V75 2 mars på hemmaplan här i Halmstad!


I veckans tips bjuds det bland annat på en A-rankad skräll till under 10% med passande förutsättningar, och en spik som leder hela vägen!

V75 tipsen med rank till alla avdelningarna kommer från och med nu vara en premiumtjänst och tipsen ligger  direkt på www.simsalabim.se

Inga krångliga konton eller abonnemang. Betala med Swish 19:- och du har tillgång till veckan tips direkt.
Direktlänk till V75 tipsen till Halmstad:
https://simsalabim.se/blog/fredriks-v75-tips-rank-halmstad-2-mars


Ny hemsida kommer snart och vi kommer erbjuda tips tips till fler spelformer och från nya vassa tippare och travskribenter.

Vi har endast fyra V75 omgångar här på Halmstad travet i år. Varav två körs under Sprintermästaren. Nu är det dags för årets första V75 och det är onekligen en spelmässigt mycket intressant omgång.


⭐⭐⭐

Simsalabimstravandelar - Tipsandelar 
www.simsalabimtrav.se      www.tipsandelar.se 

Vill du ha Lördagskollen i din mailkorg?
Lördag förmiddag bjuder jag på lite sena drag och kikar lite på hur strecken sitter.
 Nyheter om spel, andelar, 
jackpots och i bland lite exklusiva tips.

Tipsettan har bättre form än raden utvisar


Klass I försök – 2140m voltstart

1 Global Dependable
var klart bra vid segern näst sist, blev oplacerad senast efter fått backa ner sist från spår 8 bakom bilen. Inte haft något riktigt flyt med spåren, fem sista 8 – 2 – 10 – 10 – 8. Innerspår nu känns vettigt även om det är voltstart. Mr. Djuse vet hur man ska leda volten och han kanske t o m kan hålla upp ledningen. Tidigt streck i ett jämt och bra klass I försök.

2 Mister Vredbest
har en härlig form även om det inte riktigt går att utlösa av raden. Det blev en sen lucka näst sist och en vass slutstöt då, var inte lång från att  få tag i vinnaren.
Sist blev han kvar med gott om krafter kvar efter startat från spår 12. Det gjorde dock att han nästan på kronan blev kvar i klassen. Står alltså perfekt inne här. Lite klurigt med spår två i volten, men med magiska Mats Djuse i vagnen kan han sitta bra till direkt. Mycket tidigt streck vid gardering med en synnerligen formstark kusk.

3 Conrads Palle har gjort en del bra lopp, fick en dålig rygg på baksidan sist men avslutningen var ändå inget som det slog gnistor om. Kuskmässigt tufft med båda Djuse bröderna invändigt. Nog med där framme menInte överdrivet tidigt streck för mig.

4 Pwojtech Vrijthout är bra och har 5 vinster på 13 starter. Vassa Jepson i vagnen, men möter kanske lite tuffare djur den här gången.

5 Joint Chief höll bra sist och formen sitter där. Knepigt läge med spår 5 i volten

9 Northman Maxus är en riktig hårding som kommer med 8 vinster 5 andraplatser på 26 starter. Riktigt fin vid vinsten senast på Solvalla. Spelmässigt loppets mest intressanta streck och jag lägger honom etta i ranken.

Skrällen:
8 Oryx Håleryd bra inne på pengarna här och ser ruggigt formstark ut. Bra som tvåa i monté näst sist och satt fast med rubbet sparat på V75 sist. Spår 8 behöver inte bli helt fel och klaffar det kan 6-åringen skrälla här.

Rank: A. 9 – 2 - 1 - 8      B. 6 – 4 – 3 – 5     C. 7 – 10 – 11 - 12
Stort utbud av tipsandelar i alla prisklasser:  www.tipsandelar.se

 
Zeb från ledningen eller med lucka.

Diamantstoet – Lärlingslopp – 2100m autostart

1 Love Faux Depart
får faktiskt utan större tvekan tipset av mig. Knallöppet och klassiskt skräll lopp när man bjuder på 12 lärlingar som sitter upp bakom 12 ston. Har spurtat bra nästan varenda gång på slutet och att hon har resultatraden 2-2-3-2-2 beror nog absolut inte på någon ”dålig skalle” sista biten, hon har fått en del vilsamma resor och suttit lite halv fast.

 Zeb Jonasson som kör duger absolut i omgivningen och Faux har hållit upp ledningen från innern tidigare. Jag hoppas på spets och slut, men man vet aldrig vad en del mindre rutinerade piloter väljer för taktik, kan gå undan i den här typen av lopp. Får hon sitta i fred ett tag i ledningen tycker jag chansen ser mycket god ut. Men kan mycket väl tänka mig man släpper ledningen vilket kan vara ett vinstgivande drag. Märkligt lite spelad av de tidiga lirarna och just nu under 10%, vilket gör det hela än mer intressant.

4 Gelato Pellini var riktigt fin sist vid vinst efter tungt lopp. Hade jag nog tippat etta med mer vinnande kusk. Körande Cordeau har inte vunnit ännu i år på 22 starter.

5 Made for Metalimo visade form sist och är ett tidigt streck med Dante i vagnen.

7 Navy Zon och 9 Lady Silver möttes sist och krigade då om segern. Fördel av dessa för Lady Silver som har vassa Ekberg i sulkyn. Kan vara ett skrällstreck.

Skrällen:
12 Entrance var klart bra vid segern näst sist. I den senaste starten fick man gå själv i tredjespår större delen av sista varvet. Att hon inte orkade där var inte konstigt.  Tom Johansson en klart duglig kusk i sammanhanget, och även om läget är dåligt streckar jag vid gardering till nästan obefintlig procent.

 Rank: A. 1 – 4 – 5     B. 12 – 8 – 9 – 3 – 2 – 11    C. 6 – 7 – 10

 
Spiklösa systemet fortsätter leverera vinster både på V86 och V75. 3x3x3x3x3x3x3  och de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen.Andelen kostar 118: och går att köpa här


Formstark ”yngling” tvålar till mediokert guldgäng?

Gulddivisionen – 2100m autostart

Ni som brukar läsa mina V75 tips vet att jag flera gånger ifrågasatt guldloppen på vintern då klassen är otroligt ojämn och medioker. Nu vet i 17 om man inte nått lågvattenmärket med det här racet. Spelmässigt lite halv intressant men sportsligt får jag lite feeling att en bra klass I häst hade städat av det här gänget.
Att en sån som 1 The Real Star först anmäls och tillåts starta med 265 poäng är helt enkelt helt bedrövligt.

2 Chapuy har
hunnit bli 10-år och jag kan tänka mig att guldtanden gnistrade lite extra när Mr. Lindblom såg lottningen. Spår två bakom bilen och hemmaplan, det kan bara inte bli bättre. Chapuy vann ett väldigt billigt lopp sist, jag skulle säga direkt att han inte riktigt duger i guld med det han visat på slutet. Nu är det nog ändå så att han skulle kunna trilla undan från ledningen i den här tunna soppan.

4 Dwayne Zet har for moch Magnus Djuse, det kan räcka långt.

5 Dark Roadster hade städat av det här gänget med oktober / november formen. Nu har det inte riktigt blixtrat om honom på slutet. Trots det en mycket bra uppgift. Att fröken Riesterer kör igen ser jag bara som ett plus.

10 Rome Pay Off har ett stökigt läge med spår 10. Åkte dit på målfoto sist och har inte vunnit på ett tag nu. Motståndet passar utmärkt och han måste med ganska tidigt på kupongen.

12 Beartime borde vara chanslös från läget i guld och på Örebro med det relativt korta upploppet. Jag vill nog ändå inte räkna bort honom helt. Jepson kör i medvind och kommer komma med en tung avslutning längst ut i banan.

Skrällen:
11 Carleston Volo lyckade bli fast med krafter kvar i ett lopp där endast fem startade i Norge sist. Såg dock riktigt formstark ut, han är en av få med framtiden framför sig och yngst i racet med sina 6-år. Kul drag som räknas tidigt nu när han får Adielsson i vagnen.
 
Rank: A. 5 – 11 – 2 – 10 – 4      B. 12 – 7 – 6 – 3     C. 8 – 9     D. 1 Följ gärna vår Facebook grupp: https://www.facebook.com/groups/simsalabim.se

 
Två hästar sticker ut i V75-4 


Flerklasslopp – Voltstart 2140m

1 Maserati Hall
har nu lopp i kroppen och en mycket passande uppgift här. Spår ett i volten lär göra att han sitter vettigt till med Jepson i vagnen. Blir han bara inte fast ska han ha en vettig vinstchans.

3 Jopp
kommer med 9 vinster på 24 starter och är urstark. Bara krigade ner ett vettigt gäng på Solvalla sist efter ett tungt slutvarv. Magnus Djuse nu som då och det känns helt perfekt. Tillsammans med Maserati Hall på kupongen har man helt klart stor chans att pricka vinnaren.

5 Great Time Trot visade riktigt lovande takter förra året, men tävlade även lite ojämnt. Nu har han inte startat sedan september och är i ny regi hos Stenströmer. Intressant streck om man tar fler hästar i loppet.

Skrällen:
14 Enge Eros stod för en vass avslutning sist till vinst. Såg även klart spänstig ut över linjen då. Står klurigt till här på 20m tillägg, men på pengarna perfekt inne i loppet. Kul jackpotskräll om man har möjlighet att plocka med. Körande Mika Forss brukar kunna ställa till med en rejäl skräll då och då.

Rank: A. 3 – 1    B.  14 – 5 – 2 – 12 – 10 – 7 – 9 – 13      C. 11 – 4 – 6 – 8

Magisk form på Stora Magiska 500 och många av våra andelsspel. Andelar från 5:- till 1500:- / andel från många olika spelläggare.  www.simsalabimtrav.se


Många formstarka i lägsta klassen

Klass II försök – 2609m autostart

Lägsta klassen över lång distans och det här V75 loppet är allt annat än lättlöst, jag spikar mig ur problemet!

2 Hoohoo Haahaa har drömläge och vunnit över aktuell distans.

3 Chocolicious
har vunnit sina lopp i ganska billiga gäng. Bra läge och Gustav i vagnen. Tänkbart garderingsstreck.

5 American Cash har härlig form och Magnus Djuse i vagnen, farlig att lämna utanför kupongen.

6 Baron Tilly hade tre raka segra på ett mycket övertygande och ganska överlägset sätt. Galopp sist men det lät som balansen kunde orsakat detta. Nu återgår man till samma som innan.  I ett mycket öppet lopp tycker jag David Perssons fina 4-åring sticker ut lite. Tycker det här kan vara en riktigt bra spik, blir kanske knappt favorit och det är ett lopp många garderar rejält i. Spikas på 8x8x1x1x1x8x8 167:- / andel. Kolla in systemet här

7 Blackhawk Face ser ruggigt kapabel ut, har vunnit tre raka på bra sätt. 8 galopper på 15 starter och det faktum att motståndet han kört över nere på Jägersro inte varit imponerande, det gör att jag inte direkt kastar mig över honom, speciellt inte som favorit. Spår långt ut på vingen ingen höjdare det heller.  

9 My Great Pretender har en rent ruggig form och ska inte glömmas helt trots bakspår. Att väl körande Stefan Persson sitter upp i sulkyn en plusvariant.

Skrällen:
12 Take Your Time
slog 2 Hoohoo Haahaa för tre starter sedan över aktuell distans. Har efter det två galopper. Stökigt läge och bra motstånd. Men med lite klaff och ett par av de mer betrodda galopperar skulle mega skrällen kunna vara ett faktum. Vi jagar hela potten med Take Your Time!

Rank: A. 6 – 2 – 7 – 5 – 3 – 9    B. 12 – 11 – 1 – 4 - 10 
           Fyra hästar på kupongen = helgarderat

Silverdivisionen – 1609m autostart

4 L.A.Boko
galopperade som rätt rejäl favorit sist. Nu passar spår och distans perfekt och Wäjersten har börjat rada upp segrar med sina hästar. En av fyra man behöver ha med för att känna sig säker.

Mattias Djuse tränar två av de tänkbara vinnarna i den här silverdivisionen.

5 Run n´cola
galopperade från start sist men såg sen mycket fin ut där efter. Öppnar kanske inte som en blixt men borde få en ganska fin resa här. Tidigt bud vid gardering, den här gången med Erik Adielsson i vagnen.

6 Global Classified vann sist på Solvalla. Såg det lite segt ut sista biten för sist, men han vann på imponerande 13.7 full väg. Öppnar bra och det är inte alls otänkbart det är spets och slut om körande Magnus Djuse kan ta sig förbi invändiga i starten.

12 Danao Degli Dei har mäktiga 14 vinster på 25 starter och har härlig fart. Vann bronsfinalen före Winner Brodde sist och går här upp en klass. Tufft motstånd och spår 12 över kort distans gör att jag lägger honom fyra i ranken.

Skrällarna:
7 Crown Wise As var fin som trea i ny regi sist på Åby. Nu lopp i kroppen och Jepson i vagnen. Behövs en del flyt, men har man råd med fler än fyra hästar på kupongen skall han med till låg procent.

Rank:  A. 6 – 4 – 5 – 12      B. 7 – 2 – 8 – 3 – 9     C. 11 – 1 - 10

 
Jag spelade totalt in över 13 miljoner under 2023  Nu jagar jag nya vinster och ni hittar mina andelar på:   www.simsalabimtrav.se

Ruggigt vass sist men strecken skenar

Bronsdivisionen – 2100m autostart

2 Jalapeno K.
var rent kusligt bra sist, bara brisade från ett bra fält och vann helt överlägset på imponerande 12.9. Några av motståndarna nu var med även där i det slagna fältet. Eklunds fina 5-åring har fått perfekt utgångsläge och känns helt klart som rätt favorit. Dock vet jag inte om jag köper de 70% han är streckad på när jag skriver detta.
Tipsetta även för mig, men jag jagar en rejäl värdestegring den här jackpot omgången och lutar helt klart åt gardering.

Mattias Djuse har även här två hästar från stallet till start. Inte den roligaste lottningen med spår 7 och 8 bakom bilen, trots det tycker jag dessa två är värst mot favoriten.

7 Wings Level
kördes nästan lite märkligt passivt i lördags, blev krafter kvar där och han utmanar den här gången med en vettig resa.

8 Winterburn
är en vinstmaskin med 11 segrar på 14 starter. Knepigt läge nu, men hittar magikern Magnus Djuse en vettig position kan han absolut slåss om segern.

Skrällen:
6 Doctor Gio
har härlig fart och nu sätter man på biken. Kul streck som rensar bra i avslutningen.

Rank: A. 2 – 7 – 8    B. 6 – 3 – 5 – 1 – 10 – 12 – 9     C. 11 - 4

Sammanfattning V75 Örebro 24 februari

Bästa jackpot spiken i omgången:
V75-5 nr 6 Baron Tilly / Car l Johan Jepson


Chansspikarna:
V75-2 nr 1 I Love Faux Depart / Zeb Jonasson
V75-4 nr 3 Jopp / Magnus Djuse

Magiska dragen:
V75-1 nr 8 Northman Maxus / Per Lennartsson
V75-7 nr 7 Wings Level / Mats Djuse

Jackpot skrällarna:
V75-1 nr 8 Oryx Håleryd / Rikard N Skoglund
V75-3 nr 11 Charleston Volo / Erik Adielsson
V75-4 nr 14 Enge Eros / Mika Forss

Överstreckade:
V75-5 nr 7 Blackhawk Face / Adrian Kolgjini
V75-7 nr 2 Jalapeno K. / Erik Adielsson

Dagens Dubbel Tipset:
4.5.6 / 2.7.8
  9 kombinationer x insats

Lycka till och missa inte mina andelar på
www.simsalabimtrav.se / Fredrik

 

Här kan du se tidigare publicerade V75 tips!

Simsalabims V75 tips Solvalla 28 maj.pdf
Simsalabims V75 tips Solvalla multijackpot.pdf
Simsalabim V75 tips Bergsåker 18 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Åby 11 Februari.pdf
Simsalabims tips Solvalla V75 4 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Halmstad 28 januari.pdf
Simsalabims V75 tips Färjestad 7 jan.pdf
Simsalabims V75 tips Axevalla 31 dec.pdf
simsalabims V75 tips Romme 17 dec.pdf
Simsalabims tips Bergsåker 3 dec.pdf
Simsalabims tips Solvalla 26 nov.pdf
Simsalabim V75 tips jägersro 19 november .pdf
V75 tipsen bjerke 5 november.pdf
Simsalabims V75 tips Eskilstuna 12 november.pdf

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

V75 Maj:
3x3x3x3x3x3x3 7208:- (123.273:-)
Cash Is King 383.842:-  (2.584.542:-)

V75 1 April
Cash Is King 2.884.261:- (3.845.682:- )
Giganten 2.795.296:- ( 4.192.884:- )

V64 2 Februari vinster
1x1x6x6x6x6 104.789:-Tot. 209.578:-

V75 11 Februari vinster
Cash Is King 3834:- Tot. 8948:- Sista Minuten 3418:- Tot 16.069

V86 15 Februari vinster
Stora Magiska 9980:- Tot. 10.646:-

V75 18 Februari vinster
4x4x4x3x3x4x4 11.592:- Tot. 15.456:- Cash Is King 3863:- Tot 8758:- Giganten Magiska 14.490:-

V75 25 Februari vinster
Spik Spik 5x5 381.018:- Tot 1.492.324:- 3x3x3x3x3x3x3 1323:- Tot. 6350:- 4x4x4x3x3x4x4 1764:- Tot. 4116:-
8x8x1x1x1x8x8 6133:- Hundringen 4957:-  Tot 11.465:- Giganten 7016:-
Figge Sista Minuten 5105:- Tot 26.801:-Sjuttiofemman 8739:- Tot 29.716:-Stallcafet 16.891:-
Stora Magiska 61.33:- Tot. 9436:-

V86 1 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3x3 14.651:- Tot. 41.862:-

V75 4 Mars vinster
4x4x4x3x4x4 1656:- 8x8x1x1x1x8x8 6928:- Cash Is King 1593:- Tot 4782:- Fredrik Falken 4782:-
Grosshandlarn 2819:- Tot 10.927:-

V86 8 Mars vinster
Giganten 22.483:- Lillchansen 45.927:- Tot 413.343:-

V75 11 Mars vinster
8x8x1x1x1x8x8 107.095:- Tot. 535.480:- Ewys Lillen 2541:- Tot 7626:- Falkens Stora Starka 5133:-
Sjuttiofemman 1446:- Tot 8682:- Supertjugan 2717:- Tot 64.144:- V75 Kampen Fredrik 5084:- Tot 12.710:-

GS75 12 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3 6806:- Tot. 17.989:- Cash Is King 7947:- Tot. 10.596:- Falkens Stora 9090:-

V86 15 Mars
Giganten 44.194:- Tot 66.292:- 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:

2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)
 4/4 Fredrik Stora V64 42.165:-
9/4 V75 Tjugan 71.896:- (681.000:-)
 10/4 GS75 Stora Magiska 114.036:- (228.072:-)
3/9 Tjugan V75 60.262:- (1.000.365:-)
3/9 Stora Magiska V75 67.906:-
3/9 Jackpot Magiska 66.868:-
9/10 V75 Spik Spik 5x5 43.405:-
27/10 The Big One 68.592:-
9/11 V86 Travfalken jackpot 86.296:-
9/11 V86 EGO BOY 84.129:- (134.608:-)
9/11 V86 Giganten 90.569:-


Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !