V75 Solvalla lördag


Vi hade systemet som vann mest i Sverige i lördags igen!
⭐⭐⭐ 
Det var Figge som slog till med 7-rätt på Cash Is King andelen igen. Jag fick nöja mig med nära och drygt 4000:- vinst på Giganten m.m 

Nu ser jag fram mot en riktigt häftig V75 omgång på lördag från Solvalla, från och med 1a december är det skotvång fram till 1a mars och det är ytterligare en aspekt att med i analys beräkningarna den här veckan. 

Jag har jobbat genom omgången rejält och bjuder på mina tankar här nedanför. Läser du i en dator eller platta kan PDF filen vara enklare och mer lättläst. Annars scrollar du bara ner längre ner på sidan. 

Lördagskollen
har uteblivit ett par veckor men är nu tillbaka den här veckan! Vill du ha mina lördagstankar kring V75 i din mailbox lördag förmiddag så knackar du bara in din e-post här nedanför.

Önskar er alla stort lycka till och trevlig helg
// Fredrik Simsalabim 

Missa inte vår Facebook grupp för senaste nytt: 
https://www.facebook.com/groups/simsalabim.se 
⭐⭐⭐

Simsalabim travandelar: www.simsalabimtrav.se
Simsalabim tipsandelar: www.tipsandelar.se 

Simsalabims V75 tips Solvalla 2 dec.pdf

Vill du ha Lördagskollen i din mailkorg?
Lördag förmiddag bjuder jag på lite sena drag och kikar lite på hur strecken sitter.
 Nyheter om spel, andelar, 
jackpots och i bland lite exklusiva tips.

Nej tack till favoriten

Klass I 2640m voltstart

2 Jimbaran Zon
var riktigt bra vid vinsten sist efter kort galopp. På den insatsen och kanske att han står bra inne i loppet väljer nu större delar av spelarkåren att plita ner streck direkt och t o m singelstrecka. Just nu 43% är i överkant deluxe tycker jag.
Var länge sedan Jimbaran Zon vann med skor, nu sedan 1 december är det skotvång på hästarna på svenska travbanor och det gäller fram till 1 mars 2024.
Tre gånger galopp sista fem starterna. Tio gånger galopp på karriärens 26 starter, nu spår två i voltstart och Conrad kör inte själv. Nej, det här är verkligen ingen favorit jag köper. Visst kan han vinna om allt klaffar och han håller sig på benen, men till över 40% är han väldigt lite spelvärde i för mig.

3 The Pirate har imponerande 12 vinster på 35 starter, Lövdal har utvecklats något enormt sista åren och är en driver att lita på. Har vunnit över aktuell distans och har ett bra spår. Tidigt streck för mig till vad som ser ut att bli ganska låg procent.

5 Targaryan var riktigt fin efter en ganska rejäl startgalopp sist. Spår fem ingen höjdare i volten, men behagar han gå felfritt kan han mycket väl duga här.

7 Liberty Boko var bra som tvåa sist bakom Jobspost på en knepig bana. Gynnas inte av att tävla med skor, men det är lite samma för alla nu. Springspår och Magnus Djuse känns spännande. Kan han sitta i spets tidigt kan han mycket väl leda detta runt om. Mitt första streck i ett rätt öppet V75-1.

Skrällen:
11 Oliver Our Star möter här tuffare motstånd än på slutet och har ett tufft utgångsläge. Det gör att han är snudd på ospelad. Formen sitter där och nu förstärkas han i sulkyn av väl körande Sjöström. Känns stark och rejäl, satt fast sist och har vunnit tidigare på distansen. Håll koll längst ut i banan på upploppet, där kan han dyka upp som en mycket obehaglig överraskning för många V75 spelare!

Rank: A. 7 – 3 – 5 – 1 – 2     B. 11 – 8 – 12 – 9 – 6 – 4 - 10

Stryktipset lördag - Avspark 16.00
Stort utbud av andelar i alla prisklasser:  www.tipsandelar.se

 
Camaron har fler växlar och är märkligt bortglömd

Klass II – 1640m autostart

Bilstart i lägsta klassen och här kan det bli åka av, Stefan Persson kör en Camaro som visade fina växlar sist.
3 J.S.Camaro
hade inte startat på några månader när han gick ut och städade av ett hyggligt gäng på ett snyggt sätt på Åby. Bra spår nu, lopp i kroppen och perfekt inne i klassen. Jag är förvånad att han ser ut att bli så lite streckad. Absolut given för mig att plocka med.

