V75 GÄVLE LÖRDAG
Gävle med sitt ganska korta 178m upplopp står som värd för lördagens V75 omgång. En mycket spelmässigt svår och intressant omgång jag gärna sätter tänderna i. Den här veckan gäller det att våga gå på sina ideér och kanske chansa bort en hel del betrodda hästar för att få med de där sköna skrällarna till låg procent. 

Tycker mig hittat en hel del sköna drag och hoppas kunna hjälpa er en bit på vägen mot 7-rätt
Alla mina andelar till lördag: www.atg.se/Simsalabim 

Signa upp dig här nedanför om du vill ha våra nyhetsmail.

Simsalabims nyhets e-post

Nyheter om spel, andelar, jackpots och i bland lite exklusiva tips skickar vi ut i vårt nyhetsbrev. Vill du ha det i din mailkorg så bara fyll i din e-post här nedanför. Du kan enkelt avregistrera dig via länk i mailet om du inte vill ha dem längre.

V75-1   Inte perfekta förutsättningar för mitt drag

Han har tjänat minst pengar i loppet, har sämst spår men trots det ger jag tipset i ett mycket öppet lopp till 12 Axl Brown. Erik Adielsson upp på den här formstarka hästen som näst sist satt fast länge och spurtade bra över upploppet när luckan kom. Sist kördes han passivt av Mr. Kihlström och blev dunderfast i ryggar men såg läcker ut. Oerhört öppet lopp och skulle han få rätta ryggar sista varvet kan han mycket väl vara vinnaren här och till ca 5-10% mitt givna drag. 

1 Soul Tan knapp favorit i skrivande stund. Rejält kuskförstärkt med Ulf Ohlsson men har svårt att se han hålla upp ledningen här och sen blir det ingen lätt uppgift. Överstreckad helt klart tycker jag.

11 Devs Definitif har jag fått betalt på två gånger i rad då han vunnit till 11 gånger både gångerna. Ser fin ut och trots att läget är dåligt skall han med på en garderad lapp. Vad tror ni? Vinst till 11 ggr pengarna ? :)

7 Anchor Man var riktigt bra innan jul och skulle Mats E Djuse kunna lotsa 7-åringen till spets kan det mycket väl bära hela vägen in i mål. 


Rank:  12-7-11-8-5-1-9-6-2-4--10-3

Välj mellan ca 30 olika V75.  www.atg.se/simsalabim

V75-2  15 kallblod  - Spårtrappa - Autostart

Lite knepigt kallblodslopp när det är så många hästar över medeldistans och de bästa står med svåra utgångslägen. 

14 Nårje har härlig vinstgnista och kommer med 18 vinster på 38 starter. Såg riktigt fin ut sist och trots att det är många att runda skall han ha bra chans att vara med i striden om segern här.

10 Solhöjdens Drake är urstark och kommer från seger, har dock inte startat sedan 12 november och siktas mot större race framåt våren som det låter. Ändå intressant med Jansson som kan det här med kallblod. 

9 Gomes Faks kommer till start med hela 7 raka segrar ! Tagna i Norge mot lite enklare motstånd än detta men han har verkligen sett läcker ut och som Lars Raaum kusken säger i en intervju "vi åker inte 50 mil till Gävle för att dricka kaffe". Klaffar det bara lite härifrån skall det vara en vettig chans att han är med i striden. OBS STRUKEN

7 Bäcklös Faron kanske största Svenska hoppet i loppet. Jämn och säker och finfin vid vinsten sist. Möter kanske lite bättre nu men kan sitta bra till direkt och måste med på lappen. 

Efter att nu på lördagen även Nårje strukits har vi ett helt nytt lopp framför oss. Klart bra chans för Bäcklös Faron men nu ser jag det inte alls som omöjligt att det ligger en storskräll på lut. / Fredrik

Rank: 14-9-7-10-13-15-8-4-5

V75-3  Ett chanstips av monumentala mått

Veckans Gulddivision en märkligt svåranalyserad historia. Äntligen har man fått 12 hästar att starta i ett guldlopp men kvaliteten lämnar helt klart en del att önska. 

Enorm favorit ser 3 Milligan`s School ut att bli. Då motståndet totalt är allt annat än bra och utgångensläget perfekt så kan jag förstå spelarna som väljer att gå all in på favoriten. Jag tycker även det är en kuskförstärkning när Ulf Eriksson hoppar upp i stället för Kihlström som kört den här lite märkligt på slutet.  Märkligt dålig prestation sist och att efter den våga gå fullt ut på Milligan nu är jag lite tveksam till och ger chanstipset till en jätteskräll.

10 Ubiqurian Face känns klart intressant. Lennartsson upp den här gången ett extra plus. Bra för tre starter sedan. Näst sist blev han dragen sist när han satt i Milligans rygg när denne stannade i sista kurvan och sist startgalopp i voltstart. I skrivande stund 1% och här kan vi få ett monumentalt korsdrag om Kolgjinis 6-åring kan ta sig först till linjen. 

7 Global Adventure har härlig form och vinner nog snart en gulddivision, inte startat på ett tag men blir farlig med Adielsson.


11 Remarkable Feet visade sist att han duger i klassen när han tackade för en fin resa och spurtade ner Lucifer Lane. 


Rank:  10-7-3-11
 

Toppform på våra tipsandelar..   Välkommen att lira med ett vinnande lag  www.tipsandelar.se 

V75-4   Cash mot femte raka viktorian? 

Diamantstoförsök över 2640m som startas med voltart och vi ser 15 hästar utspridda över tre volter. 

Favorit blir 13 Carry Cash som kommer med 4 raka segrar till denna starten. Lite knepig uppgift nu för det här stenhårda Westholm stoet. Spår 5 en viss galopprisk och även om hon går felfritt är motståndarna inte alls dåliga här. Kan absolut vinna men ingen självklar spik för mig trots att hon imponerar och radar segrar.

10 Crashed Eggs lät det bra på sist och hon gjorde ett topplopp som tvåa då. Gick bra hela sista kurvan i fjärdespår och visade finfin form.  Har bara 1 seger på 29 starter men jag ser det inte som en omöjlighet att hon dubblar segerstatistiken.

Dessa två sticker ut lite men i ett stort fält som detta skulle det mycket väl kunna jätte skrälla. 

7 Digital Literacy får nu Adielsson i sulkyn och avslutade ettrigt till andraplatsen sist. Vinner inte så ofta men kul streck till väldigt låg procent.

Rank: 13-10-7-12-9-11-15-1-3-8-2
 

V75-5   1640m Klass II försök

Sprinterdistans i lägsta klassen och här tycker jag det är lite en eller många som gäller. Spetsstriden kan bli avgörande.

2 No Limit Express bra som tvåa i V75 sist och han blir nog favorit här från bra spår med Djuse i sulkyn. Har inte startat över sprinterdistans och går från vinterbana i förra starten till mer vanligt underlag nu. Har ingen jättefeeling för favoriten som nu möter snabbare hästar.

9 Kalle Taxam har hittat en härlig form och mött ganska bra motstånd. Klaffar det från bakspåret kan Pöllänen sänka hela gänget till slut här.

3 Geronimio Am satt fast sist och hade tillsynes gott om krafter kvar. Bra läge och lyckas han svara ut 4 Billy Idol kan det mycket väl gå vägen från ledningen.

4 Billy Idol utan tvekan mitt drag i loppet. Öppnar knallsnabbt och Kontio kan konsten att ladda från start med den här typen av hästar. Har gett sig lite väl mycket sista biten i bland men förutsättningarna här är helt perfekta. 12.8, 13,7 och 12,9 i de sista starterna och även om tiderna långt från säjer allt så har han härlig fart i kroppen. Hela vägen Jorma!

Rank:  4-3-9-2

V75-6  Klass I - 3140m auto och starka favoriter 

Härligt med de här tretusen meter loppen på V75 som sticker ut lite och gör att man får tänka ett par varv extra när man analyserar loppen. Inte så många tänkbara vinnare i detta loppet och med några få streck känner jag mig rätt bekväm att överleva V75-6.  

4 Bitcoind Arc var grymt läcker att skåda vid tre raka segrar förra året, sen blev han sjuk och tävlade inte sista halvåret. Comeback nu och i vanliga fall tänker man att hästen behöver lopp i kroppen, speciellt när det som nu handlar om dryga tre varv. Dock är Nurmos hästar i mäktigt skick när de kommer ut efter vila och han har redan vunnit med ett par årsdebutanter sista veckan. Är han som vid vinsterna får de andra något att bita i här. 

5 Art Brown gillar jag skarpt, blev fast för länge i Klass I finalen sist och slutade trea då. Kvar i klassen och får Erik Adielsson i vagnen denna gången. Gillar verkligen Adielsson i långa lopp, han vet precis hur man skall spara krafter för att kunna använda dem till slut när många kört klart. Given för mig att strecka här. 

11 Ilos Sansibar mötte klart enklare gäng sist men var absolut dunderläcker när han bara stegade undan till lätt vinst. Såg inte slutsålt ut i mål och även om många segrar är tagna i Finland kommer han med imponerande 13 segar 7 andraplatser på 27 starter. 

Mest spelade trion borde räcka mycket långt men vill man gardera vidare kan streck för starka 1 Jano Di Quattro och skrällen 8 Hefner Am tänkas.

Rank:  4-5-11

Finfin vinst på Europatipset i veckan hos oss på ICA Söndrum. Nya tipsandelar till hela helgen! www.magiskatips.se 

V75-7  Ojämnt silverlopp avslutar omgången

Ett medeldistans Silverförsök med 12 startande, på förhand ser loppet ut att vara ganska ojämnt och lite av ett A-lag med 6 hästar som skulle kunna vinna och 6st som känns väldigt osannolika segerdefilerare.  Några startsnabba kuskar och hästar gör att vi kan förvänta oss en rejäl inledning vilket kan gynna de som är lottade till lite sämre utgångslägen.

10 Eddy West blir favorit här trots bakspår efter sin vassa avslutning sist när han var nära att fånga in Flemmings Emoji men fick nöja sig med en stark andraplats.  Visst ska han räknas men spår 10 på Gävle gör att han nog trots allt behöver lite flyt med loppet. Lär flyga lågt över upploppet och blir svår att stå emot, och kan mycket väl gynnas om några ekipage kör lite för hårt första biten. Bra chans och även om jag är frestad att gardera är han ändå en av dem i en mycket omgång som startar med högst vinstchans.

9 Indy Lane kördes in i en sulky kort efter start sist och det blev en galopp. Visade fortsatt bra fart efter galoppen och formen är nog inget fel på alls. Tre raka segrar på bra sätt innan dess. Bakspår men rygg på ett startsnabbt ekipage som mycket väl kan braka väg bra och ge Kontio ett bra lopp. Kommer med snygga 14 segrar på 30 starter och det känns inte helt omöjligt att det blir en till vid 18.46 på lördag kväll. 

5 Dark Roadster har inte varit sämre än 4a på sina sista 10 starter vilket imponerar. Härligt jämna och vassa prestationer. Grym spurt 10,9/800m sist till vinst på 12.6. Öppnar bra och lär sitta bra till direkt. Givet streck!

3 Dats So Cool även han jämn och säker, kunde inte riktigt haka på Eddy Wests rygg sist och även om han nu fått ett bättre läge tror jag faktiskt han får svårt att vinna och känns lite överstreckad.

8 Twinkle Face och 11 Jaques Noir har båda vassa kuskar och härlig form. Båda även lottade till bedrövliga utgångslägen men skall inte glömmas helt trots det. 


Rank:  10-9-5-11-4-6-8

Spiken:
V75-7 Eddy West

Chansspikarna:

V75-5 nr 4 Billy Idol
V75-1 nr 12 Axl Brown

Sköna dragen:
V75-3 nr 10 Qbiqurian Face

Överstreckad:
V75-1 Soul Tan 
V75-3 Milligan School
V75-5 nr 2 No Limit Express

Låset:
V75-4 nr 10 Crashed Eggs och 13 Carry Cash

Hela potten tar vi med:
V75-4 nr 7 Digital Literacy

Dagens Dubbel förslaget 
DD-1:   4,5,11
DD-2:  5,9.10

Stort lycka till i jakten på 7-rätt.
Vill ni vara med på mina andelar hittar ni dem på www.atg.se/simsalabim

Härlig form i Team simsalabim.... www.atg.se/simsalabim


 
Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !

Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna. Mer kommer !