100 MILJONER I POTTEN


Vinsterna fortsatte i lördags och vi fick 7-rätt på stora spiklösa systemet 4x4x4x4x4x4. Ingen jätteutdelning där men härlig form på mina system. Multijackpot lördag som fylldes på ytterligare med 5-rätts potten från i lördags och när V75-1 startar 16.20 på lördag kommer vi ha ca 100 miljoner i 7-rätts potten. En av de största potterna någonsin och gissa om vi är lite extra taggade att fortsätta vinst succén. 

Tipsen går nu att läsa här nedanför och det vattnas verkligen i munnen bara när man börjar gå genom veckans listor. En av de både sportsligt och spelmässigt mest intressanta V75 omgångarna på väldigt länge. Tycker mig hittat några riktigt bra drag som spelarna inte hittat och jag kan lova att hela vägen till 16.20 lördag fortsätter samla information om alla hästar / kuskar för att kunna sätta hop vinnande system. Jag gör bland annat stora Jackpot Magiska 1300:- / andel, det och alla Simsalabims andelar finns som vanligt på www.simsalabimtrav.se 

Håll till godo, lycka till i jakten på miljonerna och ha en skön helg / Fredrik Simsalabim
(Obs. nästa vecka till Skellefteå blir det tyvärr inga V75 tips då jag tar en kortare semester. Tipsen tillbaka till Åby 8 oktober)
8-rätt i onsdags på V86 Tips systemet och drygt 10.000:- vinst! Spiklöst system 3x3x3x3x3x3x3 de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen. Andelen kostar 118: och går att köpa här

Simsalabim´s nyhetsmail

Nyheter om spel, andelar, jackpots och i bland lite exklusiva tips. Vill du ha det i din mailkorg så bara fyll i din e-post här nedanför. 

Mycket bra Bronsfinal inleder

Bronsdivisionen final 2640m autostart

5 Born To Run var otroligt läcker igen när han vann försöket till denna Bronsfinal på Hagmyren sist, då efter tredjespår och dödens sista varvet. Ganska bra läge med 5 bakom bilen och kanske hade jag hellre sett någon av kuskarna som kört på slutet än som nu tränaren själv Gocciadoro i vagnen. Stenhårt motstånd i en mycket bra final men trots det känns han given som etta i ranken då han tål alla typ av loppscenario och älskar att vara först när linjen nås.

7 Charliebrown Effe en 4-åring jag verkligen gillar som visat att han mer än duger i nuvarande V75 klass. Kördes till spets sist trots spår 11 och kunde hålla undan ganska säkert. 10 vinster 8 andraplatser på 38 starter imponerar. Carl Johan Jepson i vagnen igen och här har vi en kusk i form, jag har imponerats på slutet av hans förmåga att välja olika upplägg i loppen som nästan alltid passar aktuell häst som handsken. Starka siffror i år med 105 vinster på 797 starter och över 12 miljoner inkört. Kuskens betydelse i de här jämna finalerna är en mycket stor faktor.

3 Under Armour plockade längder på Charliebrown över upploppet sist och såg härligt formstark ut. Har inte tävlat på topp alltid på resande fot men går det bra så har han läge och form för att utmana de bästa om det blir tempo på loppet.

1 Santos De Castella visade finfin form igen då han vann överläget på 12.5 2640m på Bergsåker sist. Öppnar riktigt bra och är spetsfavorit från innern. Har på 26 starter 10 vinster men har även galopperat i 10 starter. Felfri och i ledningen kan ha leda länge.

100 miljoner dragen:
9 Barry Wadd har ett fint smygläge i rygg på startsnabba Santos De Castella och 10 Marvelous satt fast med gott om krafter kvar sist och såg fin ut.

