Publicerad onsdag, 12 juni
Premium
V86
Image

V86 tips och rank 12 juni



Vi drar till Tingsryd och Sveriges enda mile-bana för veckans V86.

285 meter långt är upploppet och det brukar kunna skapa riktigt häftiga avslutningar på loppen.
Gocciadoro lastar bilen full med hästar och har några riktigt bra vinstchanser.
Jag tror stenhårt på min Magiska vinnare som streckas kring 10% och är rejält kuskförstärkt. Bjuder även på en förstarankad häst till bara någon enstaka procent som är fullständigt bortglömd av spelarna.

Hela veckans V86 tips och rank nedanför. / Fredrik

V86-1 Klart tuffast och spikas trots läget!

STL försök Diamantstoet – 1609m autostart

4 Mellby Korall är det nästan alltid lite snack om och hon har verkligen mött tufft motstånd.  Har inte vunnit på knappt ett år och jag är faktiskt inte överdrivet imponerad, överstreckad på sina dryga 20% och inget jag kastar mig över.

11 Celiaz ser ut att bli klar favorit trots spår 11 över kort distans. Gocciadoros 6-åring har varit grymt bra de två senaste starterna som båda slutat med vinst. Visst finns det några ganska bra motståndare, men jag känner mig ganska trygg med att spika favoriten direkt. Tycker hon har en annan hårdhet än många av de andra betrodda.
Kommer hit med mäkta imponerande 21 vinster på 43 starter, och jag bankar in spiken direkt!

Skrällen:
5 Kitty Hawk åkte dit i sista steget på Halmstad senast mot Countess Face. Känns som formen börjar komma, och med Magnus Djuse i vagnen igen så streckas hon tidigt om man garderar favoriten.

Rank:
A. 11 
B. 5 – 6 – 4 – 1 – 9 – 8   
C.  7 – 3 – 2 – 10


V86-2 Många segervana hästar gör upp om segern
Max 180.00kr – 2413 autostart

2 Cameron Hills vann väldigt bekvämt från ledningen senast och har förutsättningar att blanda sig i striden här med.
Kommer med snygga 3 segrar på 6 starter och är ett tidigt streck för mig.

3 Nasdaq Newport en av många i det här loppet med flera segrar i raden. Tre raka på väldigt snyggt sätt, och även om det kanske varit lite enklare motstånd känns han som en vettig favorit. Tipsetta men kanske inget man går all in på och spikar då motståndet är bra. Obs struken onsdag lunch

Skrällen:
5 Epicure D.E. kämpade som en tiger från ledningen senast och tog knappt men säkert andra raka segern. Lövgrens 4-åriga valack ser inte ut att bli speciellt hårt betrodd här trots två raka. Möter visserligen några bra, men till runt 10% en klart tidig skräll för mig att plocka med. Här behöver det verkligen inte vara fel att gardera på rejält.

Uppdatering onsdag 13.55
Loppets karaktär har förändrats rejält efter två strykningar. Nu blir 2 Cameron Hills sannolikt enorm favorit, har givetvis större vinstchans när det värsta motbudet strukits. Lite fördel nu för de med spår lite längre ut som kommer ner ett spår i starten. Jag lutar helt klart åt gardering då spelvärdet på favoriten blir svagt.

Rank: 
A. 3 – 5 – 2 – 11 – 12 – 9 
B. 4 – 10 – 6 – 7 – 8 -1


V86-3 Favoriten med bra chans – Skrällen såg läcker ut senast.
STL Klass II försök – 1609m autostart 

3 Queen Of The Night blir klar favorit i det här loppet över kort distans för lägsta klassen. Står perfekt inne i loppet och visade fin form som tvåa senast bakom en bra vinnare. Då spår tio, nu perfekt läge med spår tre bakom bilen efter att 1an strukits. 

7 J.H.Million gjorde det bra senast och har ett par lopp i kroppen. Lite långt ut på vingen här, men 8000 segrande Goop kan mycket väl blanda sig i detta trots läget.

12 Ytowns Magnifik tycker jag Lövgren låter härligt nöjd med. Har fått ett stökigt läge här, men kommer hit med imponerande 5 vinster på 10 starter och vet var mållinjen befinner sig. Obs struken på onsdag förmiddag.

Skrällen:
4 Nunchaku mötte kanske inte världens vassaste motstånd men såg absolut dunderläcker ut när han lämnade övriga bakom sig senast. Borde duga ganska bra även om mot dessa om formen sitter där och ett kul skrällbud till låg procent.

Rank:
A. 3 – 4 – 7 – 12
B. 2 – 5 – 9 – 6 
C. 8 – 10 – 11 


V86-4 Rundar allt trots bakspår
STL Diamantstoet – 2413m autostart

1 Safira Diablo blir helt ostreckad trots innern här. Har klart bra fart i kroppen och körande Peter Untersteiner vann senast han körde hästen. Inte helt borta och en kul skräll vid gardering.

7 Pearl Kays är den största utmanaren mot min spik trots spår långt ut på vingen. Har 9 segrar på 21 starter och 4 vinsten sista 5 starterna. Klart bra senast på Solvalla vid vinsten före Eli Jet. Ser faktiskt ut att bli favorit på strecken, jag tror hon får tufft att stå mot Diabel, men visst ska hon med tidigt om man inte spikar Goddiadoros travare.

9 Diabel plockade ner Edelwise i sista steget senast och andra raka för Gocciadoro. Bakspår nu men möter ett gäng hon ska ha toppchans att runda. Tänkbar spik även om det finns ett par tuffa motståndare.

Skrällen:
6 I Love Faux Depart kördes omgående till spets i en spårtrappa senast på Romme. Gled sedan undan till enkel vinst utan att se tom ut i mål. Visst är motståndet tuffare nu, men Mats Djuse är vass och formen sitter där den ska.

Rank :
A. 9
B. 7 – 6 – 1 – 11 – 5 – 10 – 3
C. 2 – 4 – 8 – 12


V75-5 Tippar jätteskräll i öppet sprinterlopp
STL Klass I försök – 1609m autostart

2 Cash Forever har hög kapacitet och 8 vinster på 21 starter. Håller han sig i trav blir han farlig.

3 Devs Donator fick vika in årorna precis på linjen senast och slutade knappt slagen som trea. Bra läge och form, ser även ut att kunna bli en lättare balans till denna starten då han är anmäld barfota runt om. Kan vara något att hålla koll på, skulle det bli så är det endast andra gången i karriären utan skor.

4 Enjoy The Moment har gjort två lopp i år, satt först fast och sedan vann han enkel på Jägersro senast. Väldigt bortglömd här och ett tänkbart skrällbud.

9 Village Party vann på samma banan som nu senast och gjorde det klart bra då. Untersteiners med tre hästar i loppet vilket har lett till att Stefan Persson kör Village. Även om det är bakspår över kort distans skulle det kunna lösa sig ganska bra från spår nio. Står lite hårt inne på pengarna men känns helt underskattad av spelarna.
I ett knallöppet lopp ger jag chanstipset till jätteskrällen Village Party.

11 Kipketer Mearas är väldigt kapabel och sår bra inne i loppet. Ska inte glömmas trots läget och streckas tidigt för mig.

12 Emerald Island var väldigt bra i klass II finalen under Elitloppshelgen när han vann. Fick då visserligen ett väldigt bra lopp.
Helt andra förutsättningar nu, upp en klass och sämsta spåret. Att han ska vara så klar favorit som han ser ut att bli köper jag inte alls. Kan vinna men absolut inget jag kastar in alla marker på.

Skrällen:
7 Roger More fortsätter jag varna för och den här är jag övertygad kommer skrälla inom kort. Gjorde återigen ett bra lopp som tvåa i V75 senast. Inte långt efter vinnaren då till 65 gånger pengarna. I skrivande stund under 5%, och även om spåret är klurigt är han ändå ett tidigt skrällbud för mig.

Ett väldigt öppet och svår-rankat lopp, här behöver det inte vara fel alls att gardera rejält.

Rank:
A. 9 – 3 – 12 – 11 – 4 – 2 – 7
B. 6 – 5 – 1 – 10 – 8


V86-6 Omgången Magiska vinnare rejält kuskförstärkt!
Stayermästaren – Bronsdivisionen – 3218m autostart

Först lite tänkvärt kring de mest betrodda i det här loppet.
1 Kaxig in har två raka galopper.
4 Blue Boy Face har fyra galopper senast fem starterna
7 Pingis har två galopper senast tre starterna
8 Matiere har en galopp senaste två starterna
12 Doctor Gio har två galopper senaste fyra starterna

1 Kaxig In kommer som sagt var från dubbla galopper och är inget att lita på. Kan absolut vinna det här felfri.

2 Beachcomber har en tung avslutning när formen sitter där och har även vunnit över dryga tre varv tidigare.

4 Blue Boy Face avslutade starkt senast och vann knappt senast ett ganska billigt lopp. Har fin fart men har inte skött sig speciellt ofta på slutet och inget jag kastar mig över och streckar.

5 Kadabra Dream har en skön jämn form och var bra som tvåa i skymundan senast. Behöver nog lite hjälp av att några betrodda försvinner, men med väl körande Jepson lär han sluta långt fram även här. Har vunnit över lång distans.

7 Pingis kan absolut vara långt fram och i striden om de mer ädlare placeringarna här. Har dock aldrig startat över dryga tre varv och har spår långt ut på vingen. En formstark Persson i vagnen ökar möjligheterna.

 8 Matiere kommer med 7 segrar på 20 starter och har vunnit på dryga tre varv distans. Spåret ingen höjdare, men formen är nog klart bättre än raden. Tappade aktionen när segern var klar näst senast och fick ett tufft lopp mot bra hästar senast. Larsson har en del ruggigt fina hästar och visst duger han hyggligt som kusk med. Men att nu Magnus Djuse sitter upp kan inte annat än betraktas som ett mäktigt plus. Jag tycker det här ser dunder intressant ut och utnämner Matiere till omgången Magiska Vinnare, och streckmässigt ett kanondrag på V86.

Skrällen:
12 Doctor Gio är ojämn men det låter bra från Gocciadoro och han kan absolut inte räknas bort i den här typen av omgivning trots läget.

Rank:
A. 8 – 1 – 7 – 12 
B. 2 – 4 – 5 – 11 
C. 6 – 3 – 9 – 10


V86-7  Tio månader sedan favoriten vann
Gulddivisionen – 1609m autostart

1 Emoji har hög kapacitet och avslutade vasst senast i Sweden Cup finalen. Kan få loppet här men körande Flemming Jensen har verkligen inte imponerat på mig senaste tiden.  Skrällbud från innern och tänkbar skräll.

3 Point Of Perfect en 4-årig vindsnabb jänkare som kommer med ett rekord på 08.9. Har gjort tre starter på den här sidan atlanten och galopperat i två av dessa. När han gick felfritt vann han lätt på Skive näst senast, Då mot synnerligen beskedligt motstånd. Gick efter det i träning hos Mattias Djuse och har gjort en start för honom, galopperade då i starten. Oerhört svår att sätta in här och jag har väl ingen jättefeeling att det ska gå att vinna. Men med bra spår, Magnus Djuse i vagnen känns han ändå farlig att räkna bort.
Kommer med 9000 startpoäng efter att han spetsat hem ett miljonlopp i november på Dover Downs. Tränades då av Ron Burke.

6 Click Bait kastar sig alla över och spikar verkar det som. Satt fast och såg fin ut i Sweden Cup finalen senast och har fått bra förutsättningar här. Motståndet långt från det bästa vi har att erbjuda i Guldväg. Trots det väljer jag att gardera.
Melanders 8-åring har inte vunnit senaste 11 starterna och på ca. 10 månader. Flera av dessa gånger som stor favorit.
Får tipsettan men jag jagar hög utdelning och garderar!

7 Get A Wish sedan 15 maj i träning hos Johan Untersteiner i Halmstad och gör sin första start för honom. Spurtade bra senast i Skive och var inte långt från Extreme då. Den här ska bli oerhört intressant att se vad Mr. Untersteiner kan göra med, tufft läge nu men kul streck.

Skrällen:
10 Colibri Jet gick 09.9 i Sweden Cup försöket men trots det inte vidare till final. Tycker inte han ska räknas bort helt trots tufft utgångsläge.

Rank:
A. 6 – 3 – 10 – 7 
B. 1 – 8 – 5
C. 2 – 4 – 9 



Stora Magiska 500kr / andel med två Gocciadoro spikar. Kolla in alla kvällens andelar här
⭐⭐⭐



V86-8 Tredje tipsettan från Gocciadoro

Silverdivisionen – 1609m autostart

2 Dany Capar fick ge sig mot Celiaz senast men gjorde ett riktigt bra lopp som tvåa då. Fått drömläge här och detta blir min tredje Gocciadoro tipsetta den här omgången. Bra chans och tänkbar spik trots några hyggliga motståndare.

4 Mizai öppnar vasst, har form och Mats Djuse i sulkyn, given i främre träffen.

5 Danao Degli Dei mycket betrodd, har mäktig fart och skulle kunna vara med i striden här. Tycker kanske han är lite väl hårt streckad då Kolgjinis stall inte direkt blixtrat runt ovalerna senaste tiden.

8 Lozano Di Quattro har ingen tur med spårlottningen, andra raka 8 bakom bilen.  Kusken har 4 vinster i år och ekipaget får svårt vinna detta härifrån.

Skrällen:
6 Under Armour brände som rejäl favorit i Danmark senast. Lite ojämn men väldigt bra här han tävlar på topp. Lär behöva överljudsfart första varvet för att komma in i matchen. En jätteskräll att tänka på vid gardering.

Rank:
A. 2
B. 4 – 5 – 6 – 9 – 10 – 8 – 7 -3 
C. 11 – 1


Sammanfattning V86 Tingsryd 12 juni

Bästa spiken:
V86-1 nr 11 Celiaz / Gocciadoro

Näst bästa spiken:
V86-8 nr 2 Dany Capar / Gocciadoro

Magiska draget:
V86-6 nr 8 Matiere / Magnus Djuse

Överstreckade:
V86-1 nr 4 Mellby Korall / Untersteiner
V86-5 nr 12 Emerald Island / M. Djuse

Tuffa skrällarna:
V86-4 nr 6 I Love Faux Depart / Mats Djuse
V86-5 nr 9 Village Party / Stefan Persson

DD-tipset
1.3.6.7.8.10 / 2 Dany Capar
Sex kombinationer x insats.

Stort lycka till i jakten på 8-rätt!
Mina andelar till kvällens omgång finns på www.simsalabimtrav.se
Jag är tillbaka med mastiga V75 tips till Bodens härliga midnattstrav senare i veckan.

// Fredrik Persson
Simsalabim


Se och jämför flera av våra kommande andelsspel här