5 Mirasol
ett 3-årigt jänkar sto som nu gjort två starter på den här sedan pölen. Okej som tvåa sist utan att överdrivet imponera. Kihlström upp nu kan vara ett plus och distansen känns helt rätt. Ganska tidigt streck från vettigt utgångsläge bakom bilen.

11 Mellby Jail
har aldrig startat över sprinterdistans och lottats till ett bedrövligt läge. Har bara gjort 6 starter och vunnit 3 av dessa. Känns överkvalificerad för klassen och nu när spåren inte riktigt spelar lika stor roll då alla måste gå med skor och underlaget inte är ”självspringande” tycker jag chansen ser hygglig ut trots allt. En av två A-hästar för mig.

Skrällen:
5 Cherieff Sund får ny kusk i vagnen när Sjöström svingar sig upp i den här starten. Lite ojämn men har visat höga toppar och en tung avslutning när han tävlar på topp. Bra läge och ska med vid gardering.

 Rank:  A. 3 – 11    B. 5 – 4 – 1 – 2 – 10 – 6     C. 9 – 8 – 7 – 12

 
Spiklösa systemet fortsätter leverera vinster både på V86 och V75. 3x3x3x3x3x3x3  och de tre första rankade hästarna här i tipsen finns med på kupongen.Andelen kostar 118: och går att köpa här


Stökigt att vara tippare...

Gulddivisionen 2140m autostart

Fyra chanslösa – Fyra som inte vinner ihjäl sig nuförtiden och en favorit man inte har en aning om hur bra han är just nu…

6 Moni Viking har hunnit bli 10-år och tjänat mäktiga 12 miljoner i karriären hittills. I högform gör han slarvsylta av det här gänget och spiken hade hamrats in omgående. Nu har han inte startat sedan i Juni, Goop låter lite ”helgarderad” när han säger att han visserligen tränar bra men naturligtvis inte har formen på topp.
Stökigt att vara tippare i de här fallen, kan bara vara som bäst, men det kliar i garderingsfingrarna då han knappast lär vara på topp.

Motståndet imponeras man inte av, förstår inte att man envisas med att köra de här tunna guldsopporna hela vintern.
2 Milliondollarrhyme har sett fin ut på slutet och har läget här. Vinnargnistan verkar som bortblåst, men nu borde det väl ändå gå att lura 9-åringen först över linjen om favoriten är dålig? Inte bästa kusken i loppet och bara en av flera vid gardering.

7 Rome Pays Off känns fräschast i gänget här, 6-år och lite av framtiden framför sig. Inte riktigt som bäst sist även om han gick okej, många öppnar bra loppet och det gäller att hitta position. Tidig på min kupong trots spår långt ut på vingen.

Skrällen:
8 Global Adventure i ny regi nu Daniel Wäjersten, den här ska bli intressant som tusan att följa framöver, svårt spår nu och tuffare mot än på slutet. Kan inte glömmas helt om man tar några streck.
 
Rank: A.  6 – 7   B. 2 – 8 – 3 – 4    C. 5 – 1 – 9 - 10

Simsalabim – En av Sveriges ledande digitala spelbutiker

- Vi har i år spelat in över 23.5 miljoner på bara våra travandelar

- Andelar på V4 och V65 framöver, start på måndag

- Vi spelade in mest i Sverige i lördags på V75 igen!

- Söndag – Europatipset jackpot 5 miljoner

- Vi bygger om vår hemsida, i framtiden ännu mer tips m.m

- Följ gärna vår Facebook grupp: https://www.facebook.com/groups/simsalabim.se

 
Kontio avgör på rutin och styrka


Stayerlopp – 3140m voltstart

Underbart lopp och proposition att se på V75, hästar på flera volter, svåranalyserat och intressant.

10 Reven Dejavu
möter tufft motstånd nu, har absolut mäktig form och sett dunder läcker ut på slutet. Kommer hit med fyra raka segrar varav två över lång distans. Klarar absolut de dryga tre varven, förstärks nu med Kihlström och Wallins hästar fortsätter gå riktigt bra. Given på kupongen.

11 Kinky Boots är i ett härligt slag. Bra kuskar mot nu, voltstart och lite knepigt läge. Blir lite överstreckad för min smak och är bara ett streck om man tar en handfull.

En hel del talar trots hela 80m tillägg att 14 High On Pepper och 15 Ferrari Sisu gör upp om det här. Tipset till Pepper då Kontio är vass i sulkyn på den här typen av uppgifter. 5-årignen har två raka och ser ibland inte ut att veta vad bli trött är, tål att tåga på rejält under slutvarvet, och slipper han ha med sig Ferrarin i rygg tror jag han vinner.

Att Elias kör Ferrarin den här gången ser jag inte som ett plus, men vi vet hur han kan avsluta över ett upplopp med de rätta ryggarna, och lämna in utan honom känns inte aktuellt om man garderar.

High On Pepper spikas på 162:- andelen MAGIKERN HELGARDERAR 6&7
Exklusivt system endast 14 delar. Kika på raden här

Skrällen:
12 Albert Zonett är knallstark men har lite tveksam form. Berghs springare kommer med 18 vinster på 57 starter och har vunnit över aktuell distans. I skrivande stund EN procent på strecken, skulle vinterformen hittats kan han mycket väl vara med långt fram..

Rank: A. 14 – 15 – 10    B. 11 – 5 – 6 – 12 – 4 - 3 – 1 – 7    C. 9 – 13 – 8 - 2
Vinsterna duggar tätt på våra tipsandelar.
 Välkommen in och kika på vårt utbud:  
www.tipsandelar.se 

Kostsamt garderingslopp

Lärlingslopp 1640m autostart - Spårtrappa

Omgångens garderingslopp, här kommer många lägga stora delar av sitt streck-kapital den här lördagen.
Stolopp, Lärlingar, spårtrappa, sprinterdistans bjuds vi på och att försöka analysera fram ett loppscenario är inte bara svårt utan nästan omöjligt. Tycker mig hittat en trio som sticker ut lite trots allt…

5 La Fille De Niky
avslutar loppen tungt med rätt resa, har bästa läget av de jag tror mest på och hon känns given i striden.

9 Happy Go Pepper
blev kvar i en iskall rygg sist men såg fin ut. Läget här behöver inte vara helt fel, Lilius rutinerad i de här sällskapen och det här ekipaget får min första röst till slut trots bakspår över kort distans.
OBS STRUKEN.

11 Feline Burgerheide
gjorde det mycket bra sist som tvåa på en vass tid, skor nu som alla andra och ett tufft läge, dock är motståndet inte det värsta och körande Julina Cordeau lär komma med ett tungt slutvarv som kan bli svårt stå mot för övriga.

12 Cheri Cheri Lady har form och möter ett tacksamt gäng. Kan vinna om det klaffar på vägen.

Skrällen:
4 Penthouse har inte haft något riktigt flyt i loppen på slutet. Bara EN vinst på 31 starter och möter några med mycket mer pengar. Trots det tycker jag hon kan vara en storskräll vid gardering. Julia kör bra, läget är inte alls tokigt och till under 5% rensar hon bra i högen vid vinst.

Rank:  A. 9 – 5 – 11     B. 12 – 4 – 6 – 7 – 1 – 10     C. 3 – 8 - 2


 
        Wäjersten har läget

Silverdivisionen – 2140m autostart

Tycker två hästar sticker ut lite, men är trots allt inte främmande för att det finns fler tänkbara vinnare.

 3 L.A. Boko mosade ner Filippa B.J från dödens sist på lite klurig bana och såg läcker ut. Har läget här och vann med skor senast. Given i striden. (20st topp 3 placeringar på 32 starter)
Får mittt tips då han har ett klart bättre läge än den farligaste motståndaren.

5 Garth Vader är ny hos Westholm, har varit massor med snack om den här högkapabla 6-åringen. Jag vill nog se ett bevis på hur bra han är mot detta motstånd innan jag kastar mig över honom. Men spelmässigt ser han just nu intressant ut, då spelarna inte hoppat på tåget.

6 Laredo Boko vann sist helt överlägset, insatsen skall inte överskattas då motståndet på Kalmar var långt från bra den dagen.

10 Hannibal Face är lite speciell och svår att lite fullt ut på. Nu har han fått bakspår här vilket inte behöver vara helt fel trots allt. Vann sist när han plockade ner några vettiga motståndare över upploppet. Med rätt resa och lite tempo kan Goops häst blir svår att stå mot till slut.  

Skrällen:
9 King Of Everything var klart bra igen sist när han vann. Visserligen i ett mycket enklare lunchlopp än detta. Men att man nu sätter upp Magnus Djuse igen känns intressant. Blir nog inte så hårt streckad och trots bakspår är han kul streck om man tar några.

Rank: A. 3 – 10    B. 5 – 9 – 6 – 7     C. 2 – 8 – 4 - 1

 
Magisk form mina andelar  och nu har jag spelat in över 8 miljoner sedan 1a februari / Fredrik  www.simsalabimtrav.se

Spelade in miljoner med Smile från samma läge...

 Bronsdivisionen 2140m autostart

1 Xanthis Hilton
kanske inte var som allra bäst senaste men höll ändå bra, grym gången innan och har läge för att kunna blanda sig i både spetsstriden och kampen om vinsten.

3 Brady D.E. har hög kapacitet, bra läge och lopp i kroppen. Ska inte räknas bort.

4 Kendal Jackson gick starka sista 500m i spåren och snömodden sist, slutade tvåa då bakom en bra vinare. Får tipset i ett rätt jämt avslutande bronslopp.

8 Michigan Bro har inget vidare läge och behöver flyt på vägen. Glöms bort totalt av spelarna och en kul jätteskräll som höjer värdet rejält vid vinst.  

10 Icon Mearas är kanske den mest streckvärda skrällen. Möter tuffare nu men kommer med två raka vinster och Westholm låter nöjd.

Rank: A. 4 – 1 – 10 – 8 – 3 – 7    B. 6 – 5 – 2 – 11 – 9 - 12
 

Stort utbud av andelar varje dag hos Simsalabim

Ett magisk tipsgäng - Simsalabim 

Sammanfattning V75 Solvalla 2/12

Bästa spiken i omgången:

Svårt hitta de där riktigt ”klara” spikarna den här omgången.
Högst vinstchans tror jag dessa två har:

V75-3 nr 6 Moni Viking / Björn Goop
V75-4 nr 14 High On Pepper / Jorma Kontio

Chansspikarna:
V75-2 nr 3 J.S. Camaro / Stefan Persson
V75-6 nr 3 L.A. Boko / Wäjersten

Streckvärda lågt streckade hästar:
V75-5 nr 11 Feline Burgerheide / Julian Cordeau
V75-7 nr 10 Icon Mearas / Jörgen Westholm

Magiska låset:
V75-6 nr 3 L.A.Boko och 10 Hannibal Face

Överstreckade:
V75-1 nr 2 Jimbaran Zon / Marc Elias
V75-5 nr 7 Golden Rain / Alex Persson

Dagens Dubbel Tipset:
3.10 / 1.3.4.7.8.10    12 kombinationer x insats. Tror vi kan få ett högt odds med dessa kombinationer på lördag!

Önskar er alla stort lycka till och missa inte mina andelar på
www.simsalabimtrav.se / Fredrik

 

Här kan du se tidigare publicerade V75 tips!

Simsalabims V75 tips Solvalla 28 maj.pdf
Simsalabims V75 tips Solvalla multijackpot.pdf
Simsalabim V75 tips Bergsåker 18 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Åby 11 Februari.pdf
Simsalabims tips Solvalla V75 4 feb.pdf
Simsalabims V75 tips Halmstad 28 januari.pdf
Simsalabims V75 tips Färjestad 7 jan.pdf
Simsalabims V75 tips Axevalla 31 dec.pdf
simsalabims V75 tips Romme 17 dec.pdf
Simsalabims tips Bergsåker 3 dec.pdf
Simsalabims tips Solvalla 26 nov.pdf
Simsalabim V75 tips jägersro 19 november .pdf
V75 tipsen bjerke 5 november.pdf
Simsalabims V75 tips Eskilstuna 12 november.pdf

Ca 30 olika V75 system i alla prisklasser varje vecka från massor av olika spelläggare. www.atg.se/simsalabim

Urval av Simsalabim´s trav vinster sista åren:

V75 Maj:
3x3x3x3x3x3x3 7208:- (123.273:-)
Cash Is King 383.842:-  (2.584.542:-)

V75 1 April
Cash Is King 2.884.261:- (3.845.682:- )
Giganten 2.795.296:- ( 4.192.884:- )

V64 2 Februari vinster
1x1x6x6x6x6 104.789:-Tot. 209.578:-

V75 11 Februari vinster
Cash Is King 3834:- Tot. 8948:- Sista Minuten 3418:- Tot 16.069

V86 15 Februari vinster
Stora Magiska 9980:- Tot. 10.646:-

V75 18 Februari vinster
4x4x4x3x3x4x4 11.592:- Tot. 15.456:- Cash Is King 3863:- Tot 8758:- Giganten Magiska 14.490:-

V75 25 Februari vinster
Spik Spik 5x5 381.018:- Tot 1.492.324:- 3x3x3x3x3x3x3 1323:- Tot. 6350:- 4x4x4x3x3x4x4 1764:- Tot. 4116:-
8x8x1x1x1x8x8 6133:- Hundringen 4957:-  Tot 11.465:- Giganten 7016:-
Figge Sista Minuten 5105:- Tot 26.801:-Sjuttiofemman 8739:- Tot 29.716:-Stallcafet 16.891:-
Stora Magiska 61.33:- Tot. 9436:-

V86 1 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3x3 14.651:- Tot. 41.862:-

V75 4 Mars vinster
4x4x4x3x4x4 1656:- 8x8x1x1x1x8x8 6928:- Cash Is King 1593:- Tot 4782:- Fredrik Falken 4782:-
Grosshandlarn 2819:- Tot 10.927:-

V86 8 Mars vinster
Giganten 22.483:- Lillchansen 45.927:- Tot 413.343:-

V75 11 Mars vinster
8x8x1x1x1x8x8 107.095:- Tot. 535.480:- Ewys Lillen 2541:- Tot 7626:- Falkens Stora Starka 5133:-
Sjuttiofemman 1446:- Tot 8682:- Supertjugan 2717:- Tot 64.144:- V75 Kampen Fredrik 5084:- Tot 12.710:-

GS75 12 Mars vinster
3x3x3x3x3x3x3 6806:- Tot. 17.989:- Cash Is King 7947:- Tot. 10.596:- Falkens Stora 9090:-

V86 15 Mars
Giganten 44.194:- Tot 66.292:- 2014 drog vårt V75 hem 2,5 miljoner kronor på V75.

2016 drog vår travandel hem 1,3 miljoner kronor på samma spel.
Juni 2018 satte vi fyra V75-kuponger och drog in 1,5 miljoner kronor.
September 2018 drog våra tips in knappa 1,7 miljoner, andelarna kostade 30 kronor och blev värda över 67 000 kronor styck.
26 oktober 2019  13 rätt på stryktipsandel som gav oss 393.000:- att dela
3 november 2019 Sju rätt på lilla Supertjugan och även The Golden Ticket systemet och drygt 200.000:- på båda systemen.
Totalt över 2.2 miljoner till Simsalabim
31/12 2019 Sju rätt på totalt 6st olika system och ca. 1 miljon totalt inspelat!
2021  18/9 121.926:- PÅ STORA MAGISKA
2021 31/10 Europatipset 147.312:- THE BIG ONE
2021 6/11 Cash Is King V75 144.062:-
2021 11/12 Stryktips R-9 hela 155.052:-
2021  16/12 Europatips Diamanten 47.698:-
2021 26/12 Giganten jackpot 81.808:-
2022  22/1 God Digger 110.423:

2022 2/2 V86 3x3x3x3x3x3x3x3 67.593:- (totalt 371.674:-)
 4/4 Fredrik Stora V64 42.165:-
9/4 V75 Tjugan 71.896:- (681.000:-)
 10/4 GS75 Stora Magiska 114.036:- (228.072:-)
3/9 Tjugan V75 60.262:- (1.000.365:-)
3/9 Stora Magiska V75 67.906:-
3/9 Jackpot Magiska 66.868:-
9/10 V75 Spik Spik 5x5 43.405:-
27/10 The Big One 68.592:-
9/11 V86 Travfalken jackpot 86.296:-
9/11 V86 EGO BOY 84.129:- (134.608:-)
9/11 V86 Giganten 90.569:-


Från Aftonbladets artikel efter en av miljonvinsterna Mer kommer !