Rank:  5 – 7 – 1 – 3 – 9 – 12 – 4 – 10 – 11 – 8 – 6 - 2

  Topptipsen bara fortsätter leverera och den här veckan har vi redan satt massor av 8or.  En hel del system att välja mellan alla dagar i veckan!
Välkommen in och kika
www.tipsandelar.se 

 
Tipset till jätteskräll i lägsta klassen

Klass II final 2140m Autotstart

2 Fat Rabbit tror jag blir favorit när spelarna streckat färdigt. Firma Redén / Kihlström från bra läge med en häst som kommer från vinst gör att många faller pladask, visst kan ”kaninen” vinna men i mina ögon bara en i mängden. Får svårt hitta till ledningen här och känns sårbar.

3 Global Crossover har varit väldigt bra i de senaste starterna. Stark och rejäl och håller tempot hela vägen in till mål. Blir det tempo på loppet kan han absolut vara med och göra upp om detta. Magnus Djuse upp igen och nu hänger man på en jänkarvagn.

4 Roll Controll i skrivande stund nästan favorit vilket känns lite överraskande för mig. Visst är Westholms springare bra. Vann näst sist via spets och slut ett lite billigare lopp på Visby och hängde på några vassa hästar bra som fyra i Derbykval sist. Tufft motstånd nu trots klass II och även han bara en av flera för mig, aningen överstreckad.

10 Return Of Mogens får mitt tips trots bakspår och till just nu under 5%!
Satt fast näst sist efter lite passiv styrning och sist sköt han till rejält och det var inte slutsålt när han slutade tvåa knappt bakom Fat Rabbit. Nu tror jag man siktar på att inte sitta fast i finalen och körande Erik Adielsson har ett par ganska startsnabba ryggar att välja mellan här. Sitter med lite klaff bra till direkt och klaffar det bara lite tror jag chansen är mycket god att han är med i striden.

6 Father Simon kanske inte ser ut som någon riktigt stjärna men oj så han kämpar i loppen. Såg slagen ut på upploppet näst sist men kämpade sig till vinst knappt före 3 Global Crossover. Vann ett förvisso billigt lopp sist men på ett läckert sätt. Goop har bra fart nu och han måste med på en garderad lapp.

100 miljoner dragen:

9 Wings Level har bättre form än vad raden antyder. Bra smygläge och vassa Mats Djuse i sulkyn.

12 Center Bus satt fast med vinstkrafter kvar sist. Bortlottad nu men med maxklaff en jätteskräll nu när man rycker alla skorna och sätter Mr. Kontio i vagnen.

Rank:   10 – 3 – 6 – 2 – 4 – 9 – 1 – 12

Jättevinst för några veckor sen på THE BIG ONE när vi satte 13-rätt och fick 315.688:- att dela. Nästan 40.000:-/ andel. 10 miljoner jackpot på lördag och andelarna hittar du här:
www.tipsandelar.se  ⚽

 
Hårdingar utmanar favoriten.

STL OPEN final  2140m Auto

STL Open med 750,000 har lockat ett klart vasst guldgäng och det här loppet kan tyckas lättlöst med favoriten som ”klar” vinnare, mycket sevärt lopp där det kan gå undan rejält och jag är inte främmande för en skräll i högsta klassens final.

4 Hail Mary kunde glida undan från ledningen sist på ett snyggt sätt. 21 vinster på 32 starter och 11.1 miljoner på kontot imponerar! Redéns skjutare har läge för att kunna få ta över ledningen om man väljer att ladda från start. Väl där och om han får bestämma en jättechans. Tycker dock det ser ut som det kan bli bra drag i det här loppet med flera startsnabba ekipage. Håller tummarna för att man tävlar direkt och utmanar favoriten redan första varvet.

2 Missle Hill från samma stall som favoriten. Mycket läcker i ett par starter mot enklare motstånd. Får han loppet i högt tempo går ingen säker till slut.

