Publicerad tisdag, 25 juni
Premium
V86
Image

Fredriks V86 Tips och rank 26 juni


Fredriks V86 Tips & Rank Vaggeryd 26 juni

Jackpot 12 miljoner och en omgång som ser allt annat än lätt ut väntar den här onsdag kvällen.
Singelstrecken lyser med sin frånvaro och flera lopp känns absolut vidöppna. Jag har jobbat genom omgången rejält och har hittat massor med magiskt streckvärda jackpot skrällar.

📍 Vaggeryd
📍 Start onsdag 19.20
📍 Jackpot 12 miljoner
📍 Upploppets längd 200m

V86-1 Rätt favorit men vimlar av sköna drag till låg procent

Smålandsstayern – 3654m voltstart

2 Bourbon Brodde har visat fin form på slutet, avslutade bra i skymundan till tredjeplatsen i ett montélopp senast.
Jepson upp i sulkyn igen och hans siffror i år imponerar. 16.97 i segerprocent, 119 vinster och drygt 13.3 miljoner inkört. Bourbon verkar trivas över de långa distanserna och är ett spännande garderingsstreck till låg procent.

4 Equal to None står bra inne i loppet, har gjort två starter i år och galopperat i båda. Blir fullständigt ospelad som det ser ut, men man ska tänka på att Goops 8-åring har 8 vinster på 29 starter. Kör även bort en etta längst upp i raden så man kan ana att man tror på en hygglig prestation om han håller sig på benen. Tänkbar jätteskräll!

5 Estrella Diamante kommer med snygga 9 segrar på 24 starter och har vunnit 3 av de senast 5. Får en hel del anhängare här och är i skrivande stund andrahandsfavorit. Trots att han nyligen segrat över aktuell distans drygt tre varv tycker jag ändå motståndet ser lite tuffare ut nu, för mig bara ett streck om man tar en handfull då jag tror han får svårt stå mot de tuffaste tilläggshästarna. Nämnas börj att han pengamässigt står perfekt inne i loppet.

12 Under Armour är lite ojämn men ruggig när han tävlar på topp. Trivs över distansen och senast fick han ett lite passivt upplägg över kort distans. Mer passande förutsättningar nu och ett tidigt garderingsstreck.

13 Gamin Jaba ser ut att bli rejäl favorit i det här ovanligt långa loppet. Redéns 8-åring gjorde ett klart bra lopp i senaste starten som var Harper Hanovers under Elitloppshelgen. Slutade fyra då och har visat att han klarar distansen. Motiverad favorit och ett givet vinstbud, men spika är jag inte så sugen på då det är många att runda och flera spännande ekipage som ser ut att bli väldigt lite streckade. Kihlström kanske inte heller lika knivskarp i styrningarna sista tiden i alla starter som förr.

Jackpot skrällen:
14 Edibear fick ett tufft lopp i spåren mot tufft motstånd senast. Mer passande kamrater i det här loppet men även ett riktigt tufft läge. Persson fortsätter leverera vassa styrningar och med de rätta ryggarna är jag inte alls främmande för att ekipaget kan vara med i striden här.

Rank V86-1
A.  13 -14 – 15 – 6 – 2  
B. 4 – 5 – 7 – 10 – 15 – 9 
C. 8 – 1 – 3 – 11


V86-2 Kaffe nu å champagne när vi jobbat in 8-rätt!

Lärlingslopp – Ston – 2148m autostart

3 Kaffeåchampagne har härlig form och bra läge här med spår tre bakom bilen. Rishovd i det här gänget klart duglig och det här ekipaget får min första röst i ett bra och öppet lärlingslopp. Gynna av att nu tvåan strukits.

6 Global Evergreen blir favorit och det är inte mycket att säga om, hon har varit riktigt bra på slutet och har vassa William Ekberg i sulkyn. Givet streck även om hon möter hästar som har lite mer rutin och pengar på kontot.

9 Crazy Little Mary kommer hit med snygga tre raka segrar, jagar således fjärde raka och helt omöjligt här det inte. Läget lite chansartat och möter kanske lite bättre motstånd den här gången.  Tidigt bud trots läget.

Jackpot skrällen:
11 Sweet Day har gjort det bra på slutet utan att få vinna på ett tag. Avslutningen senast till tredjeplatsen var klart plus betonad och formen sitter där. Intressant med Malte Handfast nu och trots läget inte alls helt borta här om det blir lite tempo på racet.

Rank V86-2 
A. 3 – 6 – 11 – 9
B. 4 – 1 – 5
C. 7 – 12 – 10


 

V86-3 Tipsettan har lopp i kroppen och bra läge.

STL Bronsdivisionen försök – 1646m autostart

3 Ringo Adore var inte som bäst senaste men förutsättningarna var lite knepiga. Härligt läge här och given i striden om formen sitter där.

4 Heartbeat Julie hade inte startat på några månader när hon var tillbaka på Årjäng för några veckor sedan. Vann då enkelt från ledningen och man kan misstänka att hon siktats hit då hon står perfekt inne i klassen. Bra läge och skulle hon hitta till spets är segerchansen god. Kan absolut vinna även från andra positioner. Kommer med snygga 12 vinster på 44 starter.

8 Jetborne fin senast vid vinsten i ett billigt gäng. Har formen där men läget ser allt annat än lättlöst ut. Obs struken

Jackpot skrällen:
9 Denarius visade under fjolåret några gånger att han är riktigt bra för klassen. Hade inte startat på knappt ett halvår när han kom ut på Åmål för ett par veckor sedan. Kördes då nästan lite märkligt offensivt från start och galopperade i spetskörningen efter ett knappt halvvarv. Det loppet borde fått fram formen även om det blev galopp och han kan vara en superskräll från spår nio här.

Rank V86-3 
A. 4 – 3 
B. 9 – 2 – 1 – 12 – 10  
C.  5 – 8 – 11 – 6


Jackpot 5 miljoner på Stryktipset lördag – Vi har glödheta Tipsandelar varje dag och laddar lite extra mot lördagens jackpot www.tipsandelar.se

V86-4 Formstark skräll tippas i öppet lopp

Max 600.000 – Voltstart 1646m

Det här känns smått otroligt svårtippat med 15 hästar på två volter över kort distans. Här kan jag rekommendera att strecka på rejält.

2 Casper For Cash avslutade bra till andraplatsen senaste och formen sitter där. Andraspår i volten borde gå bra med rutinerade Peter Untersteiner i sulkyn. Räknas absolut här, men vinner lite för sällan för min smak och ser ut att bli väl stor favorit. Given på lappen men inget jag lägger alla fiskar i samma skål på.

7 Global Everytime har ett intressant läge och borde kunna räcka en bit i det här gänget.

10 Norris kom med en rejäl avslutning senast, klurigt läge här men ser härligt formstark ut och det var spänstiga steg över linjen på Axevalla. Crebas har som kusk fler andraplatser än segrar och behöver få till styrningen från svårt spår här. Trots det utan tvekan loppets mest spännande streck och jag provar med henne som tipsetta.
Norris blev struken på onsdags eftermiddagen och startar inte.

Jackpot skrällen:
15 Beau LeVallo avslutade bra efter sen lucka senast. Tufft runda allt med 20m tillägg över kort distans, men man ska tänka på att han står väldigt bra inne på pengarna mot flera av de på start. Stallet har även visat färsk form. Kul jackpotstreck till låg procent.
Efter att nu tre hästar strukits i loppets känns 6-åringen än mer spännande då det blir färre att runda. Kuskändring, Magnus Jakobsson kör.

Rank V86-4 
A. 2 – 15 
B. 7 – 13 – 9 –  4 – 1 – 12
C.  5 – 11 – 8 – 14


V86-5 Jackpot skrällen satt fast senast och är fullständigt bortglömd

Klass II försök – 2650m autostart

2 Caton har bra läge och här kan det blå åka av igen. Svårbedömd häst som har lite väl bra fart under hovarna.

9 Hickory har sett finfin ut på slutet i två raka. Klurigt läge och möter kanske lite tuffare djur den här gången. Trots det mycket tidigt streck.

10 Quattro Håleryd kommer med snygga 4 segrar på 9 starter och raden 2-2-1-1-1 i de senaste fem starterna. Kan absolut vinna då han står bra inne i klassen på pengarna och har form. Tycker dock ofta den här typen av Untersteiner favoriter blir lite väl hårt streckade generellt och spelmässigt inte överdrivet spännande.

11 Kurtz tappade rejält direkt bakom bilen senast, fick efter det ett tufft lopp och tröttnade till slut. Dunderbra i starter innan dess och ska absolut inte räknas bort trots bakspår.

Jackpot skrällen:
4 Oberon Warframe satt fast med till synes gott om krafter kvar senast. Är inte så tokig och har startat i tuffa lopp på slutet. Peter Untersteiner kör och från ett bra läge kan han mycket väl vara långt fram här. Just nu endast någon enstaka procent på V86.

Rank V86-5 
A. 11 – 9 – 10 – 4 
B. 8 – 1 – 2 – 6 – 12 
C. 3 – 5 – 7


V86-6 Tipset till favoriten trots läget

Diamantstoet STL försök – 1646m autostart

Öppets stolopp över kort distans som inte känns helt lätt att bena ut.

2 Ninepoints Lady har ett bra läge och passande förutsättningar. Haft lite kortare uppehåll och kan vara med i striden här.

8 Sabasi just nu ganska klar favorit. Det hade jag nästan bestämt mig direkt för att det är galet från spår 8 bakom bilen. Men ju mer jag tittar och analyserar loppet får jag nog hålla med spelarna och ger även jag tipset till Sabasi. Fick ett bra lopp senast, tackade för det genom att spurta till enkel seger. Hittar körande Djuse ner i en vettig position blir hon nog svår stå mot.

Jackpot skrällen:
10 Kings Witch kommer ut i en sen årsdebut här, visade härlig fart och jämn form under större delen av 2023. Svårbedömd nu men fart finns absolut att blanda sig i detta trots läget. Anmäld utan skor och med bike!

Rank V86-6 
A. 8 – 10 – 2 – 5
B. 7 – 11 – 12 – 9 – 1 – 4 – 6 – 1


V86-7 Gustav med bra chans leda hela vägen

Klass I försök – 2148m autostart

3 Rustico har fått passande förutsättningar med läge och distans. Bra motstånd men ett garderingsstreck om man tar några på kupongen är han värd.

6 Devs Donator har gjort det klart bra hos Gustav Johansson. Har totalt i karriären hela 9 segrar på 27 starter, blev lite fast senast och nu rycker man skorna igen. Borde vara hygglig chans Gustav kan ratta 6-åringen till spets här, i en mycket öppen jackpot omgång tycker jag han är en av de vettigare spikarna. Kostar några streck om man börjar gardera loppet.

8 Cash Forever galopperade senast och verkar efter det bli helt bortglömd av spelarna. Tufft läge men gillar att vinna och har formstarka Jepson i vagnen.

10 Kipketer Mearas är lite ojämn men klart bra för klassen. Står klockrent inne på pengarna och trots bakspår och att han blir hårt betrodd mycket tidig på kupongen.

Jackpot skrällen:
4 Nyras Lars R. har jag jagat flera starter nu, ser fin ut men vinnargnistan på upploppet verkar helt slocknat.
Nu kan det bli barfota runt om vilket vad jag kan se är första gången i karriären, lägg där till bike, bra läge och bra inne i klassen. En tänkbar skräll till låg procent

Rank V86-7
A. 6 – 10 – 4 – 8 – 3 
B. 7 – 12 – 2 
C.  11 – 1 – 5


V86-8 Rena rama fyndet i öppet lopp

Fyraåringslopp – 2650m voltstart

Även avslutningen en öppen historia. Fyraåringar över lång distans och det krävs några streck för att man ska känna sig något så när säker på att överleva även V86-8.

1 Perfect Zon har svikit som hårt betrodd ett par starter. Hade innan det tre raka segrar. Inte så tokig för klassen, men mot nu lite tuffare motstånd och som hårt betrodd är spelvärdet lågt på Eskilssons 4-åring.

5 Bolero af Carame sträckte på sig fint och tog andra raka segern på Axevalla senast. Möter kanske lite tuffare djur nu och har kluriga spår fem i volten. Trots det vill jag nog inte lämna in en kupong utan honom. 3 vinster 2 andraplatser i karriärens 8 starter.

6 Arctic Dominant har ungefär samma statistik hittills som tidigare nämnda Bolero, dock klart bättre läge här med springspår. Kanske ingen blivande storstjärna men kan absolut sluta långt fram här.

13 Zebulon bra för klassen och kommer med 6 vinster på 15 starter. Absolut en av de bättre i loppet och kan vinna trots 20m tillägg.

14 Wanderlust Pellini har mött rätt så bra motstånd. Gjort det bra på slutet över alla tänkbara distanser. Kul skrällbud trots klurigt spår.

Jackpot skrällen:
15 Isseymiyake Secret har ett tufft läge med 20m tillägg och spår fem på volten. Trots det är han för mig ett tidigt streck och en skön chans-etta i ett jämnt race. Hade inte startat på sex månader när han var ruggigt bra för några veckor sedan som tvåa på V86 nere i Malmö. Många att runda men med bara lite klaff strider han om segern. Stiger rejält på procenten under tisdagen och onsdagen men trots det klart intressant.

Rank V86-8
A. 15 – 13 – 14 
B. 12 – 5 – 6 – 1 – 9 – 7
C. 8 – 3 – 2- 10 – 11 – 4


Sammanfattning V86 onsdag 26 juni

Bästa jackpot spiken:
V86-7 nr 6 Devs Donator / Gustav Johansson

Chansspikarna:
V86-2 nr 3 Kaffeåchapagne / Sebastian Rishovd
V86-3 nr 4 Heartbeat Julie / Ville Karhullahti

Magiska dragen:
V86-8 nr 15 Isseymiyake Secret / Thomas Uhrberg
V86-4 nr 10 Norris / Hans Crebas
V86-5 nr 11 Kurtz / Jörgen Westholm

Jackpot skrällarna:
V86-1 nr 14 Edibear / Stefan Persson
V86-3 nr 9 Denarius / Oskar Kylin Blom
V86-4 nr 15 Beau LeVallo / Christoffer Eriksson
V86-8 nr 14 Wanderlust Pellini / Per Nordström

Överstreckade:
V86-2 nr 9 Crazy Little Mary / Simon Helm
V86-5 nr 10 Quattro Håleryd / Johan Untersteiner
V86-8 nr 1 Perfect Zon / Claes Eskilsson

Raka dubbeln:
6 / 15

Garderings dubbeln:
3.4.6.10 /5.13.14.15
16 kombinationer x insats

Önskar er alla stort lycka till i jakten på onsdagens jackpot.
Ranken systemet med de tre första rankade hästarna i alla loppen går att se här.

Alla mina och hela Team Simsalabims V86 andelar finns på www.simsalabimtrav.se 
Välkommen och good luck!
//Fredrik
Simsalabim⭐⭐⭐