Tipsandelar

Vi har störts fokus på trav, men jobbar hårt på att utveckla sport och tips delen. (artiklar och innehålla om tips- och sportsbetting kommer, var så säker). Förutom vår egen sida för sportspelsandelar samarbetar även med ett flertal ombud där vi erbjuder andelsspel även inom tips/sport. Precis som för travet, är vi ett stort gäng duktiga fotbolls-, hockey- och generellt sportkunniga personer som skapar systemen. Läs våra partners egna presentationer av deras verksamheter längre ned. Respektive partners tipsandelar hittar du på följande länkar:

Simsalabim: www.tipsandelar.se
ICA Söndrum: www.icaandel.se

Simsalabim

Spelbutiken som nu är helt digital! Med över 25 års erfarenhet av tips och travandelar och som ett av ATG:s första helt digitala ombud är Simsalabim en av Sveriges ledande ombud. Innan i butiken mitt i centrala Halmstad, men nu helt digitalt.

Här erbjuds spel på både trav och tips varje dag 365 dagar om året. Med över 40 olika spelläggare och system i alla prisklasser har det levererats högvinster på löpande band år efter år. Team Simsalabim växer hela tiden och samarbetar nu med fler butiker och andra intressenter inom spelbranschen.

Våra tipsandelar: www.tipsandelar.se

ICA Söndrum

Image

ICA Supermarket Söndrum har butiken placerad mellan Halmstad och Tylösand med ett härligt drag och massor av spelsugna kunder. Vi erbjuder andelsspel varje dag och givetvis välkomnar vi alla våra kunder i butiken men satsar mer och mer även på våra digitala andelar.

Vi har haft stora framgångar med våra Stryk- och Europatips sista tiden och även på våra travandelar i mellanprisklassen fortsätter vi jobba in mycket vinster.

Våra tipsandelar: www.icaandel.se