1 Admiral AS är klart svårbedömd efter lite galopper, andraplatser m.m. Jag har hört flera som tyckt att han inte har i översta eliten att göra, tycker dock inte man ska glömma Rejios häst helt. Adielsson får chansen nu, läget med innerspår är inget vidare då han lär hamna en bit invändigt. Tror inte han vinner nu men hoppas han snart får visa hur bra han är.

5 Brother Bill käkade längder på Hail Mary trots sista 500m i tredjespår sist. Låter riktigt bra från Nurmos stall och Magnus Djuses uppsittning kan bli en obehaglig överraskning för favoriten från alla positioner. Givet streck för mig. Nurmos stall har en smått galen form, efter att man inte tyckte årets startade så bra har han nu i skrivande stund 154 vinster på 473 starter och 33 i segerprocent! Över 21,3 miljoner inkört och Brother Bill kan öka på det ytterligare vid 17.07 på lördag.

100 miljoner dragen:

6 Global Badman börjar växa in i högsta klassen rejält, Backades från spår 8 sist och gick i mål med tillsynes gott om krafter kvar. Barfota runt om nu igen som när man var tvåa i Jubilemuspokalen.

7 Önas Prince hade lekstuga i enklare gäng sist. Men man ska inte glömma att han hade varit långt fram i Elitloppsfinalen utan galoppen i sista sväng.

Rank:  4 – 5 – 2 – 6 – 7 – 1 – 3 – 9 – 10 - 8


 
1.4 miljoner väntar vid mållinjen

Svenskt Trav-Oaks 2140m Autostart

1 Aurelia Express en av tre Nurmos hästar i den är Oaksfinalen med mäktiga 1.4 miljoner till vinnande stoet. Ett jämnt lopp där många är på väg framåt i karriären men jag tyckte verkligen om intrycket när Aurelia fick luckan mitt på upploppet i kvalet. Hon bara forsade förbi ledaren på mycket spänstiga hovar. Öppnar riktigt bra och kommer sitta med i främre träffen direkt. Kan vi få rygg ledaren, lucka igen tack!

2 Bonneville W.I även hon från Nurmos stall, det såg långt fram ut till ledaren i början på upploppet i kvalet, men körande Ulf Ohlsson hade full koll och kunde avgöra säkert. Har aldrig varit sämre än trea och den statistiken lär nog vara intakt även på lördag vid 17.30. Given på lappen från bra läge.

4 Queen Belina glänste i försöket med ganska överlägen vinst. Härligt intryck men man ska komma håg att det var på förhand ett ganska billigt försök och de två favoriterna försvann med galopp. Bara en av flera och tycker jag streckas lite väl hårt av de tidiga spelarna.

5 Kayla Westwood en läcker travare som har 5 segrar på 9 starter. Avgjorde lätt i kvalet och har nu lopp i kroppen. Magnus Djuse upp igen på hästen som tjänat klart mest pengar hittills av de startande. Absolut given i striden.

100 miljoner dragen:
10 Jewilla ska man nu köra barfota runt om för första gången och från ett bra smygläge kan hon tokskrälla med klaff.

8 Beat It hade spår 8 även i försöket och den här tredje Nurmos hästen är inte mycket sämre än de andra. Blir bortglömd från spåret men får Goops i sulkyn den här gången.

Rank:   1 – 2 – 5 – 8 – 7 – 3 – 4 – 10 - 9

Vi spelade in mest i Sverige för ett par veckor sedan. Över 1.1 miljoner betalades ut till er våra andelsköpare. Nu siktar vi på ny succé med massor av formstarka tippare och system. Välkommen in
⭐⭐⭐  www.simsalabimtrav.se
  ⭐⭐⭐


Mäktig form och lite streckad..

Klass I final 2140m Autostart

2 Viva La Vida Face har läget i den här klass I finalen. Kommer hit med två raka och passande förutsättningar för att befinna sig långt fram på målfotot. Klart tuffare nu i finalen och jag tycker garderingen är given. I skrivande stund klart över 50% känns snudd på galet mycket, givet streck men inget jag kastar mig över.

3 Eagle In Disguise
har två raka och blev sedan stuken sist på Jägersro. Kanske var det spårhosta han fick när lotten föll på spår 12 där. Bra läge nu och även om Wäjerstens 5-åring inte känns som någon blixt från start lär han sitta bra till direkt och han ska räknas mycket tidigt.

10 Undebarosåfin
lite av omgångens drag tycker jag, Henrik Svenssons fina häst var riktigt bra vid vinsten näst sist då han kunde avgöra trots tufft lopp. Sist flög han fram till andraplatsen efter att startat från spår 11 över kort distans. Ingen tur med lotten men blir det bara lite tempo på loppet kommer hans tunga avslutningen bita bra. Jag chanstippar Underbarosåfin i ett lopp som kräver minst en handfull streck om man ska känna sig säker på att överleva.

4 Ferox Brick har inte förlorat på länge då han behagar gått felfritt. Hög kapacitet och Ohlsson har vunnit 2/3 sista uppsittningarna. Given vid gardering men inget att lita på.

100 miljoner dragen:

12 Robthebank
gjorde jag bra cash på sist och satte ett par sjuor samt spelade in mest i Sverige när han vann nere på Jägersro. Fortsatt finfin form på Larssons 4-åring och nu får han Magnus Djuse i sulkyn och första med jänkarvagn hos Larsson. Given vid gardering till låg procent trots läget.

9 Final Whistle
har siktats mot den här finalen och har finfin form.

Rank:   10 – 3 – 2 – 12 – 4 – 9 – 5 - 1 – 7

 

Över 50 olika tipsandelar att välja mellan i helgen!
Välkommen in  www.tipsandelar.se ⚽

 
Långt upplopp för favoriten

Svenskt Travkriterium 2640m Autostart

Tre Walman hästar och fyra Redén hästar bakom bilen i årets Kriteriefinal. Två miljoner till vinnaren och ett ruggigt spännande lopp att se fram mot med start 18.20. Kriteriet körs över lång distans 2640m och startas med bilstart.

1 Bedazzled Sox
är den givna favoriten. Smått otroliga statistiken 9 vinster och 3 andraplatser på karriärens 12 starter. Har spetsat från innern tidigare och även om det finns startsnabba hästar utifrån skall spetschansen vara ganska god. Vann kvalet efter tidig ledning, har lite feeling att lång distans inte är det allra bästa och det kan bli ett långt upplopp om det blir lite tempo på loppet.

3 Following
mycket bra i kvalet när han vann på 12.9 med Goops i sulkyn. Bra läge nu för Melanders vassa 3-åring och nu rycker man troligen alla skor igen. Måste streckas från bra läge.

11 Xanthis Harvey
Kihlströms val av Redéns hästar trots spår 11. Har aldrig varit sämre än tvåa med 3 vinster och 3 andraplatser på 6 starter. Har lite svårt se han lösa detta från spår 11 och bara ett streck för mig om riktigt många på lappen.

100 miljoner dragen:

8 Coquaholy
gillar jag skarpt. Klart vass spurt näst sist när han satt sist in på upploppet men avslutade vasst till andraplatsen. Bra som tvåa från dödens i kvalet till den här finalen. Spåret ingen höjdare men blir det rejält tempo på loppet och Kim hittar slagläge lär han komma med en tung avslutning längst ut i banan.

10 Monastery Boko
gjorde kanske det svettigaste försöket av alla, hamnade hel fel på det och fick inga bra ryggar under slutvarvet heller. Dundrade på själv i spåren och var rent ruggigt bra som tvåa. 8 andraplatser på 12 starter både imponerar och förvånar lite, man hade vilja sett lite mer ettor. Men har mött stenhårt motstånd och gjort det riktigt bra. Var bland annat bra två i 3-årings eliten på Solvalla i somras. Riktigt intressant streck!

Rank: 3 - 1 - 10 - 6 - 5 - 11 - 4 - 7 - 9 - 2 - 12

 
7-RÄTT I LÖRDAGS PÅ 4x4x4x4x4x4  
Systemet finns nu öppnat till lördagens multijackpot.
www.simsalabimtrav.se

Ingen chanslös i svårtippat långlopp

Walter Lundbergs 3140m Voltstart

3 High On Pepper var ruggigt bra över aktuell distans sist. Trots tuff resa var han ändå nära vinnande Ruger i mål. Ännu tuffare motstånd den här lördagen och att han ska prestera lika bra som sist över dryga tre varv igen efter bara en vecka känns inte helt säkert. En av de bättre på start och streckas ganska tidigt trots allt.

4 Mellby Indigo
gillar den långa distansen och har nu ett färskt lopp i kroppen. Goop upp på den här Bergh tränade 5-åringen som gillar att vinna. 11 vinster på 15 starter och nu rycker man alla skorna till den här starten. Givet streck.

6 Versace Face
agerade klart knepigt i starten sist på Hagmyren och tappade både mark och position. Avslutningen var dock mäktig och distansen passar som handsken. Går han felfritt och sköter sig kan han bli tung att stå mot till slut!

11 King Cole
en 5-årig Maharajah valack som varit grym sen han kom till Wäjersten. Nu har han fyra raka segrar varav tre av dem är över aktuell distans. Svårbedömd här då han har en tuff uppgift mot bra hästar men ändå svårt att inte tro på en häst som levererar som King Cole har gjort på slutet.

13 Amalencius B.B.
från Nurmos formstall har varit knepig på slutet, han har dock en kapacitet som helt klart räcker i ett sådant här gäng och kommer hit trots allt med 12 vinst på 27 starter. Att Magnus Djuse hoppar upp nu känns klart intressant. Behöver lite flyt och vara skärpt men inte alls ofarlig.

15 Oracle Tile
är en härlig stayer som mött bra motstånd och duger mot ett sånt här gäng, men att han skall knalla runt hela gänget från 60m tillägg känns ändå lite långsökt.

100 miljoner dragen:

8 Persos Otello
felade sist men hade tre raka och en av dessa över aktuell distans innan det. Verkar bli helt bortglömd nu och kan orsaka korsdrag i kuponghögen vid vinst.

5 Herman Hazelaar
radade segrar innan han kom bort lite i loppet sist. Nu kör Petersson själv igen som vid segrarna och även om han möter tufft motstånd här så är han själv en 4-åring på väg upp i klasserna.

Rank:   6 – 4 – 14 – 3 – 11 – 8 - 5 – 15 – 1 9 – 14 - 7

Stort utbud av andelar varje dag hos Simsalabim

Ett magisk tipsgäng - Simsalabim 

Sammanfattningen

Solvalla lördag :
Jackpot: 100 miljoner i potten
Start: 16.20
Upplopp: 196m långt
Hetaste andelarna:  www.simsalabimtrav.se

 
Bästa  Jackpot spiken:
V75-1 Nr. 5  Born To Run /
Chansspikarna:
V75-4 nr 1 Aurelia Express
V75-7 nr 6 Versace Face
Streckvärda jackpot skrällar:
V75-6 nr 10 Monastery Boko
V75-5 nr 10 Underbarosåfin
V75-6 nr 8 Coquaholy
Överstreckad:
V75-2 nr 2 Fat Rabbit
V75-4 nr 4 Queen Belina
V75-5 nr 2 Viva La Vida Face
Dagens Dubbel tipset:  
Går för jättepengar på dubbeln och singlar skrällen 10 Monastery Boko och spelar den mot ALLA i dd-2. 
Högt odds att vänta om den sitter.  15 kombinationer x insats.
Magiska draget:
V75-2 nr 10 Return Of Mogens 

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.
2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:
2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)

Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !