V75 HALMSTAD JACKPOT

Hemmaplan och jackpot! 44 jackpot miljoner i 7-rätts potten den här lördagen när V75 körs här på hemmaplan för mig i Halmstad. Jag kommer självklart finnas på plats på banan och jaga de allra bästa dragen. 

Veckans V75 tips och rank finns nu att läsa här nedanför och alla mina jackpot system finns på www.simsalabimtrav.se  / Fredrik

Simsalabims V75 tips Halmstad 28 januari.pdf

Lördagskollen i din mailkorg!
Lördag förmiddag bjuder jag på litesena drag och kikar lite på hur strecken sitter.
Skriv in din mail här nedanförså får även du Lördagskollen V75 på lördag!
 Nyheter om spel, andelar, 
jackpots och i bland lite exklusiva tips.

  Vill du ha det i din mailkorg, fyll i din e-post här nedanför.

Har väntar på att få se han i startlistan

Klass I försök 2640m Autostart

2 Con Crowe
blir en av omgångens absolut största favoriter i det här inledande Klass I försöket. Jagar femte raka och har onekligen fått passande förutsättningar. Förstår självklart de som inleder med att bara banka ner spiken och vänder blad. Till rådande procent (ca 75%) tycker jag garderingen känns intressant. Vi spelar för att vinna mycket pengar och värdet att gardera är enormt. Skall man vara lite hård mot favoriten så har motståndet inte varit av allra högsta klass på slutet och han är ingen riktigt snabbstartare. Nu finns det ett par hårdingar som kan utmana och städa rejält i kuponghögen vid vinst.

6 Boli You S.M. har jag bara väntat på att få se i en startlista igen. Suttit fast två gånger i rad och sett dunderfin ut, Jepson upp i sulkyn igen och jag är inte främmande för att han kan göra livet surt för favoriten sista biten om det klaffar på vägen.

9 Wings Level vann på ett bra sätt mot ganska bra motstånd på Solvalla sist. Nu gör Mattias Djuse resan till Halmstad och sätter upp brodern Magnus i sulkyn. Distansen gillar han rejält och för mig ett givet garderingsstreck till vad som ser ut att bli ganska låg procent.

Skrällen:
5 Crono Delleselve var ruggigt bra näst sist vid vinsten på Åby, galopperade i en trång situation in i första sväng sist men såg mycket formstark ut även efter galoppen. Fullständigt bortglömd med skrällkusken Mika Forss. Öppnar bra och nu åker biken på!

Rank: 2 – 6 – 9 – 5 – 12 – 4 – 3 – 8 – 1 - 10

Tipsandelar: www.tipsandelar.se
Travandelar: www.simsalabimtrav.se

 
Kusken har inte vunnit ett enda lopp i år

Klass II försök 1640m Autostart

1 Barabobobbitt
blir en av två hårt betrodda i det här klass II loppet över sprintdistans. Öppnar bra bakom bilen och har gått bra för Magnus när han kört på slutet. Har väl ändå inte riktigt tagit till mig den här som är lite ojämn och även om jag absolut tror han kan rinna undan om han håller upp ledningen är det inget jag kastar mig över alls.

7 Steady Roger från Lövgrens lada imponerade rejält vid segern sist, motståndet då klart enklare än nu men intrycket var bra. Trots spår långt ut på vingen ser jag det inte som helt omöjligt att han kan vara med och köra om ledningen. Vann över 2640m sist men jag tycker det känns som en sprintertyp som mycket väl kan duga här.

10 Frankie Godiva är hästen i gänget som det känns, magiskt inmatchad i loppet av Lugauer med 1 tusenlapp kvar till klassgränsen. Bakspår över kort distans aldrig enkelt och nu när Conrad är i Frankrike kör Markus Waldmuller, till skillnad från Conrad som inlett året i sulkyn på ett magiskt sätt har Mr. Waldmuller faktiskt inte vunnit ett enda lopp i år. Kör bästa hästen men med drivern och bakspår inget man bara spikar rakt upp och ner på tycker jag. Får tipset men garderas, 6 av 8 vinster imponerar och den här kommer gå en bit upp i klasserna.

Skrällen:
5 Maestro Michel
var trea bakom Frankie Godiva sist och satt då fast med lite krafter kvar. Kör de betrodda lite mot varandra och han får sitta i ryggar hela vägen kan superskrällen vara ett faktum.

 Rank: 10 – 7 – 1 – 5 – 4 – 2 – 11 – 6 – 3 – 12 - 9


 
Inte årets bästa guldlopp..

Gulddivisionen 1640m Autostart

1 Aetos Kronos
har inte alls sett ut som i fornstora dagar i comebacken. Nu är läge och förutsättningar sådana att han kanske kan vara på en 60-70% av sin kapacitet och trots det vinna. En av fyra som sagt var men ingen jag trots det lägger etta i ranken.

6 Chapuy
det givna tipset, bra bakom Eddy West sist och ser rätt så formstark ut. Förutsättningarna är klockrena här även om spåret är lite väl långt ut på vingen. Det gäller att ta sig förbi Aetos från start och väl i ledningen borde chansen att han ”rinner undan” var mycket god. Tänkbar spik i tunn guldsoppa.

7 Four Guys Dream kanske den enda i loppet med framtiden framför sig och trots spår långt ut är han tuff nog att blanda sig i striden.

10 Hennessy AM har form och är ungtuppen i loppet med sina 6-år, ett streck om man tar 4-5 hästar.

Skrällen:
9 Pacific Face är väl ingen jätteskräll men som det känns den enda som skulle kunna utmana favorittrion. Fel distans och bakspår inga direkta plus, skulle banan bli tung eller vi får ett mycket högt tempo första varvet kan han komma in i matchen.
 
Rank: 6 – 7 – 1 – 9 – 10 - 4 – 3


Stora system på Stryktipset nu när det är 26 miljoner jackpot. Välkommen in och kika:  www.tipsandelar.se 

 
Kuskförstärkt och formstark – Jag har feeling


2140m Voltstart

En för att vara V75 rätt märklig proposition när man fick ”ett lopp över” Här möts hästar som tjänat mellan 50k och 1.125 mkr och sprids ut på tre volter. Långt från någon högre klass på loppet och inte speciellt många som känns tänkbara i vinnarcirkeln vid 17.29 tiden men jag har draget med bra chans!

2 Håna Am
har härlig form och var bra som tvåa på Solvalla sist mot tuffare kamrater än detta. Magnus Djuse upp i sulken klart intressant och tar man några är han given på lappen.

3 Amazing Hazel fick rejält stryk av Con Crowe sist men har visat bra form, är han verkligen en V75 vinnare undrar jag, men i samma veva är det här loppet för att vara V75 rätt billigt och ska han vinna något V75 lopp kan det vara nu även om jag tycker det känns långsökt. Bara om 4-5 streck.

Steen Juul har med två hästar i loppet 7 Champions Peak och 8 Frodo Cash.  Inget ont om Juul som är en travmagiker av rang, men Uhrberg håller just nu klart högre klass i sulkyn och när han får chansen på formstarka Frodo Cash tycker jag mig hittat ett riktigt bra drag.
Frodo gick klart fortare än favoriten Wish Me Magic näst sist efter att suttit långt ner i kön och har verkligen visat form på slutet. Har jättefeeling att gästdrivern Uhrberg löser det här och just nu 12% är lite av omgångens fynd!

12 Wish Me Magic
kan absolut vinna, speciellt nu när Persson sitter upp i sulkyn. Given vid gardering.

Skrällen:
13 La Paradeta satt fast med krafter kvar sist och får även denna gång Johan Untersteiner i sulkyn. 1%!
kupongen.

Rank: 8 – 12 – 11 – 2 – 13 – 7 – 3 – 10 - 4

Magisk form på massor av våra spelläggare!
⭐⭐⭐ www.simsalabimtrav.se
  ⭐⭐⭐


Länge sen jag såg ett så öppet V75 lopp

Bronsdivisionen 2140m Autostart

Efter att jag tycker mig hittat en del bra drag tidigare och kunnat spara lite på strecken är jag inte helt främmande för att helgardera veckans bronslopp. Mycket jämnt och många med form bakom bilen gör både löpningsförlopp och vinstchans analysen svår.

1 Gerben
helt perfekt inne i brons och visade form efter startgalopp sist. Innern kan bli en fälla men får han luckan kan han mycket väl avgöra det här.

2 Beethoven är lite osäker men visade sist att när han håller sig på benen duger han i de flesta sällskap. Goop i Frankrike och överlåter styrningen till Mr Zadel som har NOLL placeringar på 16 starter i år. Kusken är viktig i de här öppna loppen. Hade nog fått mitt tips med Goop men nu bara ett garderingsstreck.

4 Woodbury Wine visade fin form sist vid vinsten och kan öppna bra. Möter lite tuffare nu men Mr Untersteiner vill nog inte lämna V75 på hemmaplan utan en seger.

5 Muscle Lane kommer från två monté starter vilket jag inte brukar bli så imponerad av när man kommer ut i sulkylopp i V75. Tycker den här hästen är rätt fin och formen visade sig vara riktigt bra vid vinsten sist. Rätt bra läge och bortglömd av lirarna.

7 Indigo
en av de mer betrodda i loppet, vann på ett bra sätt sist men det blev lite billigt efter att han kommit till spets tidigt. Spår långt ut här och tuffare motstånd. Bara en i mängden för mig.

9 Lucifer Boko har ett knepigt läge med två inte allt för startsnabba hästar. Behöver flyt men även han räknas med viss chans på hemmaplan.

Skrällen:
12 Exclusive Fire en tysk gäst med 24 vinster på 62 starter! Klart bra i Berlin näst sist och hängde på vassa danska hästar som Emojie när han blev tvåa sist. Bortlottad och svårbedömd mot det här motståndet men ska inte glömmas helt i ett öppet lopp då han gillar att vinna.

Rank: 4 – 1 – 12 – 5 – 7 – 2 – 3 – 9 – 8 – 10 – 11 - 6 


 
Behövs några ston på lappen

Diamantsto försök 2140m voltstart

5 In Style
kördes lite passivt i debuten för Lövgren, såg fin ut som tvåa efter sen lucka och den här duger absolut i den här omgivningen. Lite knepigt spår men ska inte glömmas och är ett av mina tidigaste streck!

6 Feline Burgerheide
fick ge sig som favorit över Axevallas långa upplopp senast. Var riktigt bra i några starter innan dess och står helt perfekt inne här. Kan hon ta sig förbi snabba Wilma Töll från start är jag inte främmande för att hon kan leda runt om.

12 Love No Pain
har en härlig avslutning och får nu Jepson i vagnen igen. Har varit borta lite men jobbar bra och det här gänget sänker man sannolikt med en tacksam löpning. Min tipsetta!

13 Olga Utca
har hittat formen rejält och varit klart vass för Gustav på slutet. Möter några rätt bra motståndare men är en av de tänkbara vinnarna.

Skrällen:
15 Precious Lane visade form sist och kan mycket väl mäta sig mot det här motståndet. Svårt spår men en halvskräll som ska med på lappen ganska tidigt.

Rank: 12 – 6 – 5 – 13 – 14 – 3 – 15 – 10 – 11 – 1 – 2 – 4 - 8 – 7


 
Magisk form på några av mina andelar / Fredrik
Giganten har verkligen levererat sista månaden
VINST - 38 549,79 kr
VINST -  358 315,92 kr
www.simsalabimtrav.se

En trio räcker långt men skrällen får ny kusk

Silverdivisionen 2140m Autostart

3 Eros Zola har imponerande 20 vinster på 42 starter och även om många av dem varit i enklare gäng i Danmark har han absolut visat att han duger mot tufft svenskt stål. Bra läge här och garderar man favoriten är Flemmings 7-åring given på lappen.

4 Unique Creation har verkligen imponerat i två raka för Untersteiner och trots att det är lite tuffare motstånd nu ser detta onekligen mycket passande ut. En stark favorit i den avslutande jackpotavdelningen.

8 Digital Summit
galopperade sist men var rent ruggigt bra i två raka innan dess. Har fart att lägga ett sånt här gäng på rygg men läget drar helt klart ner chanserna.  9 vinster på 28 starter kan mycket väl bli en tionde om Lövgren hittar rätt i positionerna från spår 8 bakom bilen.

Skrällen:
9 Behind Bars har hemmaplan och känns klart intressant nu när man sätter upp Persson i sulkyn. Med rätt lopp den givna skrällen i loppet och ett sånt där skönt streck att sitta med när jackpotsjuan ska jobbas in.

Rank: 4 - 3 – 8 – 9 – 1 – 7 – 2 – 5 – 11 – 6 – 12 - 10

Spiklösa systemet fortsätter leverera vinster både på V86 och V75. 3x3x3x3x3x3x3  och de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen.
Andelen kostar 118: och 
går att köpa här

Stort utbud av andelar varje dag hos Simsalabim

Ett magisk tipsgäng - Simsalabim 

Sammanfattning V75 Halmstad 28 januari


Bästa spiken i omgången:
V75-3 nr 6 Chapuy / Carl Philip Lindblom

Chansspiken:
V75-4 nr 8 Frodo Cash / Thomas Uhrberg

Streckvärda skrällar:
V75-1 nr 5 Crono Delleselve / Mika Forss
V75-5 nr 12 Exclusive Fire / Victor Gent

Överstreckade:
V75-2 nr 1 Barabobbitt / Magnus Djuse
V75-5 nr 7 Indigo / Rick Ebbinge

Magiska draget:
V75-1 nr 6 Boli You S.M. / Carl Johan Jepson

Dagens Dubbel Tipset:
5.6.12.13 / 3.4   8 kombinationer x insats

Önskar er alla stort lycka till och missa inte mina andelar på
www.simsalabimtrav.se / Fredrik
 

Här kan du se tidigare publicerade V75 tips!

Simsalabims V75 tips Färjestad 7 jan.pdf
Simsalabims V75 tips Axevalla 31 dec.pdf
simsalabims V75 tips Romme 17 dec.pdf
Simsalabims tips Bergsåker 3 dec.pdf
Simsalabims tips Solvalla 26 nov.pdf
Simsalabim V75 tips jägersro 19 november .pdf
V75 tipsen bjerke 5 november.pdf
Simsalabims V75 tips Eskilstuna 12 november.pdf

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.
2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:

2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)
 4/4 Fredrik Stora V64 42.165:-
9/4 V75 Tjugan 71.896:- (681.000:-)
 10/4 GS75 Stora Magiska 114.036:- (228.072:-)
3/9 Tjugan V75 60.262:- (1.000.365:-)
3/9 Stora Magiska V75 67.906:-
3/9 Jackpot Magiska 66.868:-
9/10 V75 Spik Spik 5x5 43.405:-
27/10 The Big One 68.592:-
9/11 V86 Travfalken jackpot 86.296:-
9/11 V86 EGO BOY 84.129:- (134.608:-)
9/11 V86 Giganten 90.569:-


Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !