Stort utbud på tipsandelar varje dag  -   Välkommen in och kika www.tipsandelar.se 

Magiska Sista Minuten 175:- har verkligen levererat sjuor på slutet !

Midsommar V75 med jackpot

Sillen / Nubben och små grodorna avklarade och vi ser fram mot en mäktigt intressant V75 omgång från Kalmar med start 16.20 söndag. Loppen lite som vanligt på Kalmar inte av allra högsta sportsliga kvalitet och ganska ojämna. 

Det kan vara något att tänka på när ni analyserar travlopp, hur många finns det som inte kan vinna ett lopp (klart de kan vinna, de är ju med) men då måste det hända något exceptionellt. Det kan då bli lättare att komponera ett bra matematiskt system och välja var man vill lägga krutet på garderingar.

Jackpot och 54 miljoner i potten - Tipsen finns nu att läsa här nedanför. Önskar er alla stort lycka till i jakten på miljonerna och en fantastisk trevlig midsommar.  / Fredrik Simsalabim


 För dig som vill vara med på ett stort system så gör jag
MIdsommar Magiska 750:- / andel


V75 Tips Systemet 118:- ⭐⭐⭐

Spiklöst system 3x3x3x3x3x3x3 de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen. Andelen kostar 118: och går att köpa här

Avslutade bra senast och jag har skrällfeeling..

Klass I  2640m Voltstart

9 Rossi Garline var riktigt bra när han vann från spår 11 för tre starter sedan på Halmstad. Har bra fart för klassen men man ska tänka på att det är den enda segern på Svensk mark och han har tagit sina övriga segrar i Danmark och är väldigt ojämn. I skrivande stund favorit och det köper jag inte alls. Bara ett streck om man tar några.

5 Feel The Benefit har ett lite knepigt spår fem i volten. Visat grym form och var riktigt bra som tvåa målfotoslagen sist efter två vinster. Klarar utan problem den långa distansen 2640 och har vassa Djuse i sulkyn. Hittar han ner i ett vettigt slagläge tror jag på toppchans. 

2 Oskar Run gick första barfota sist och såg riktigt rapp ut. Satt sist 400 kvar och kryssade sig fram till en tredjeplats med tillsynes krafter kvar. 

1 Baroncini Jet har samma utgångsläge som sist. Höll då upp ledningen men fick ge sig mot en ruggigt bra vinnare. Har vad jag kan se aldrig startat över den långa distansen. Kan leda länge men hela vägen känns tveksamt.

4 Black Fire har två raka på mycket bra sätt. Tuffare nu när han står stenhårt inne i klassen och har ett lite klurigt spår. Går inte att räkna bort helt men är inget jag kastar mig över och streckar.

11 Lucifer Boko från Riordans stall gillar jag skarpt. Bra vid vinsten näst sist på Jägersro och gick mycket bra som trea på Åmål sist. Behöver flyt från läget men Kevin vann sist han körde hästen och jag har lite skrällfeeling här.

Rank: 5 - 2 - 11 - 1 - 4 - 9 - 7 - 8 - 12 - 6

Stryktipset söndag med garanterat 10.000.000 till en ensam vinnare,  och vi har något för alla. Allt från lilla 10:- systemet till maffiga R-systemet med 10 helgarderingar. Välkommen in och kika www.tipsandelar.se 

 
Två hästar på upp i klasserna

Klass II  1640m Autostart

5 Palmyra har gjort två starter för Lövgren och har imponerat på mig, näst sist höll hon upp ledningen och kunde vinna smått överlägset. Sist kom han flygande längst ut i banan på Tingsryd och att han inte vann där får nog kusken ta på sig att han inte drog i högertömmen lite tidigare. Man ska ha med sig att han vunnit två stolopp och möter här lite tuffare hingstar. 

9 Real Scotch är ett riktigt löfte, obsegrad felfri och har nu 6 raka vinster tagna från olika positioner på bra sätt. Bakspår över kort distans ingen önskevariant.  Finns dock en variant där han skulle kunna ta sig före favoriten från start. 
2 Franklin Zet nu i regi Lähdekorpi har visat sig rejält startsnabb och blixtrade till ledningen när han hade spår två på Solvalla i vintras. Kan han öppna lika bra nu och Real Scotch rygga denne finns det en liten chans han kan sitta före Palmyra. I ett sånt scenario intressant även om jag tror Palmyra kan vinna loppet från fler positioner.

1 La Merida stod för en riktigt vass sista 5-hundring sist till seger, mitt tredjeval även om jag inte tror hon rår på favoritduon.

Rank: 5 - 9 - 1 - 2 - 4 - 8 - 7

Jättevinst för tre veckor sen på THE BIG ONE när vi satte 13-rätt och fick 315.688:- att dela. Nästan 40.000:-/ andel. Nya tag på lördag och andelarna hittar du här:
www.tipsandelar.se  ⚽

 
Fyra kan vinna tunn stoelit

Stoeliten 2140m Autostart

4 Devs Daffodil mötte ett riktigt rövargäng sist och fick dåliga ryggar sista halvvarvet. Gick klart godkänt till fjärdeplatsen och har här både ett rätt bra läge och möter klart lättare motstånd. Tidig på en garderad lapp i en tunn stoelit.

1 Iceland Falls
har inte startat sedan Harper Hanovers. Hakade på rätt bra som 7a bakom topphästar, slog väl inga gnistor men motståndet var som sagt tufft. Helt annan uppgift nu med ett motstånd som inte skrämmer. DJuse hoppar upp i sulkyn igen och det kan mycket väl vara spets och slut i V75-3 på favoriten.

7 Audrey Effe
hakade på bla. vinnande Lucifer Lane på Åmål bra sist som trea och var nog inte helt tom i mål då. Har nu ett lopp i kroppen och har mött bra hästar. Spår lite långt ut men ett givet bud och en av få som kan vinna.

9 Digital Class skulle man kunna tänka sig komplettera systemet med. Bra smygläge och gjort det ok mot stenhårt motstånd. Nu bara ston underlättar. Går verkligen inte att tro någon annan kan vinna det här loppet som känns helt helgarderat med fyra streck.

Rank:   1 - 7 - 4 - 9


Travguld hittar du alltid, nyheter, tips och kan kika på andelar och vinster från flera ombud. Välkommen in www.travguld.se 

 
 Tipset till jätteskräll i öppet stolopp

Diamantstoet 2140m Voltstart

15 ston utspridda på tv volter gör upp om segern och det här loppen känns synnerligen svårlöst och här kan det ligga en skräll på lut.

10 Maggiore
har inte vunnit på länge men visat lite skön smygform i skymundan. Galopp direkt i starten sist men gick väldigt bra som fyra efter det.  Behöver nog få loppet i ryggar långt in på upploppet men får hon det kan hon vara med i striden. Ett intressant drag till väldigt lite procent på strecken.

9 Anastasia Tav fr en hel del streck efter att hon vunnit på Halmstad på en bra tid sist. Fick ett perfekt lopp då och kunde avgöra knappt. Ser lite seg ut i loppen och är ovan vid voltstart, jag har ingen jättefeeling hon skall duga här. Bara en av många och lite överstreckad i förhållande till vinstchans.

2 Easy Star felade sist efter en kort bit och har varit lite trevande i starten i bland. Var dock riktigt bra vid två vinster och kör Untersteiner Jr felfritt här tycker jag han skall ha en bra chans att vara med i striden. Mycket tidigt streck.

1 Whispering Hills har ett par lopp i kroppen och var bra som tvåa bakom vass vinnare sist. Läge för ledningen här och kan bli svårpasserad.

8 Coco Chanel Effe även den från Goops stall precis som Whispering Hills. Hon har varit ute i lite halvtuffa lopp i Frankrike i år och även om hon inte vunnit så satt hon bla. fast i ett medeldistans lopp med gott om krafter kvar på 12.3 i januari. Petter Karlsson kör vilket verkar medföra att spelarna inte alls hoppar på Coco tåget. Klart streckvärd skräll.

5 Heartbeat Julie visade härlig form sist när hon vann trots tufft lopp och henne vill jag gärna ha med på lappen.

Rank: 10 - 2 - 8 - 1 - 5 - 14 - 7 - 11 - 4

Simsalabim´s nyhetsmail

Nyheter om spel, andelar, jackpots och i bland lite exklusiva tips. Vill du ha det i din mailkorg så bara fyll i din e-post här nedanför. 

Tippas utan tvekan trots läget

Silverdivisionen 2140m Autostart

11 Champ Lane har jag gillat sedan jag såg han första gången på ovalen. Vann årets två första starter för Nurmos och kom sist ut i ny regi på Visby travet, det var ett riktigt läckert intryck när han vann tillsynes åkandes med spänstiga steg över linjen. Bakspår nu men även om det är Silver och bra hästar emot tror jag på toppchans. Att nu Ohlsson sitter upp för första gången känns även det intressant!

5 Adde S.H. ser ut att få mycket streck på sig. Klart bra vid segern i årsdebuten och spetsfavorit här. Hade det varit sprinterdistans hade jag kunna köpt procenten men han känns inte alls lika vass över full väg och jag rankar ned Adde lite.

9 Galantis ser fortsatt formstark ut och kan tänkas trots bakspår.

8 Rotate har ett par lopp i kroppen och hängde på bra hästar sist på ett fint sätt som trea. Läget lämnar en del att önska men ändå tidig med Goop i sulkyn.

7 Natorp Bo höll bra efter tung resa sist och visade fortsatt form. Läget lite långt ut på vingen men Nordströms springare känns farlig med de rätta ryggarna.

10 Laradja Vrijthout given om man garderar vidare men känns kanske lite överspelad härifrån.

Rank:  11 - 9 - 7 - 8 - 10 - 5 - 1 - 12

 

Massor med tipsandelar ALLA dagar i veckan ⚽⚽
 välkommen in och kika 
www.tipsandelar.se  

 
Någon måste trots allt vinna..

Gulddivisionen 1640m Autostart

Kalmarsundspokalen och Gulddivisionen är verkligen inte de formstarkas lopp den här lördagen, och när nu Click Bait lottats till bakspår känns det väldigt öppet.

6 Rackham
inte riktigt härdad mot dessa men får trots det mitt tips. Eriksson "glömde köra" sist och slutade knappt slagen, hästen såg fortsatt mycket fin ut och en av de få i loppet som visat riktigt färsk form. Spår 6 kan bli lite lurigt men med klaff en tänkbar vinnare som nog inte blir så hårt streckad.

2 Ultion Face
vann ett lopp som blev lite billigt näst sist efter galopper, tvåa sist men såg inte oerhört taggad ut då. Bra spår men ingen startraket och inget jag kastar mig över.

4 Racing Mange fick sen lucka sist och satt fast gången innan på Solvalla i Sweden Cup. Slog inga gnistor när han fick luckan sist och formen är lite svårbedömd. Jag tycker dock uppgiften ser mycket passande ut och sitter formen där skall det vara en hygglig chans.

10 Click Bait den man hade kunna gått på rejält om han hade haft framspår, möter klart lättare nu men mycket missgynnad av bakspår. 

11 Global Welcome kan vara superskrällen om det blir överljudstempo. 

Rank:  6 - 4 - 10 - 1 - 3 - 7 - 2 - 9

 

Favoriten upp en klass men överlägen ändå

Bronsdivisionen 2140m Autostart

11 Charliebrown Effe har gjort tre starter i Sverige och vunnit samtliga. Och det har inte varit "vanliga" vinster utan 4-åringen har imponerat något kolossalt. Sist hamnade han i tredjespår i Klass I finalen på Solvalla, tog sig sedan till dödens och vara bara bäst till slut. Upp en klass till Brons nu men det här Kalmar gänget tror jag han vänder upp och ner på hur lätt som helst. Spåret är inte bra men är han bara nästan lika bra som sist vinner han utan besvär med Ebbinge i sulkyn.

5 Amorcer Levallo vann ett skräplopp på Jägersro sist på ett mycket bra sätt och kommer med 11 segrar på 41 starter. En av de som jagar andraplatsen.

3 Frodo Cash gjorde det klart bra som trea sist och har fått ett fint spår.

2 Hat Trick har visat finfin form både i monté och sulky. Läget är perfekt och han kan vara en monsterskräll om man garderar loppet och jagar hela jackpot potten själv.

6 Gerben var klart bra vid seger på Vaggeryd sist och 1 Stenson har fått ett kanonläge att vara med där framme. Båda behöver nog att favoriten gör bort sig för de skall kunna ha en chans att lägga vantarna på den största checken.

Rank: 11 - 2 - 3 - 6 - 5 - 1 - 9 - 10

Stort utbud av andelar varje dag hos Simsalabim

Ett magisk tipsgäng - Simsalabim 

Sammanfattningen

Härligt spelvärde med jackpot. Vi har över 30 olika andelar att välja mellan www.simsalabimtrav.se

 
Spik förslagen:.
V75-7 nr 11 Charliebrown Effe
Chansspiken:
V75-5 nr 11 Champ Lane
Streckvärda skrällar:
V75-4 nr 8 Coco Chanel Effe
V75-4 nr 10 Maggiore
V75-5 nr 9 Galantis

Överstreckad:
V75-4 nr 9 Anastasia Tav
V75-1 nr 9 Rossi Garline
Dagens Dubbel tipset:  
4,6 / 11   Två kombinationer x insats
Magiska  draget:
V75-1 nr 11 Lucifer Boko
         

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.
2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:
2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)

Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !