vann den första knappt men säkert på Jägersro och blir ganska mycket betrodd här som det ser ut. Spår fyra i volten, struken efter senaste och det var inget direkt vasst gäng han slog på Jägersro. Njae, inte överdrivet tidig för mig även om Kihlström känns som en rejäl kuskförstärkning.

6 Tullibardine Boe är ruggigt kuskförstärkt med Mats Djuse och ska inte glömmas.

9 Dream Sensation gillar jag skarpt, Berghs häst vann sist och visade fin form. Kan mycket väl bara vara bästa hästen i loppet och kommer han till från spår 9 är han given i striden.

10 Jello W. vann sist igen och har imponerande 21 vinster på 50 starter. Trivs över den långa distansen och med Jepson som driver ska han med på kupongen tidigt.

Skrällen:
8 Orlando vann i monté sist, står perfekt inne i klassen som sto då dessa får ha upp till 1.7 miljoner i det här bronsloppet. Knepigt läge men vassa Magnus Djuse i vagnen, ingen jätteskräll men rensar hyggligt vid vinst en jackpotomgång som denna och Orlando är ett tänkbart garderingsbud.

Rank: 1 – 9 – 10 – 8 – 7 – 4 – 6 – 5 – 12 – 11 – 2 - 3

Mycket stort utbud på Tipsandelar varje dag från vassa tippare! www.tipsandelar.se

 
Spelarna gillar favoriten trots galopper...

Klass I försök 2140m Voltstart

4 Judge D.
fick ge sig sista biten mot segerstaplaren Bold Knick sist men visade fortsatt fin form. Mycket fin travare som skall vara med i striden här om inte spår fyra i volten ställer till det.

6 Greensboro Zet blir favorit från springspår. Spelarna verkar älska den här hästen då han nästan alltid är stenhårt spelad. Fyra galopper sista 7 starterna och ingen vinst sista 9 månaderna. Trots det favorit. Såg fin ut som tvåa sist och visst kan han vinna det här, men som favorit känns han rätt kall för mig.

9 Real Scotch och 7 Game Brodde båda från Untersteiners stall. Scotch kommer med 9 segrar på 13 starter och var riktigt rejäl vid segern sist. Pausat kort nu men blir det tempo känns han given i striden.
7 Game Brodde har mött stenhårt motstånd och är vindsnabb när formen sitter där. Varit struken för feber efter senaste starten men går inte att glömma från springspår.

Skrällen:
2 Lozano Di Quattro
gillar jag skarpt, ingen direkt form visades i senaste starten men såg läcker ut i starterna innan. Spår två i volten och med en kusk som inte är den mest rutinerade i sammanhanget gör att många glömmer honom här. Streckar man några ska han med då kapacitet finns.

 Rank: 4 – 9 – 2 – 7 – 6 – 1 – 10 – 8 – 5 – 3 – 12 - 11
 
Endast nio startande trots 300k i första

Ina Scots Ära – Fyraåringslopp 2140m autostart

Obegripligt hur man lyckas få endast 9 startande av 12 möjliga i ett 4-åringslopp med 300k i förstapris. Inget riktigt genidrag att lägga detta fina lopp efter 4-åringseliten på Solvalla.

1 Dakovo Mail
ännu en italienare från Gocciadoros lada, låter mycket bra från gul kusk och han siktar på att leda loppet runt om. Svårbedömd mot detta motstånd men visst får man lite feeling att man jagar seger och de 300.000:- i förstapris när han gör resan från stövel landet.

2 Joe Dalton och 3 Barack Face är lite samma tanke kring, mycket kapabla båda två men samtidigt väldigt osäkra.
Bra läge och den av dessa eller båda som håller sig i trav kan tänkas var med där framme. Inget att lita på dock.

7 Periculum riktigt bra som trea bakom ett par hårdingar i Finland. Trots spår långt ut på vingen känns som ett mycket tidigt segerbud.

Skrällen:
9 Every Day Elegant visade lite gryende form som trea sist bakom bland annat Double Deceiver, kan få ett perfekt lopp här och den som jagar hela jackpotten kan fundera på ett streck för Walmans 4-åring.
 

Rank: 1 – 7 – 5 – 3 – 2 – 9 – 8 – 4 - 6


Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. Välkommen in

 
Örjan leder runt om?


Diamantstoet 2140m voltstart

1 Mahala
driver det riktigt bra för och hon har nu tre raka segrar, lyckas Kihlström hålla upp ledningen är mycket vunnet och segerchansen i så fall god.

2 Independence Day gör första starten i regi Nurmos vilket känns klart intressant. Spår två i volt och hon har inte startat sedan november förra året inga plusvarianter. Får nu Magnus Djuse i vagnen och måste med vid gardering.

4 Florence är syster med självaste San Moteur och hon har 5 segrar på 8 starter. Jepson upp i vagnen känns bra då han vunnit med henne tidigare. Spår fyra i volten lite knepigt, går hon väg kan hon blanda sig i striden.

10 Garden Leave står perfekt inne i klassen och är nästan alltid med där framme i loppen. Spåret lite knepigt men Untersteiners springare ska med på jackpotkupongen i ett tidigt skede. Än mer intressant är att hon ser ut att bli väldigt bortglömd av spelarna.

De som står med 20m tillägg känns inte överdrivet heta, men tar man fler streck kan både 12 Indira Split och 14 Loaded Leila tänkas.


Skrällen:
3 Lucia Lane har haft tråkiga utgångslägen på slutet, fick backa sig sist från bricka 8 i senaste starten, såg sen fin ut som fastlåst över upploppet. Nu bra läge och hon är en jätteskräll att se upp med.

Rank: 1 – 2 – 4 – 3 – 10 – 6 – 12 – 9 - 14 – 13 – 7 – 11 – 15 – 8
Här hittar du massor av prylar till studenten! Välkommen in CDON.COM
Bäst häst, kusk och perfekt läge

Klass II försök 1640m autostart

3 De Facto
gjorde årsdebut på Solvalla för ett par veckor sedan, trots tredjespår en bit på slutet kunde Nurmos häst avgöra plättlätt utan att se direkt plågad ut. Nu lopp i kroppen, Magnus Djuse i sulkyn igen och ett bra utgångsläge. Kommer med 5 vinster på 9 starter och känns som en klassklättrare, bra klass II hästar i loppet men den här bombar vi in spiken på och jobbar in skrällar i andra avdelningar.

5 Spartakus har 5 segrar på 11 starter och två raka vinster, möter lite tuffare nu, garderar man favoriter är han dock mycket tidigt streck.

9 Lucky Di Quattro såg verkligen läcker ut som fastlåst sist och levererar jämna och bra prestationer.

10 Make It Schermer har imponerande raden 1-1-1-2-2 och nu rycker man skorna för första gången och sätter på bike, trots bakspår över kort distans inte helt borta.
 
Skrällen:
11 Global Currency är klart bättre än den ynka procenten han just nu är streckad på, läget gör detta mycket svårt men jagar man hela jackpotten kan han tänkas streckas.

Rank: 3 – 10 – 9 - 5 – 11 – 2 – 7 – 6 – 1 – 4 – 8 – 12


Simsalabims V75 tips Solvalla 27 maj.pdf

Det börjar dra hop sig i Premier League och vi ser fram mot ett par spännande sista omgångar. Stryktipset lördag har avspark 16.00.
Alla våra tipsandelar finns på
www.tipsandelar.se 

 
    Sisu tippats trots bakspår i öppen guld

Gulddivisionen 2640m autostart

3 Ferrari Sisu
har en rätt passande uppgift, gillar distansen och alla värsta motståndare har fått sämre utgångslägen. Givet streck.

5 Revelation har inte startat på länge men den här hästen som endast gjort ett par starter för Nurmos har härlig kapacitet när han fungerar. Magnus Djuse i vagnen och vettigt läge.

9 Admiral Sisu
ska bli otroligt kul att se i första starten för Redén. Motståndet och distansen passar utmärkt, har han hittat nyckeln till att få honom på hugget och trava så blåser han nog ner det här gänget.
Imponerande 20 vinster på 40 starter.

10 Esprit Sisu
mötte ett lite halvbilligt gäng sist men sträckte på sig bra och vann lätt. Tuffare nu och bakspår men trots det en av mina första streck i veckans Gulddivision.

11 Charmant De Zack
svårbedömd men Gocciadoros hästar den här årstiden känns svåra att räkna bort helt.
Den här har trots allt tjänat mest i loppet över 7.5 miljoner.

Skrällen:
12 Toto Barosso skulle kunna vara en megaskräll, ett jämnt guldlopp utan de där största stjärnorna ska han inte glömmas helt, Untersteiner låter nöjd med Toto i jobben och han kan vara värd ett streck om man tar några på kupongen.

Rank: 10 – 11 – 3 – 9 – 5 – 12 – 4 – 8 – 7 – 1 – 2 - 6
 
Magisk form mina andelar  och nu har jag spelat in över 8 miljoner sedan 1a februari / Fredrik  www.simsalabimtrav.se

Två mäktiga ston drabbar samman i silver

Silverdivisionen 2140m autostart
Ett riktigt häftigt Silverlopp avslutar den här omgången och här möts några vassa ekipage.

2 Behind Bars tror jag kanske inte riktigt räcker mot de bästa, men nu har han äntligen fått ett bra läge och helt borta ur tätstriden är han inte.

3 Laradja Vrijthout har otroligt bra fart i kroppen men inte riktigt levererat på slutet som han lovade ett tag. Nu låter det som om Conrad vill köra i ryggar, brakar hon till spets kan det nog bli rygg ledaren.

5 Great Skills avslutade spänstigt i årsdebuten efter en defensiv styrning, nu rycker man skorna och det låter ruggigt bra. Tufft motstånd men min givna etta i ranken nu när Wäjerstens stjärna har lopp i kroppen.

7 Lara Boko är en ruggig travmaskin som fått ihop smått makalösa 9.78 miljoner på kontot. Gör årsdebut nu och har spår långt ut på vingen. Nurmos brukar ha stjärnorna i ordning direkt och hon måste bara med på kupongen.

Skrällen:
6 Born To Run blev lite av min favorit förra året vid den här tiden när han då hos Gocciadoro kom hit och radade upp några V75 segrar. Nu gör han första starten i regi Stefan Petterson och det ska bli riktigt spännande att se vad han kan uträtta i den här typen av lopp.

Rank: 5 – 7 – 6 – 2 – 3 – 10 – 9 – 4 – 1 – 11 – 12 - 8

Spiklösa systemet fortsätter leverera vinster både på V86 och V75. 3x3x3x3x3x3x3  och de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen.
Andelen kostar 118: och 
går att köpa här

Stort utbud av andelar varje dag hos Simsalabim

Ett magisk tipsgäng - Simsalabim 


Sammanfattning V75 Eskilstuna 3 juni


Bästa spiken i omgången:
V75-5 nr 3 De Facto / Magnus Djuse

Chansspiken:
V75-1 nr 1 Enge Eros / Claes Sjöström

Streckvärda skrällar:
V75-2 nr 2 Lozano Di Quattro / Tobias Gusafsson
V75-4 nr 3 Lucia Lane / Willam Ekberg
V75-7 nr 6 Born To Run / Magnus Djuse

Överstreckade:
V75-2 nr 6 Greensboro Zet / Örjan Kihlström
V75-3 nr 3 Barack Face / Adrian Kolgjini

Dagens Dubbel Tipset:
3.10.11.12 / 5.7   8 kombinationer x insats

Önskar er alla stort lycka till och missa inte mina andelar på
www.simsalabimtrav.se / Fredrik
 

Här kan du se tidigare publicerade V75 tips!

Simsalabims V75 tips Solvalla 28 maj.pdf
Simsalabims V75 tips Solvalla multijackpot.pdf
Simsalabim V75 tips Bergsåker 18 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Åby 11 Februari.pdf
Simsalabims tips Solvalla V75 4 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Halmstad 28 januari.pdf
Simsalabims V75 tips Färjestad 7 jan.pdf
Simsalabims V75 tips Axevalla 31 dec.pdf
simsalabims V75 tips Romme 17 dec.pdf
Simsalabims tips Bergsåker 3 dec.pdf
Simsalabims tips Solvalla 26 nov.pdf
Simsalabim V75 tips jägersro 19 november .pdf
V75 tipsen bjerke 5 november.pdf
Simsalabims V75 tips Eskilstuna 12 november.pdf

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

V75 Maj:
3x3x3x3x3x3x3 7208:- (123.273:-)
Cash Is King 383.842:-  (2.584.542:-)

V75 1 April
Cash Is King 2.884.261:- (3.845.682:- )
Giganten 2.795.296:- ( 4.192.884:- )

V64 2 Februari vinster
1x1x6x6x6x6 104.789:-Tot. 209.578:-
V75 11 Februari vinster
Cash Is King 3834:- Tot. 8948:- Sista Minuten 3418:- Tot 16.069
V86 15 Februari vinster
Stora Magiska 9980:- Tot. 10.646:-
V75 18 Februari vinster
4x4x4x3x3x4x4 11.592:- Tot. 15.456:- Cash Is King 3863:- Tot 8758:- Giganten Magiska 14.490:-
V75 25 Februari vinster
Spik Spik 5x5 381.018:- Tot 1.492.324:- 3x3x3x3x3x3x3 1323:- Tot. 6350:- 4x4x4x3x3x4x4 1764:- Tot. 4116:-
8x8x1x1x1x8x8 6133:- Hundringen 4957:-  Tot 11.465:- Giganten 7016:-
Figge Sista Minuten 5105:- Tot 26.801:-Sjuttiofemman 8739:- Tot 29.716:-Stallcafet 16.891:-
Stora Magiska 61.33:- Tot. 9436:-
V86 1 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3x3 14.651:- Tot. 41.862:-
V75 4 Mars vinster
4x4x4x3x4x4 1656:- 8x8x1x1x1x8x8 6928:- Cash Is King 1593:- Tot 4782:- Fredrik Falken 4782:-
Grosshandlarn 2819:- Tot 10.927:-
V86 8 Mars vinster
Giganten 22.483:- Lillchansen 45.927:- Tot 413.343:-
V75 11 Mars vinster
8x8x1x1x1x8x8 107.095:- Tot. 535.480:- Ewys Lillen 2541:- Tot 7626:- Falkens Stora Starka 5133:-
Sjuttiofemman 1446:- Tot 8682:- Supertjugan 2717:- Tot 64.144:- V75 Kampen Fredrik 5084:- Tot 12.710:-
GS75 12 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3 6806:- Tot. 17.989:- Cash Is King 7947:- Tot. 10.596:- Falkens Stora 9090:-
V86 15 Mars
Giganten 44.194:- Tot 66.292:- 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:

2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)
 4/4 Fredrik Stora V64 42.165:-
9/4 V75 Tjugan 71.896:- (681.000:-)
 10/4 GS75 Stora Magiska 114.036:- (228.072:-)
3/9 Tjugan V75 60.262:- (1.000.365:-)
3/9 Stora Magiska V75 67.906:-
3/9 Jackpot Magiska 66.868:-
9/10 V75 Spik Spik 5x5 43.405:-
27/10 The Big One 68.592:-
9/11 V86 Travfalken jackpot 86.296:-
9/11 V86 EGO BOY 84.129:- (134.608:-)
9/11 V86 Giganten 90.569:-


Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !