V75 SOLVALLA LÖRDAG OCH SÖNDAG
Vilken succé det blev i lördags! Jag satt 7-rätt på systemet Stora Magiska och vi var 9st som fick dela på 121.900:-.

Grymt laddad inför den här kommande helgen då det är V75 x 2 på Solvalla. Den här lördagen STL finaler och även Kriterie och Oaks finalen. Omgången innehåller en skön mix av lopp där favoritskapet till och med är svårt att se var det hamnar innan alla streck är inne och ett par lopp med stora favoriter. Jag liter på Reijo och väljer att rekommendera singelstreck för två av hans hästar.

Mina  V75 andelar från Färjestad hittas som vanligt på:  www.atg.se/simsalabim

Signa upp dig här nedanför om du vill ha våra nyhetsmail.

Simsalabims nyhets e-post

Nyheter om spel, andelar, jackpots och i bland lite exklusiva tips skickar vi ut i vårt nyhetsbrev. Vill du ha det i din mailkorg så bara fyll i din e-post här nedanför. Du kan enkelt avregistrera dig via länk i mailet om du inte vill ha dem längre.

V75-1  Silverfinalen över medel inleder V75

4 Admiral AS kommer bli en av omgången jättefavoriter så här direkt i den inledande avdelningen.   Läcker vid vinsten över lång distans på Bergsåker i den senaste starten. Perfekt läge här och även om det är ett gäng vassa silver motståndare känns det som att det är rejäl skillnad på klass här. Vi kan vara säkra på att detta är sista silverstarten för Admiralen och han kommer tampas med den yppersta eliten efter detta. Bara att spika och ta nästa avdelning!

6 Oxidizer och 7 Eddy West är hästar jag gillar skarpt. Båda har fått spår lite långt ut men kan vara med och göra upp om silverpengen bakom favoriten. 

Rank: 4

V75-2 Westholms duo gör upp i Klass II finalen

2 Parker gillar jag skarpt, trodde en hel del på honom i Derbykvalet, han gjorde där ett kanonlopp som trea och vann sedan från dödens i sin senaste start. Efter strykningen på 1 Double O.Seven har det här kanonläget blivit lite sämre som det känns. Ingen snabbstartare och riskerar att hamna lite illa på det. Kihlström kör och hittar han ut direkt tror jag Parker blir mycket svårslagen och det kan mycket väl bli en Örjan - Örjan start på den här V75an.

4 Santos De Castella även han från Westholms stall. Punktering direkt i starten sist och sedan var den dagen förstörd. Nedstruken till spår tre är klockrent och han är given på kupongen.

3 S.G.Kingstone var riktigt bra sist och har nu två raka. Walmans stall går bra och läget här är utmärkt. Tycker om man tar dessa tre nämnda har man toppchans att överleva V75-2 

12 Sourire Frö måste nämnas, enda treåringen här och har härlig form. Hade kvalat in till kriteriefinalen med lucka sist. Möter äldre mer rutinerade hästar och har sämsta läget här.

Rank:  2-3-4-12

V75-3 Diamantsto final

15 ston gör upp i den här Diamantsto finalen och de är utspridda över tre volter. Jag har lite feeling att det kan ligga en rejäl skräll på lut här. De som är mest betrodda är inga som radat segrar på slutet. 

13 Zante Grif hyggligt betrodd och visst ska hon vara det, visat form ett tag nu och var riktigt bra som tvåa sist i ett bra lopp. Läget ingen höjdare men med Erik Adielsson får hon trots allt min förstaröst i detta väldigt öppna lopp

15 Activated var vass i combacken men inte lika bra i sin senaste start. Har toppfart men behöver nog en hel del flyt med ryggar sista varvet här för att runda samtliga.

5 Rarity A.F var bra vid vinsten sist i måhända lite enklare race, men intrycket var klart bra och hon kommer med tre vinster sista fyra starterna. Örjan upp denna gången och klarar hon spår 5 i volt så skall hon vara en av dem som är med på fotot. 7 segrar på 12 starter imponerar.

På skrällfronten kan streck för 10 Greta Sisu, 12 Orlando och 7 Saga Doc vara klokt. (kanske framförallt den förstnämnda Greta Sisu skall med på lappen tidigt) Alla dessa kommer med lite skön halvgömd form och är lite streckade. Även 8 Darah Bibo och 14 Iceland Falls som inte direkt radar segrar men åker med om man streckar halva fältet.

Rank:  13-5-10-12-1-2-15-14-8-7-6-3-11
 

V75-4  Svenskt Trav-Oaks finalen

De bästa 3-åringa stona gör upp om ära och berömmelse i Oaks finalen där vinnaren erhåller 1.4 miljoner. Loppet ser ovanligt jämnt ut och det finns många tänkbara vinnare i år.

1 Senorita Tokio från Nurmos stall är hittills obesegrad och har fyra raka segrar. Fick visserligen ett bra lopp i försöket men kunde ändå ta sig förbi tills då obesegrade Great Skills med lätthet. Kan öppna bra, frågan är om det räcker till att hålla upp spets från innern. Jag är inne på att Ohlsson kan lyckas med det och bra vinstchans från ledningen. 

3 Isabelle Cash som även hon kommer från Nurmos stall (4 hästar från Nurmos i finalen) avslutade mäktigt till segern i försöket. Även hon är obesegrad och har samma statistik som Senorita med 4a av 4 segrar.

5 Rihanna W.I och 2 Red Lady Express skall med om man tar fler hästar. 

Skrällen i loppet utan tvekan 12 Great Skills. Ser oerhört lovande ut och åkte på sin första förlust efter tungt lopp i försöket. Verkar bli helt bortglömd på grund av spåret men garderar man ska denna med mycket mycket tidigt.

Rank: 1-12-3-5-4-2-6
 

Tre av dagens system på vår tillsammans sida!  www.atg.se/simsalabim  

V75-5    Klass I final över medeldistans

9 Perpetuate blir favorit i den här Klass I finalen trots bakspår. Reijos fina 4-åringen imponerade rejält i sin senaste start då han vann ett 4-åringslopp plättlätt efter att kunna kört sig till täten i inledningen. Tycker det här loppet faktiskt ser lite billigt ut trots att det är en final och kan förorda spik trots läget, tror Perpetuate bara är bäst över upploppet här!

Nånting att tänka på när man analyserar detta loppet är att Berg tränar 1 och 5 och Goop tränar 2.3.4 Man kör sällan "mot" varandra från samma stall och de här lär inta positioner tidigt och det finns en viss risk att det blir lågt tempo om inte Condior tar upp kampen med Goops hästar i spetsjakten.

Värst mot tycker jag 1 Mellby Ironman är, var fin sist vid vinsten och Lennartsson kör i härligt flyt för dagen, kanske speciellt när han hoppar upp som nu på Berghs hästar.

12 Tatto Avenger kan vara skrällen i loppet, kort start galopp sist men gick ett vasst lopp i vida spår sist. Behöver flyt härifrån men Djuse är vass och med klaff farlig.

Rank: 9-1-12-4-2-3-5
Superjackpot 25 miljoner på Stryktipset lördag. Våra R-system har firat stora framgångar på sistone och vi har ca. 30st olika tipsandelar att välja mellan i helgen. Alla våra tipsandelar:  www.tipsandelar.se

V75-6  Kriteriefinalen! 2 miljoner i förstapris.

3 Francesco Zet från Redéns stall är favorit att bli Kriterievinnare 2021. 5 segrar på 7 starter och även om den här agerar lite märkligt i loppen i bland så verkar han kunna springa när han är sugen på det både oerhört fort och länge :) Redén vass på att ställa ordning maximalt till de här stora loppen och jag tror trots absolut stenhårt motstånd att det är vettig segerchans. 

10 Mellby Jinx har tillhört kulltoppen hela tiden och har drygt 2.3 miljoner på kontot vilket är mer än dubbelt så mycket som den som tjänat näst mest i loppet. Barfota runt om den här gången känns klart spännande. Given vid gardering till sannolikt ganska låg procent. 

7 Indy Rock ruggig efter galopp efter en kort bit i försöket. Gick tuffa sista två varv och Johan är sugen på att ta med sig Kriteriepokalen hem till Halmstad. Spår lite väl långt ut och behöver rejält med klaff om det ska gå tror jag.

2 Mister Invictus vann knappt men säkert i försöket. Kan bli barfota runt om, ha koll på det när vi närmar oss start för skulle så vara fallet känns det oerhört intressant. Inte omöjligt Nurmos kan ta hem både Oaks och Kriteriet. Drömläge med spår två här och Goop är segersugen.

Rank: 3-2-4-10-7-1-11

Stora Magiska förra lördagen satt klockrent.  Finns nu att köpa här till veckans V75 www.atg.se/simsalabim

V75-7 Bronsfinalen en öppen avslutningshistoria 

Den här Bronsfinalen ser väldigt öppen ut om det inte blir så enkelt att det är spets och slut för röd kusk..

2 Grandfather Bill har varit läcker i tre raka segrar. Startsnabb och med drömläge här. Kan Johan hålla ut de utanför och sitta i ledningen direkt blir han självklart att räkna med. 

4 Swagger kommer nog dundrades direkt och det kan bli härligt drag redan från start vilket öppnar upp för flera tänkbara vinnare.

9 Cash Cowboy var riktigt bra som tvåa sist efter lite vila, säkert ännu bättre nu. Hade hellre sett framspår då han är ruggigt startsnabb. Men får han spara speeden går ingen säker till slut och det här tycker jag är en av omgångens mest intressanta skrällar.

11 One Kind Of Art är ruggigt vass över ett upplopp och otroligt jämn i sina prestationer. Ingen tur med läget här men kan mycket väl komma farande längst ut och blåsa ner samtliga. Jag hoppas på tempo i loppet och lägger trot läget One Kind Of Art etta i ranken!

Rank:  11-9-2-4-12-5-1-6


Fredriks Spikförslag:
V75-1 nr 4 Admiral AS
V75-5 nr 9 Perpetuate 

Chansspiken:
V75-4 nr 1 Senorita Tokio

Överstreckade:
V75-7 nr 2 Grandfather Bill

Streckvärda skrällar:
V75-1 nr 7 Eddy West
V75-2 nr  12 Sourire Frö
V75-3 nr 10 Greta Sisu
V75-4 nr  12 Greate Skills
V75-5 nr  12 Tattoo Avenger
V76-6 nr  10 Mellby Jinx
V75-7 nr   9 Cash Cowboy

Dagens Dubbel förslaget 
DD-1:  2,3
DD-2:  2.4.9.11.12 
10 kombinationer x insats

Stort lycka till i jakten på 7-rätt.
Vill ni vara med på mina andelar hittar ni dem på www.atg.se/simsalabim

Härlig form på mina stora system.... www.atg.se/simsalabim


 
Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.

 I juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.

I september 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.

26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela

3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen. Totalt över 2.2 miljoner till butiken denna lördagen!

31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!


Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !

Länk till Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna. Mer kommer !